Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bosquito la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Pe 19 octombrie, Bosquito își așteaptă fanii la Arenele Romane din București (cort încălzit) la un eveniment cu totul și cu totul special: o lansare de album. Publicul va avea parte de un sound diferit, electric, dar care păstrează spiritul care a consacrat trupa, alături de o producție inovatoare.

Publicat

pe

Bosquito la Sala Palatului │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

În deschidere concertului vor urca pe scenă The Details. O surpriza pentru fanii care vor veni la concertul de la Arenele Romane este prezenta cvartetului Passione alături de care Bosquito va urca pe scenă.

PROGRAM

 • 18:30 - Acces Golden Circle + Meet and Greet
 • 19:00 - Meet and Greet
 • 19:00 - Open Doors Acces General
 • 20:00 - 20:30 - The Details
 • 21:00 - Bosquito

*Posesorii de Meet and Greet vor primi pe e-mail informațiile cu privire la desfășurarea acestuia.

REGULI DE ACCES:

Porțile Arenelor Romane se deschid la orele 18:30 (Golden Circle + Meet and Greet), respectiv la 19:00 (Acces General), iar concertele încep la ora 20:00, dar puteți veni la orice oră doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială cu care pot intra și în zona de Acces General.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate ca atare. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

Guestlist-ul este valabil pana la ora 21:00.

Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Copii sub 7 ani au acces gratuit. Aceștia trebuie însoțiți de adulți posesori de bilete.

Obiecte interzise

Este INTERZIS accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Categorii de bilete și brățări

 • Toate biletele sunt cu loc în picioare.
 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vînzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.
 • Accesul în zona de Categoria A se face pe baza brățării primită la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces și în zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Jetoane

 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 • Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă.
 • Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

Bilete concert Bosquito la Arenele Romane

Biletele pot fi achiziționate online la prețuri cuprinse între 79 și 199 lei. Găsiți detalii în agenda InfoMusic.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România.
Trupa a lansat până acum cinci albume, "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003), "Fărâme de soare" (2004) și "Babylon" (2014).

În urmă cu câteva zile, trupa a lansat piesa "Bine", urmând a fi inclusă pe viitorul material discografic Bosquito, "Sus".

Comentează

Trending