Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

"Tipa super creativă" care a întors două scaune la Vocea României 2019

În prima seară a audițiilor pe nevăzute, Zoe Grigoraș a convins doi antrenori cu o interpretare dulce și surprinzătoare. Găsești mai multe detalii despre momentul concurentei în articol.
Zoe Grigoraș în timpul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019

Zoe Grigoraș în timpul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

Zoe Grigoraș este cântăreață, compozitoare și profesoară de pian. În vârstă de doar 23 de ani, tânăra are un istoric muzical bogat. A absolvit Liceul de Artă "Dinu Lipatti" din Pitești, a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București (secția Jazz și Compoziție). A câștigat diverse premii la concursuri muzicale, a făcut parte din trupa Blue Noise - grup de muzicieni ce transpun piese cunoscute din mai multe genuri muzicale (jazz, rhythm & blues, pop și beat box) într-o formă şi stil propriu, a cappella. Blue Noise a fost prima formaţie de acest gen care a ajuns în finala pe ţară la Eurovision, ediţia din 2015.

Apariția tinerei la Vocea României nu este prima de acest fel. Zoe a urcat pe scena emisiunii "Cântă acum cu mine". Din păcate nu a câștigat premiul cel mare, însă a ajuns la inimile celor 100 de jurați prin vocea sa caldă și prezența delicată. Pasiunea ei pentru muzică a continuat să evolueze, Zoe lucrând la piese cu HaHaHa Production, casa de discuri și studioul de producție muzicală fondate de Smiley.

Zoe Grigoraș a urcat pe scena de la Vocea României interpretând piesa "We Found Love" (Rihanna & Calvin Harris). Varianta abordată de concurentă a fost una suavă și plină de emoție, această reinterpretare cucerindu-i pe Irina și Smiley.

"Super surprinzătoare interpretarea ta. Mi-a plăcut extrem de tare! Ai un control fantastic și nu ai zbierat, nu ai țipat. A fost super bine dozat. Mi-a plăcut extrem de tare. Mi-aș dori foarte mult să te am în echipă. Mi se pare că ești o tipă super creativă", a comentat Smiley.

Odată ce Zoe a început să vorbească despre ea și despre muzică, Smiley și-a dat seama că o știe de pe "holurile de la Ha". De vreme ce Zoe creează muzică în studioul lui de producție, șansele să se fi văzut pe acolo erau destul de mari.

După acest moment de amintire, acompaniat de niște glume înțepătoare marca Tudor Chirilă, Irina a luat cuvântul:

"Zoe, ai o voce frumoasă. Inițial nu știam dacă să mă întorc sau nu. Tu ai o voce frumoasă. Ai niște nuanțe foarte drăguțe în voce, de fapt, alea m-au convins să mă întorc. Și m-am întors. Și te vreau în echipa mea. Și te invit să vii".

Zoe a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Citește mai multe despre Zoe Grigoraș
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steve Vai explică de ce Brian May este un chitarist extraordinar

Steve Vai și-a exprimat admirația pentru Brian May, explicând în cadrul unui interviu cât de mult l-a influențat chitaristul Queen.

Închide