Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

The Lumineers a lansat albumul "III", o colecție de EP-uri cu povești cutremurătoare

La 3 ani de la apariția discului "Cleopatra", The Lumineers revine cu un nou material de studio, intittulat simplu ”III”. Noul LP reușește să aducă în atenția fanilor un altfel de album, în care este exploatată împletirea muzicii cu cinematografia.
The Lumineers

The Lumineers

Într-o industrie muzicală aglomerată, în care genurile se împletesc în fel și chip, The Lumineers ne arată în 2019 că reîntoarcerea la rădăcini poate da roade. Ei au găsit sursa simplității în emoția dezbrăcată de artificii stilistice și exagerări și au reușit să convingă criticii că muzica lor merită toată atenția de care nu au avut parte la început.

Noul album "III" este compus din poveștile a trei personaje, membrii familiei Sparks, și inspirat din realitatea cunoscută de Wesley Schultz, solistul formației.

În timpul procesului creator, Wesley Schultz și Jeremiah Fraites au ținut morțiș ca fiecare notă, silabă și pauză din piese să aibă o semnificație aparte, dovedind încă o dată că aranjamentele muzicale nu trebuie să fie dense pentru ca trăirile ascultătorului să atingă cote maxime.

Pentru albumul "III", Schultz și Fraites au decis să reia colaborarea cu Simone Felice – alături de care au lansat "Cleopatra" (2016), cel de-al doilea material al trupei, certificat cu disc de platină – și să completeze această formulă prin adăugarea violonistei Lauren Jacobson.

Materialul "III" nu se numește așa doar pentru că este cel de-al treilea album lansat de The Lumineers, ci pentru că nouă dintre piesele integrate pe el sunt distribuite sub forma a trei capitole. "III" este o narațiune progresivă, ce integrează elemente contradictorii, care, datorită contextului, ajung a se completa unul pe celălalt și forma un întreg univers.

Tracklisting "III" - The Lumineers:

  • Act I – Gloria Sparks
  • Act II – Junior Sparks
  • Act III – Jimmy Sparks

Cel mai recent single dezvăluit de pe noul album se numește "My Cell". Piesa a fost lansată atât în format video cu versuri, cât și ca videoclip explicit.

Citește mai multe despre The Lumineers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marina Arsene a dat strălucire jazz-ului la Vocea României - VIDEO

Cu o voce angelică și o tehnică vocală desăvârșită, Marina Arsene a schimbat complet atmosfera din platoul Vocea României. Muzica...

Închide