Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Ascultă noua piesă Bosquito, "Bine", de pe albumul ce va fi lansat la Arene - AUDIO

Pe 19 octombrie, Bosquito va urca pe scena Arenelor Romane în cadrul unui eveniment special: o lansare de album. Înaintea acestui concert, formația dezvăluie o piesă nouă de pe acest material, intitulată "Bine".

Bosquito la Sala Palatului (foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

Piesa "Bine" a fost înregistrată în București și masterizată în Los Angeles, urmând a fi inclusă pe viitorul material discografic Bosquito, "Sus". Melodia este prezentată publicului împreună cu un lyric video, ce sublininează mesajul profund al piesei.

Lyric Video: Bosquito - "Bine"

În prezent, formația pregătește concertul de lansare al noului material de studio. Evenimentul va avea loc pe 19 octombrie la Arenele Romane, trupa având și o surpriză pentru fani: Bosquito va urca pe scenă alături de cvartetul Passione.

Cvartetul este cunoscut la nivel internațional, artiștii susținând concerte în țări precum Italia, Grecia, Japonia, Turcia, Qatar sau Franța. În plus activitatea cvartetului a atras atenția multor artiști din întreaga lume, aceștia colaborând cu nume mari ale scenei muzicale mondiale precum Steve Vai, Alessandro Safina, Mariano Castro sau Donella del Monaco.

Asadar, pe 19 octombrie, Bosquito promite un show cu adevărat special, o combinație între electric și clasic care va introduce publicul în muzica noului material al formatiei. În deschiderea concertului vor urca pe scenă The Details, proiect ce are în componență membri Coma, Illuminati și Lost Society.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România.

Trupa a lansat până acum cinci albume, "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003), "Fărâme de soare" (2004) și "Babylon" (2014).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bosquito
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coloana sonoră a animației "Frozen 2" include 7 piese originale - AUDIO TEASER

"Frozen 2", una dintre cele mai așteptate producții cinematografice ale anului 2019, va avea premiera în cinematografe în luna noiembrie....

Închide