Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Primul duo din istoria Vocea României a făcut furori la audițiile pe nevăzute - VIDEO

Cea de-a treia seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019 a marcat o premieră în istoria emisiunii - primul duo. Află cine sunt concurentele care i-au cucerit pe jurați.
Cristina și Viana Deliu audiții pe nevăzute Vocea României 2019

Cristina și Viana Deliu audiții pe nevăzute Vocea României 2019

În vârstă de 40 și 43 de ani, Cristina și Viana Deliu sunt niște artiste ce locuiesc în Franța. Sunt profesoare de chitară și pian, soliste și dansatoare. Au plecat în Franța pe când aveau 15, respectiv 18 ani, împreună cu mama lor pentru o viață mai bună. Acolo s-au dedicat muzicii și dansului. Au ajuns la Vocea României dintr-o glumă - au dat cu banul.

Concurentele au interpretat piesa Patriciei Kaas, "Mon mec à moi". Nu doar că cele două și-au demonstrat calitățile vocale, dar au și arătat mișcări de dans. Smiley și Horia Brenciu au fost cei care au apăsat butonul.

După ce antrenorii s-au întors și au început conversația cu cele două, aceștia au aflat că pe scenă sunt, de fapt, trei concurenți, Cristina fiind însărcinată. Horia Brenciu, în stilul-i caracteristic, a început pledoaria cu o glumă:

"Să știți că fiecare e interesat de două lucruri separate. Smiley, care s-a întors, e interesat de cum arătați. Eu, de cum cântați".

Smiley a preluat cuvântul:

"Este prima oară când avem un duet la Vocea României. Recunosc că nu aveam cum să nu mă întorc. Când am auzit două voci am zis <<bă, nu se poate>>!"

"Eu abia aștept să începem colaborarea. Sunt pregătit pentru voi. Smiley are probleme la studio. Eu sunt numai pentru voi. Eu am un studio mai mic, dar ăla, atât de mic e voinic și vă așteaptă", a continuat Horia.

Au urmat glume despre Brenciu, despre afinitatea lui Smiley pentru picioarele concurentelor, și despre cum acesta are experiență în a lucra cu două, trei, sau patru voci.

În cele din urmă, Cristina și Viana au hotărât să meargă la "domnul Braciu", Horia fiind extrem de încântat că a fost ales.

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Episodul #3 din Vocea României 2019 atrage 11 concurenți noi. Află care sunt aceștia

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, în cel de-al treilea episod. Citește...

Închide