Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Află cum a decurs a șaptea seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019

Concurenții au cântat plini de entuziasm și originalitate, iar antrenorii și-au întors scaunele și au luptat pentru vocile care le-au dat fiori. Citește rezumatul emisiunii din 18 octombrie.
Concurenții care au întors scaunele în cel de-al șaptelea episod Vocea României 2019

Concurenții care au întors scaunele în cel de-al șaptelea episod Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

Noi concurenți au urcat pe scena de la Vocea României pentru a întoarce scaunele antrenorilor. Momentele aduse de aceștia au fost la înălțime, iar confruntarea vocilor a încântat atât publicul, cât și juriul.

Echipele de la Vocea României 2019 arată acum astfel:

 • SmileyZoe Grigoraș, Iuliana Preda, Daniel Tudor, Dragoş Alecsa, Doru Ciutacu, Gabriel Bîscoveanu, Daniela Răduică, Renee Santana, Diandra Bancu, Kevin Magalhaes, Ana Nica Vacari, Alexandru Ciubotaru, Elena Ilie, Vasile Bulgaru, Yaser Ramadan
 • Irina Rimes: Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Marina Arsene, Alessandro Dănescu, Cristina Dima, Maria Crăciun, Jovana & Jelena Milovanovic, Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima, Cătălina Antal, Mihaela Romilă, Diana Codrea, Lia Burg
 • Tudor Chirilă: Mădălina Lefter, Bogdan GhirăuJasmina Răsădean, Maria Farcaș, Andreea Ciocoi, Mădălina Horeanu, Dragoș Moldovan, Cătălina Pop, Natalia Selegean, George Aghinea, Carmelina Bordeniuc, Ana Maria Ioana, Mădălin Antonesei
 • Horia Brenciu: Mălina Ciarnău, Luiza Constantin, Alexandru Bugan, Viana și Cristina Deliu, Chris Tapor, Adriana Simionescu, Roberto Asoltanei, Elena Bozian, Claudia Badea, Otilia Gogu, Iulia Glăvan, Teodor Danci, Nunzio Mastrangelo, Lisa Calotă

Ana Maria Ioana - Mamma Knows Best

Ana Maria Ioana are 19 ani și este studentă. Participarea la Vocea României 2019 este a cincea încercare a fetei. Tânăra este pasionată de muzică și a fost impulsionată de prietenii săi să vină la emisiune. Concurenta a cântat piesa lui Jessie J, "Mamma knows best" și a întors toate scaunele. A reușit să demonstreze că perseverența a avut un rol important și a ajutat-o să își împlinească visul, acela de a trece de audițiile pe nevăzute.

"Ana, ești foarte interesantă. Ai o voce cu foarte mult caracter. Mi se pare că trebuie să mai lucrăm un pic la acute", i-a spus Irina concurentei.

Tudor Chirilă a apelat la actorie și s-a prezentat în fața concurentei cu un echipament de paramedic, ținând să precizeze că vocea ei nu are nevoie de pansamente, iar această scenă pe care a pus-o la cale nu face decât să demonstreze cât de mult și-o dorește în echipă. Se pare că jocul lui Chirilă a dat roade pentru că Ana Maria a mers în echipa sa.

Nunzio Mastrangelo - Locked Out Of Heaven

Nunzio este originar din Italia, din regiunea Puglia. Provine dintr-o familie ce se ocupă cu producerea brânzei mozzarella. Este singurul membru al familiei care este pasionat de muzică și, la propunerea vărului său care locuiește în România, a venit la Vocea României. Nunzio a descoperit muzica la 17 ani, cântând la karaoke și la diferite petreceri. Momentul de la Vocea României este prima experiență serioasă a concurentului. A interpretat piesa lui Bruno Mars, "Locked Out Of Heaven" și l-a cucerit pe Horia Brenciu.

Mădălin Antonesei - Angels

Mădălin are 27 de ani și este profesor de chitară. A studiat la Conservator, secția chitară clasică, dar și dorește să se dezvolte și pe partea vocală. A văzut în Vocea României o oportunitate de a evolua în acest sens și a urcat pe scenă interpretând piesa lui Robbie Williams, "Angels". Momentul i-a cucerit pe Horia, Smiley și Tudor Chirilă.

"Foarte frumos ai cântat, ai o voce stabilă" a spus Smiley, menționând și că ar vrea să mai studieze ceva la chitară dacă Mădălin va veni în echipa sa.

Horia Brenciu a apreciat alegerea piesei. După ce s-au încheiat discursurile juraților, concurentul a decis că cea mai bună echipă pentru dezvoltarea sa muzicală este cea a lui Tudor Chirilă.

Lisa Calotă - Call Out My Name

Lisa are 16 ani și studiază la Liceul de Muzică din București. Pasiunea pentru muzică a luat naștere datorită tatălui său care a cântat și el. Acesta o susține și cântă împreună cu ea. Lisa a început să cânte de la o vârstă fragedă, inițial la chitară electrică, apoi apoi a luat lecții de canto și pian. Acest domeniu reprezintă singurul drum pe care tânăra vrea să îl urmeze și deși are probleme cu auzul, Lisa nu vrea să facă altceva decât muzică. Concurenta a interpretat "Call Out My Name" și a întors un singur scaun - pe cel al lui Horia Brenciu.

"Vocea ta are o înțepătură formidabilă pe acute", a menționat Horia Brenciu.

Lia Burg - Cosmic Love

Lia are 22 de ani și este originară din Timișoara. A început să cânte de la vârsta de 14 ani, cu o prietenă, pe stradă. O făcea din plăcere, nu ca să cerșească, deși foarte mulți oameni aveau această preconcepție. Din punctul său de vedere, ea este un artist stradal care oferă o bucățică din sufletul ei oamenilor care o ascultă. Lia a venit la Vocea României deoarece vrea să învețe și să cunoască oameni din industria muzicală. Concurenta a cântat "Cosmic Love" și i-a convins pe Irina și Smiley.

"Mi-a plăcut foarte mult felul în care cânți. Ai un stil foarte interesant de a cânta" i-a spus Smiley.

Irina a vorbit despre sinceritate și i s-a apărut că modul în care Lia a interpretat melodia a fost unul sincer. Antrenoarea a ținut să menționeze că în echipa sa va găsi sinceritate.

Lia și-a urmat instinctul și a mers în echipa Irinei Rimes.

Yaser Ramadan - Somebody To Love

Yaser are 29 de ani și locuiește în Florența. Părinții săi sunt egipteni. Aceștia au divorțat când Yaser avea o vârstă fragedă, iar el și sora sa au fost crescuți de mamă. Când a crescut, tânărul a realizat ce dificil i-a fost mamei să aibă griji de ei și îi este profund recunoscător. Aceasta l-a susținut și în cariera muzicală, fiind mereu mândră de realizările fiului său.

Yaser a participat la un concurs de talente de Italia, însă pasiunea sa pentru muzica internațională nu a fost apreciată de jurați, aceștia preferând să cânte doar în limba italiană. Niște prieteni români i-au spus lui Yaser să încerce să vină la Vocea României pentru că aici muzica internațională este apreciată. Tânărul a ascultat sfatul acestora și a venit la audiții. A interpretat piesa celor de la Queen, "Somebody To Love" și i-a convins pe Horia, Smiley și Tudor. Cel din urmă, însă, a fost blocat de vecinul său, Smiley.

"Yaser, îmi place vocea ta. Nu am o voce ca a ta în echipa mea. Îmi place vocea ta, îmi place totul. Tu ești un artist, un artist adevărat. Ar fi o onoare pentru mine să vii în echipa mea și îți mulțumesc pentru această oportunitate de a te fi ascultat pe scena de la Vocea României. Mulțumesc mult!, i-a transmis Brenciu concurentului într-o combinație de engleză și italiană.

Smiley a apreciat vocea concurentului și modul original în care a interpretat piesa. Decizia lui Yaser a fost să meargă în echipa lui Smiley.

Ceilalţi concurenţi care nu au întors scaunele sunt următorii:

 • Mihai Jipa, concurentul de 61 de ani, nu a reușit să întoarcă scaunele cu piesa "Everything".
 • Bogdan Sabău, antrenorul personal de 23 de ani ce a cântat "I'm not the only one".
 • Cătălina Borozan, tânara de 22 de ani care a interpretat "Love on the brain".
 • Ioan Nicoară, în vârstă de 57 de ani, nu a impresionat jurații cu piesa "Merit eu".
 • David Todoran nu a întors niciun scaun cu melodia "Are you gonna go my way".
 • Adela Todoran a interpretat piesa lui Dolly Parton, "Jolene".
 • Adina Drăgoescu, solista de 35 de ani, ce a cântat piesa lui Pink, "What about us".
 • Kătălina Rus, concurenta în vârstă de 30 ani care a interpretat piesa "Invitat" a lui The Motans.

Audiența celui de-al șaptelea episod Vocea României 2019:

Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 7.5 puncte de rating și 26.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.5 puncte de rating și 15.7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:58, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams anunţă primul său album de Crăciun, care include un invitat surpriză

Robbie Williams vrea să încerce o premieră în cariera sa muzicală, lansând primul său album de Crăciun. Mai mult decât...

Închide