Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Coldplay pregătește un album experimental - TEASER

Coldplay va lansa în curând un nou album, ce va avea un sound aparte, experimental. Un poster misterios a apărut recent în São Paulo, iar zvonurile privind acest disc au început să circule.
Trailer documentar Coldplay A Head Full of Dreams

Trailer documentar Coldplay A Head Full of Dreams (foto: Coldplay)

Chris Martin și colegii de trupă vor reveni în curând cu un nou material de studio, ce va explora un sound mai neconvențional. Aceasta nu este singura surpriză din partea formației. Coldplay ar avea pregătit și un album cu deschidere spre mainstream, acesta urmând să apară în 2020.

"Primul album va scoate la iveală latura mai experimentală a trupei Coldplay, probabil nu vor pleca în turneu până în 2020, când apare următorul album", a declarat o sursă anonimă pentru Daily Star.

Acest LP experimental ar putea fi lansat chiar anul acesta. Aceasta este, cel puțin, concluzia la care fanii Coldplay au ajuns, după ce un poster misterios cu formația a apărut în São Paulo. Acesta a fost zărit la stația de metrou Paulista, fiind retras din văzul lumii după doar câteva ore.

Poza misterioasă cu trupa Coldplay

Posterul misterios cu trupa Coldplay

Posterul misterios cu trupa Coldplay

În poza vintage de la metrou, trupa Coldplay apare alături de filozoful și poetul german Friedrich Nietzsche. Pe fundal putem observa data 22 noiembrie 1919, ce ar putea indica fie momentul lansării albumului, fie al primului single.

Potrivit speculațiilor din presa britanică, acest poster ar fi trebuit să ajungă în spațiul public joi, 17 octombrie, însă dintr-un motiv sau altul a fost dezvăluit mai devreme. Acest lucru ar putea indica faptul că până la sfârșitul săptămânii, Coldplay ar putea lansa ceva nou.

Ultimul album al trupei Coldplay, "A Head Full Of Dreams", a fost lansat în 2015. Discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, incluzând hituri precum "Adventure of a Lifetime" și "Hymn for the Weekend".

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 7 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică.

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Care sunt prețurile biletelor la concertul Celine Dion de la București

Celine Dion va cânta pentru prima oară în România pe 29 iulie 2020. Află care sunt prețurile biletelor și beneficiile...

Închide