Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Alexandru Andrieș revine cu un concert special de Moș Nicolae

Alexandru Andrieș revine pe scena Sălii Radio pe 7 decembrie. În cadrul acestui eveniment, artistul va prezenta publicului în premieră noi compoziții.
Alexandru Andrieș (în videoclipul ”Cea mai frumoasa zi” feat. Smiley)

Alexandru Andrieș (în videoclipul ”Cea mai frumoasa zi” feat. Smiley)

Fanii artistului știu deja că în fiecare an, de Moș Nicolae, Alexandru Andrieș le pregătește un concert special. Muzicianul a declarat că toți cei prezenți la show vor avea ocazia să asculte și câteva piese în premieră.

Ca de fiecare dată, Alexandru Andrieș va avea alături de el pe scenă o serie de muzicieni de calibru, care completează formula: Berti Barbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu și Sorin Romanescu.

Prețuri bilete la concertul lui Alexandru Andrieș:

  • Biletele pot fi achiziționate online la prețuri cuprinse între 35 de lei și 95 de lei. Pentru mai multe detalii privind categoriile de preț, accesați Agenda InfoMusic.

Alexandru Andrieș este unul dintre cei mai creativi artiști ai ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Revendicat, deopotrivă, de lumea jazz-ului, blues-ului și folk-ului (ca și de cea a arhitecturii, artelor plastice și poeziei), Alexandru Andrieș scapă oricărei intenții de introducere într-o categorie, meserie, ideologie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alexandru Andries
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE