Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Cine este primul concurent din istoria Vocea României care s-a răzgândit în alegerea antrenorului

Tudor, Irina, Horia și Smiley au descoperit aseară noi voci care i-au făcut să se ridice în picioare și să înceapă lupta pentru ele. Unul dintre concurenții care s-a făcut remarcat a fost George Aghinea. Află-i povestea.
George Aghinea la audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019

George Aghinea la audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

George are 17 ani și a cucerit toți antrenorii cu interpretarea sa a piesei lui Childish Gambino, "Redbone". George nu este la prima apariție de acest fel. Tânărul a participat în 2014 la emisiunea "KIDSing", iar în 2017 la "Românii au talent". A impresionat și atunci, ajungând până în finala emisiunii de la Pro TV. George a menționat că experiența de la "Românii au talent" a fost umbrită de reacțiile oamenilor care au considerat că parcursul său în emisiune a fost din cauza poveștii sale de viață, și nu datorită talentului.

Viața lui George nu a fost una fericită. Din cauza unei rețete medicale prost recomandată, George suferă de hipoacuzie bilaterală. Deși nu are voie să se expună la zgomote puternice, tânărul nu vrea să se dea bătut și își dorește o carieră muzicală.

Chiar dacă toți antrenorii au apăsat butonul, Smiley a fost blocat de Horia Brenciu. George a spus că va merge în echipa celui care l-a blocat pe Smiley. Horia a fost în extaz pentru câteva momente, timp în care Tudor și Irina au încercat să îl convingă pe concurent să îi asculte înainte să ia o decizie atât de importantă. George s-a răzgândit și a ascultat comentariile juraților.

Horia Brenciu i-a propus să vină în echipa lui, unde va găsi un prieten adevărat și unde va cânta piese din repertoriul lui George Benson.

"George, cred că noi doi ne-am înțelege foarte bine. Cred că suntem pe același palier din punct de vedere al emoției și a ce înseamnă mesajul unui piese. Parcă te simt și simt că și ție ți-ar plăcea mai mult cu mine și ne-am înțelege mult mai bine. De aceea te invit în echipa mea", a spus Irina.

Cel din urmă care a vorbit a fost Tudor:

"George, tu ești la 17 ani infinit. Adică atunci când orice este posibil, dar și când ești extrem de fragil. Există oameni care sunt mai conectați cu ceea ce este sensibil și fragil, și care par ciudați. Eu sunt unul dintre ăia. Faptul că m-am întors ultimul nu ar trebui să conteze foarte mult în această ecuație a ta. Dar ar trebui să conteze faptul că măcar am încercat din răsputeri să lupt până la capăt și să te conving că, pentru momentul ăsta sensibil al existenței tale, ai nevoie de un om puternic și capabil de empatie care să se poată pune în locul tău, iar ăsta sunt eu".

Horia a ținut să menționeze că ai săi colegi au avut dreptate când au insistat să își țină pledoariile și i-a transmis lui George că nu a procedat cu profesionalism când inițial l-a ales pe el.

În cele din urmă, George a decis să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află ce voci au cucerit antrenorii în cea de-a cincea seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019

Citește rezumatul ediției din 4 octombrie a emisiunii Vocea României. Află ce concurenți au mers mai departe și ce momente...

Închide