Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Ascultă noua piesă Bosquito, "Bine", de pe albumul ce va fi lansat la Arene - AUDIO

Pe 19 octombrie, Bosquito va urca pe scena Arenelor Romane în cadrul unui eveniment special: o lansare de album. Înaintea acestui concert, formația dezvăluie o piesă nouă de pe acest material, intitulată "Bine".

Bosquito la Sala Palatului (foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

Piesa "Bine" a fost înregistrată în București și masterizată în Los Angeles, urmând a fi inclusă pe viitorul material discografic Bosquito, "Sus". Melodia este prezentată publicului împreună cu un lyric video, ce sublininează mesajul profund al piesei.

Lyric Video: Bosquito - "Bine"

În prezent, formația pregătește concertul de lansare al noului material de studio. Evenimentul va avea loc pe 19 octombrie la Arenele Romane, trupa având și o surpriză pentru fani: Bosquito va urca pe scenă alături de cvartetul Passione.

Cvartetul este cunoscut la nivel internațional, artiștii susținând concerte în țări precum Italia, Grecia, Japonia, Turcia, Qatar sau Franța. În plus activitatea cvartetului a atras atenția multor artiști din întreaga lume, aceștia colaborând cu nume mari ale scenei muzicale mondiale precum Steve Vai, Alessandro Safina, Mariano Castro sau Donella del Monaco.

Asadar, pe 19 octombrie, Bosquito promite un show cu adevărat special, o combinație între electric și clasic care va introduce publicul în muzica noului material al formatiei. În deschiderea concertului vor urca pe scenă The Details, proiect ce are în componență membri Coma, Illuminati și Lost Society.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România.

Trupa a lansat până acum cinci albume, "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003), "Fărâme de soare" (2004) și "Babylon" (2014).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bosquito
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coloana sonoră a animației "Frozen 2" include 7 piese originale - AUDIO TEASER

"Frozen 2", una dintre cele mai așteptate producții cinematografice ale anului 2019, va avea premiera în cinematografe în luna noiembrie....

Închide