Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Văduva lui Chester Bennington se recăsătorește: "Moartea unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta"

Talinda Bennington are un nou partener de viață. Văduva regretatului vocalist Linkin Park și-a anunțat logodna pe Twitter, asigurând publicul că va continua să onoreze memoria lui Chester.
Talinda Bennington

Talinda Bennington

La doi ani de la moartea tragică a lui Chester Bennington, Talinda anunță publicul că este din nou îndrăgostită și că se va căsători în curând. Văduva vocalistului Linkin Park a publicat recent pe Twitter un mesaj prin care își anunță logodna.

"Sunt fericită să anunț logodna mea cu îngerul meu de pe pământ, Michael F. Sunt aici pentru a vă spune că puteți găsi iubirea după tragedie. Moartea unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta", scrie Talinda în mesajul ei.

"Familia mea, prieteni și frații mei Linkin Park îl primesc în familie cu brațele deschise"

În continuarea scrisorii deschise, adresate publicului, Talinda dezvăluie faptul că toți apropiații ei, inclusiv "frații Linkin Park", l-au primit pe noul ei iubit în familie cu brațele deschise.

"Familia mea, prieteni și frații mei Linkin Park îl primesc în familie cu brațele deschise. Voi continua să-l onorez pe Chester și-mi voi continua misiunea de a face ca moartea lui să nu fie în van. Tuturor supraviețuitorilor tragediei suicidului, vă spun că puteți fi din nou fericiți. Puteți găsi loc în inimile voastre pentru mâhnire, bucurie, fericire, tristețe și iubire."

Mike Shinoda i-a transmis felicitările sale Talindei printr-un comentariu.

"Te-am felicitat deja și în persoană, dar te mai felicit încă o dată.  Îți transmitem toată dragostea și sprijinul nostru!"

Mesajul Talindei Bennington

La scurtă vreme de la publicarea acestui mesaj, Talinda a ținut să mulțumească și presei.

"Sprijinul presei este important. Vă mulțumesc pentru faptul că mă ajutați să transmit mai departe pozitivitatea și fericirea pe care familia mea a găsit-o."

În urmă cu un an, Talinda își deschidea sufletul în fața publicului în legătura cu depresia solistului Linkin Park, concluzionând că nu a avut nicio bănuială că acesta s-ar putea sinucide.

"Era foarte încântat fiindcă urma să promoveze noul album, deci era fericit. M-a sărutat de noapte bună, pe mine și pe copii, apoi nu l-am mai văzut niciodată. (...) "Nu există vină. Sunt ani de afecțiuni psihice netratate, care au dus la abuz de substanțe și mai apoi la relații toxice."

Citește mai multe despre Chester BenningtonLinkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O piesă compusă de INNA apare într-un serial original Netflix

Noile melodii lansate de Inna au priză peste hotare. O piesă de pe albumul "YO", lansat la finele lunii mai,...

Închide