Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs a șaptea seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019

Concurenții au cântat plini de entuziasm și originalitate, iar antrenorii și-au întors scaunele și au luptat pentru vocile care le-au dat fiori. Citește rezumatul emisiunii din 18 octombrie.

Publicat

pe

Concurenții care au întors scaunele în cel de-al șaptelea episod Vocea României 2019
Concurenții care au întors scaunele în cel de-al șaptelea episod Vocea României 2019 │ FOTO: PRO TV

Noi concurenți au urcat pe scena de la Vocea României pentru a întoarce scaunele antrenorilor. Momentele aduse de aceștia au fost la înălțime, iar confruntarea vocilor a încântat atât publicul, cât și juriul.

Echipele de la Vocea României 2019 arată acum astfel:

  • SmileyZoe Grigoraș, Iuliana Preda, Daniel Tudor, Dragoş Alecsa, Doru Ciutacu, Gabriel Bîscoveanu, Daniela Răduică, Renee Santana, Diandra Bancu, Kevin Magalhaes, Ana Nica Vacari, Alexandru Ciubotaru, Elena Ilie, Vasile Bulgaru, Yaser Ramadan
  • Irina Rimes: Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Marina Arsene, Alessandro Dănescu, Cristina Dima, Maria Crăciun, Jovana & Jelena Milovanovic, Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima, Cătălina Antal, Mihaela Romilă, Diana Codrea, Lia Burg
  • Tudor Chirilă: Mădălina Lefter, Bogdan GhirăuJasmina Răsădean, Maria Farcaș, Andreea Ciocoi, Mădălina Horeanu, Dragoș Moldovan, Cătălina Pop, Natalia Selegean, George Aghinea, Carmelina Bordeniuc, Ana Maria Ioana, Mădălin Antonesei
  • Horia Brenciu: Mălina Ciarnău, Luiza Constantin, Alexandru Bugan, Viana și Cristina Deliu, Chris Tapor, Adriana Simionescu, Roberto Asoltanei, Elena Bozian, Claudia Badea, Otilia Gogu, Iulia Glăvan, Teodor Danci, Nunzio Mastrangelo, Lisa Calotă

Ana Maria Ioana - Mamma Knows Best

Ana Maria Ioana are 19 ani și este studentă. Participarea la Vocea României 2019 este a cincea încercare a fetei. Tânăra este pasionată de muzică și a fost impulsionată de prietenii săi să vină la emisiune. Concurenta a cântat piesa lui Jessie J, "Mamma knows best" și a întors toate scaunele. A reușit să demonstreze că perseverența a avut un rol important și a ajutat-o să își împlinească visul, acela de a trece de audițiile pe nevăzute.

"Ana, ești foarte interesantă. Ai o voce cu foarte mult caracter. Mi se pare că trebuie să mai lucrăm un pic la acute", i-a spus Irina concurentei.

Tudor Chirilă a apelat la actorie și s-a prezentat în fața concurentei cu un echipament de paramedic, ținând să precizeze că vocea ei nu are nevoie de pansamente, iar această scenă pe care a pus-o la cale nu face decât să demonstreze cât de mult și-o dorește în echipă. Se pare că jocul lui Chirilă a dat roade pentru că Ana Maria a mers în echipa sa.

Nunzio Mastrangelo - Locked Out Of Heaven

Nunzio este originar din Italia, din regiunea Puglia. Provine dintr-o familie ce se ocupă cu producerea brânzei mozzarella. Este singurul membru al familiei care este pasionat de muzică și, la propunerea vărului său care locuiește în România, a venit la Vocea României. Nunzio a descoperit muzica la 17 ani, cântând la karaoke și la diferite petreceri. Momentul de la Vocea României este prima experiență serioasă a concurentului. A interpretat piesa lui Bruno Mars, "Locked Out Of Heaven" și l-a cucerit pe Horia Brenciu.

Mădălin Antonesei - Angels

Mădălin are 27 de ani și este profesor de chitară. A studiat la Conservator, secția chitară clasică, dar și dorește să se dezvolte și pe partea vocală. A văzut în Vocea României o oportunitate de a evolua în acest sens și a urcat pe scenă interpretând piesa lui Robbie Williams, "Angels". Momentul i-a cucerit pe Horia, Smiley și Tudor Chirilă.

"Foarte frumos ai cântat, ai o voce stabilă" a spus Smiley, menționând și că ar vrea să mai studieze ceva la chitară dacă Mădălin va veni în echipa sa.

Horia Brenciu a apreciat alegerea piesei. După ce s-au încheiat discursurile juraților, concurentul a decis că cea mai bună echipă pentru dezvoltarea sa muzicală este cea a lui Tudor Chirilă.

