Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Văduva lui Chester Bennington se recăsătorește: "Moartea unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta"

Talinda Bennington are un nou partener de viață. Văduva regretatului vocalist Linkin Park și-a anunțat logodna pe Twitter, asigurând publicul că va continua să onoreze memoria lui Chester.

Publicat

pe

Talinda Bennington
Talinda Bennington │ FOTO: www.instagram.com

La doi ani de la moartea tragică a lui Chester Bennington, Talinda anunță publicul că este din nou îndrăgostită și că se va căsători în curând. Văduva vocalistului Linkin Park a publicat recent pe Twitter un mesaj prin care își anunță logodna.

"Sunt fericită să anunț logodna mea cu îngerul meu de pe pământ, Michael F. Sunt aici pentru a vă spune că puteți găsi iubirea după tragedie. Moartea unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta", scrie Talinda în mesajul ei.

"Familia mea, prieteni și frații mei Linkin Park îl primesc în familie cu brațele deschise"

În continuarea scrisorii deschise, adresate publicului, Talinda dezvăluie faptul că toți apropiații ei, inclusiv "frații Linkin Park", l-au primit pe noul ei iubit în familie cu brațele deschise.

"Familia mea, prieteni și frații mei Linkin Park îl primesc în familie cu brațele deschise. Voi continua să-l onorez pe Chester și-mi voi continua misiunea de a face ca moartea lui să nu fie în van. Tuturor supraviețuitorilor tragediei suicidului, vă spun că puteți fi din nou fericiți. Puteți găsi loc în inimile voastre pentru mâhnire, bucurie, fericire, tristețe și iubire."

Mike Shinoda i-a transmis felicitările sale Talindei printr-un comentariu.

"Te-am felicitat deja și în persoană, dar te mai felicit încă o dată.  Îți transmitem toată dragostea și sprijinul nostru!"

Mesajul Talindei Bennington

La scurtă vreme de la publicarea acestui mesaj, Talinda a ținut să mulțumească și presei.

"Sprijinul presei este important. Vă mulțumesc pentru faptul că mă ajutați să transmit mai departe pozitivitatea și fericirea pe care familia mea a găsit-o."

În urmă cu un an, Talinda își deschidea sufletul în fața publicului în legătura cu depresia solistului Linkin Park, concluzionând că nu a avut nicio bănuială că acesta s-ar putea sinucide.

"Era foarte încântat fiindcă urma să promoveze noul album, deci era fericit. M-a sărutat de noapte bună, pe mine și pe copii, apoi nu l-am mai văzut niciodată. (...) "Nu există vină. Sunt ani de afecțiuni psihice netratate, care au dus la abuz de substanțe și mai apoi la relații toxice."

Comentează

Industria muzicala

Amy Lee, noul solist Linkin Park? Iată cum comentează artista zvonul

În ultima săptămână au apărut pe Internet o serie de zvonuri care o dădeau pe Amy Lee, solista Evanescence ca noul solist de la Linkin Park. Muziciana a simţit nevoia să reacţioneze, după ce fanii au stârnit un iureş online.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Teoretic proiectul Linkin Park e în standby, după ce solistul Chester Bennington şi-a luat viaţa în 2017. Discuţii despre un nou solist nu s-au purtat, iar fanii nu sunt convinşi că trupa ar trebui să continue fără Chester. Speculaţii au vorbit despre Oli Sykes de la Bring Me the Horizon ca solist nou sau poate chiar unul dintre fiii lui Chester, mai ales cel care a cântat cu fosta sa trupa Grey Daze.

E vorba despre Jaime Bennington, care are o voce similară cu tatăl său. Sau poate chiar Mike Shinoda ar putea prelua funcţia de solist. Cert e ca trupa nu pare gata să facă ceva în această direcţie. Ei bine Amy Lee a apărut ca propunere de solist în ultima vreme, încât artista a simţit nevoia să ia o poziţie în cadrul unui interviu cu iHeart Radio, filiala din Canada.

Ce e drept zvonurile au precizat doar ca "Linkin Park a recrutat o solistă" şi atât, nu neapărat Amy Lee. Iată spusele lui Amy:

"Acesta este un compliment incredibil. Nu am auzit asta. Nu, nu am fost contactată de LINKIN PARK sau ceva de genul. Dar sunt un mare fan și simt că lumea noastră, fanii noștri, sunt în mare parte aceleași persoane. Este foarte drăguț. Niciodată... Am cântat împreună la concerte? Nu știu dacă EVANESCENCE și LINKIN PARK au fost la un festival împreună sau ceva de genul. Ne-am întâlnit. Am fost în studio în același timp. Când am făcut "Fallen" , am reușit doar să am o conversație sau două cu Chester. A fost foarte drăguț. Dar nu, nu este adevărat. Dar este minunat. Ar trebui să mă întrebe despre asta. Nu am foarte mult timp liber, dar aș putea să fac asta cu jumătate de normă."

Zvonul despre recrutarea unei soliste de către Linkin Park a fost pornit de către solistul Jay Gordon de la trupa ORGY în cadrul unui interviu radio recent. Jay şi-a retras spusele apoi într-o postare apologetică pe Facebook. A spus şi că i-au fost scoase din context cuvintele. În timpul turneului din 2022 cu Halestorm, Lee şi Lzzy Hale au cântat coveruri după Linkin Park, mai precis piesa "Heavy" la fiecare concert.

[https://www.youtube.com/watch?v=WpsmWbx9xIQ]

Citește în continuare

Trending