Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Un actor din seria "Pirates of the Caribbean" vine la Transylvania Comic Con

Kevin McNally, actor recunoscut pentru rolul lui Master Gibbs din celebra serie "Pirates of the Caribbean", vine pentru prima dată în România la o întâlnire cu fanii, în cadrul Transylvania Comic Con. Evenimentul va avea prima sa ediție la Cluj Napoca, în perioada 18 - 20 octombrie.
Master Gibbs în Pirates of the Caribbean

Master Gibbs în Pirates of the Caribbean

Actorul de origine britanică Kevin McNally are o vastă activitate atât pe scena de teatru, cât și pe micul și marele ecran. Printre serialele în care s-a remarcat se numără: "Supernatural", "Downtown Abbey", "Designated Survivor", "The Good Fight" și multe altele.

În 2003, a apărut în primul film din seria "Pirates of The Caribbean", alături de Johnny Depp, Orlando Bloom si Keira Knightley, în rolul de pirat fără scrupule, dar loial personajului central, Jack Sparrow, pe care avea să îl urmeze în aventuri până la capătul lumii.

Seria "Pirates of the Caribbean" conține la momentul actual 5 filme de lungmetraj este una dintre cele mai apreciate francize la scara mondială, depășind suma de 14 miliarde de dolari la capitolul încasări.

Master Gibbs

Kevin McNally în rolul lui Master Gibbs

Kevin McNally și-a împrumutat vocea și pentru câteva jocuri de success precum: Pirates of the Caribbean: At Worlds’s End, Assassin’s Creed III sau Kingdom Hearts III.

Kevin nu s-a ținut departe nici de scena teatrului, jucând în producții de mare succes precum King Lear (unde a avut rolul principal), Hamlet sau Boeing Boeing.

Kevin McNally se alătură lui Alexander Ludwig (Bjorn, personaj principal în serialul fenomen Vikings) și Rick Cosnett (Wes Maxfield din The Vampire Diaries și Eddie Thawne din The Flash) pe lista actorilor invitați la prima ediție Transylvania Comic Con ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Atracții la Transylvania Comic Con

Transylvania Comic Con își propune să devină un reper al evenimentelor de acest gen în regiune, alături de East European Comic Con, cel mai amplu eveniment în acest moment din centrul și estul Europei.

Cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con și le vor oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri sau de a lua parte la competiții cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generație.

Din lista atracțiilor principale nu vor lipsi o zonă de street food cu mâncăruri delicioase, concursuri de cosplay, artiști de bandă desenată, demonstrații de VR, precum și un târg generos unde vizitatorii pot interacționa cu expozanții și pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producțiile sci-fi preferate.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vineri, 6 septembrie, începe Vocea României- VIDEO TEASER

Vineri, 6 septembrie, concurenții din primul episod al sezonului 9 Vocea României îi impresionează pe cei patru antrenori. Lupta va...

Închide