Lisa Calotă - Call Out My Name

Lisa are 16 ani și studiază la Liceul de Muzică din București. Pasiunea pentru muzică a luat naștere datorită tatălui său care a cântat și el. Acesta o susține și cântă împreună cu ea. Lisa a început să cânte de la o vârstă fragedă, inițial la chitară electrică, apoi apoi a luat lecții de canto și pian. Acest domeniu reprezintă singurul drum pe care tânăra vrea să îl urmeze și deși are probleme cu auzul, Lisa nu vrea să facă altceva decât muzică. Concurenta a interpretat "Call Out My Name" și a întors un singur scaun - pe cel al lui Horia Brenciu.

"Vocea ta are o înțepătură formidabilă pe acute", a menționat Horia Brenciu.

Lia Burg - Cosmic Love

Lia are 22 de ani și este originară din Timișoara. A început să cânte de la vârsta de 14 ani, cu o prietenă, pe stradă. O făcea din plăcere, nu ca să cerșească, deși foarte mulți oameni aveau această preconcepție. Din punctul său de vedere, ea este un artist stradal care oferă o bucățică din sufletul ei oamenilor care o ascultă. Lia a venit la Vocea României deoarece vrea să învețe și să cunoască oameni din industria muzicală. Concurenta a cântat "Cosmic Love" și i-a convins pe Irina și Smiley.

"Mi-a plăcut foarte mult felul în care cânți. Ai un stil foarte interesant de a cânta" i-a spus Smiley.

Irina a vorbit despre sinceritate și i s-a apărut că modul în care Lia a interpretat melodia a fost unul sincer. Antrenoarea a ținut să menționeze că în echipa sa va găsi sinceritate.

Lia și-a urmat instinctul și a mers în echipa Irinei Rimes.

Yaser Ramadan - Somebody To Love

Yaser are 29 de ani și locuiește în Florența. Părinții săi sunt egipteni. Aceștia au divorțat când Yaser avea o vârstă fragedă, iar el și sora sa au fost crescuți de mamă. Când a crescut, tânărul a realizat ce dificil i-a fost mamei să aibă griji de ei și îi este profund recunoscător. Aceasta l-a susținut și în cariera muzicală, fiind mereu mândră de realizările fiului său.

Yaser a participat la un concurs de talente de Italia, însă pasiunea sa pentru muzica internațională nu a fost apreciată de jurați, aceștia preferând să cânte doar în limba italiană. Niște prieteni români i-au spus lui Yaser să încerce să vină la Vocea României pentru că aici muzica internațională este apreciată. Tânărul a ascultat sfatul acestora și a venit la audiții. A interpretat piesa celor de la Queen, "Somebody To Love" și i-a convins pe Horia, Smiley și Tudor. Cel din urmă, însă, a fost blocat de vecinul său, Smiley.

"Yaser, îmi place vocea ta. Nu am o voce ca a ta în echipa mea. Îmi place vocea ta, îmi place totul. Tu ești un artist, un artist adevărat. Ar fi o onoare pentru mine să vii în echipa mea și îți mulțumesc pentru această oportunitate de a te fi ascultat pe scena de la Vocea României. Mulțumesc mult!, i-a transmis Brenciu concurentului într-o combinație de engleză și italiană.

Smiley a apreciat vocea concurentului și modul original în care a interpretat piesa. Decizia lui Yaser a fost să meargă în echipa lui Smiley.

Ceilalţi concurenţi care nu au întors scaunele sunt următorii:

  • Mihai Jipa, concurentul de 61 de ani, nu a reușit să întoarcă scaunele cu piesa "Everything".
  • Bogdan Sabău, antrenorul personal de 23 de ani ce a cântat "I'm not the only one".
  • Cătălina Borozan, tânara de 22 de ani care a interpretat "Love on the brain".
  • Ioan Nicoară, în vârstă de 57 de ani, nu a impresionat jurații cu piesa "Merit eu".
  • David Todoran nu a întors niciun scaun cu melodia "Are you gonna go my way".
  • Adela Todoran a interpretat piesa lui Dolly Parton, "Jolene".
  • Adina Drăgoescu, solista de 35 de ani, ce a cântat piesa lui Pink, "What about us".
  • Kătălina Rus, concurenta în vârstă de 30 ani care a interpretat piesa "Invitat" a lui The Motans.

Audiența celui de-al șaptelea episod Vocea României 2019:

Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 7.5 puncte de rating și 26.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.5 puncte de rating și 15.7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:58, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Comentează

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinau

Irina Rimes a cântat alături de fanii ei, pe străzile din Chișinău, unele dintre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Publicat

pe

Videoclip Irina Rimes - Ultima
Videoclip Irina Rimes - Ultima │ FOTO: captură YouTube

Între repetițiile pentru turneul "Sufrageria Irinei", care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă, în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, cântăreața a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și voce.

Irina nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, artista a cântat unele dintre cele mai iubite piese ale sale, "Cosmos" și "Nu știi tu să fii bărbat". Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica. Pe 13 martie, artista urcă pe scena Sălii Palatului, prezentându-le bucureștenilor conceptul "Sufrageria Irinei". Ea va fi acompaniată de o serie de invitați speciali, printre care Andra, Tudor Chirilă, Damian Drăghici, Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending