Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mălina Ciarnău - tânăra care l-a făcut pe Chirilă să simtă gustul înfrângerii

În prima seară a audițiilor pe nevăzute, Mălina Ciarnău a fost concurenta ce a stârnit o "luptă" a vorbelor între Horia Brenciu și Tudor Chirilă. Află mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Mălina Ciarnău în timpul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019
Mălina Ciarnău în timpul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019 │ FOTO: PRO TV

Mălina are 19 ani și este originară din Marghita. Tânăra își câștigă existența lucrând ca ospătar. Aplecarea pentru muzică s-a ivit pe când Mălina era în școala generală. La acea perioadă era în vizită la părinții săi care lucrau în Spania. S-a împrietenit cu copiii din acea regiune, iar ieșirile în oraș s-au transformat în seri cu cântec. Atât Mălina, cât și cei din jurul său au observat că are o voce plăcută ce merită fructificată.

Emisiunile de talent au părut o variantă potrivită pentru evoluția sa muzicală. Vocea României nu a fost prima apariție televizată a Mălinei, ea participând anul trecut la X Factor. A atras atenția juriului cu look-ul ei și i-a făcut pe cei din platou să se îndrăgostească de vocea sa puternică. Tânăra, însă, a menționat că a venit la X Factor pentru a demonstra că vocea sa este singura carte de vizită de care are nevoie.

La audițiile X Factor, Mălina a interpretat o piesă dificilă din repertoriul lui Beyonce. "Crazy in Love" a fost alegerea ei, melodia venindu-i foarte bine pe voce. Tânăra și-a pus amprenta asupra acestui hit, cântând piesa într-o versiune mai lentă, ușor jazzy. Deși a fost o candidată importantă la rolul de câștigător, parcursul său în emisiune nu a fost de lungă durată. A fost eliminată în etapa duelurile. Mălina a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică.

Experiența de la X Factor a fost de folos, astfel că Mălina Ciarnău și-a încercat norocul și la Vocea României. Și bine a făcut. Fata a fost o prezență remarcabilă în primul episod al show-ului. Look-ul său degajat și personalitatea plăcută au fost completate de cea mai importantă calitate căutată la această emisiune - vocea. Mălina a interpretat îndrăgita piesă "Tennessee Whiskey" (Chris Stapleton). Timbrul său i-a cucerit pe Horia Brenciu și Tudor Chirilă care s-au "duelat" în argumente de convingere.

"Mălina, este cel mai frumos dozaj pe care l-am auzit vreodată și mă bucur că se întâmplă chiar în 2019, acum că m-am reîntors la Vocea României. Vreau să-ți spun că tu poți mult mai multe. Mă bucur foarte mult că ai venit la Vocea României!", i-a spus Horia Brenciu concurentei.

Următorul la replică a fost Tudor:

"Nu știu dacă, de când sunt eu la Vocea României, am auzit <<Tennessee Whiskey>> cântat de o fată. Și mi s-a părut așa: <<băi, ia uite, o fată care are ceva de spus>>. Dacă-ți plac provocările, eu zic că în echipa mea ai avea ceva treabă".

După acest moment toți antrenorii au vorbit despre provocări, riscuri și surprize. Lui Smiley i s-a părut că Mălina este genul de fată care își asumă riscuri, iar Irina a ținut să menționeze că "cine nu riscă, nu bea șampanie".

"Știi, există o doză de risc în orice. Eu fac un sport care se numește kitesurfing și acolo se poate risca nelimitat, până la a-ți pierde viața. Acuma, când mergi la 25 de noduri și tragi o dată de bară și te urci în sus 10 metri, nu știi neapărat cum aterizezi. Dar când faci chestia asta și scoți <<zmeul>> din siguranță, atunci e o problemă foarte mare. Și un risc extrem de mare. Cam asta ar însemna acum să te duci la Brenciu. Nu știi cum aterizezi", a aruncat Tudor mănușa.

Irina Rimes a intervenit în discuție:

"Mălina, ce nu știi tu despre Brenciu e că este o enciclopedie discografică, aș putea să spun. Are niște cunoștințe în materie de muzică cum nu-ți imaginezi. Ăsta e cel mai mare lucru pe care-l apreciez la el. Toate vocile rock se duc la Tudor. S-ar putea să fie o cărare foarte safe. S-ar putea, însă, să găsești foarte multă concurență".

Când toată lumea era sigură că Mălina va merge în echipa lui Tudor, în special Smiley și Pavel Bartoș, decizia ei a fost surprinzătoare. Concurenta l-a ales pe Horia, iar Tudor și-a asumat și gustat înfrângerea.

Comentează

Trending