Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Live-ul lui Armin van Buuren de la UNTOLD 2019 este pe primul loc în topul Billboard

Atunci când nu stabileşte recorduri pentru numărul de ore consecutive de mixaj, Armin van Buuren cucereşte topurile cu reprezentaţiile sale live. Transmisiunea live a show-ului reputatului DJ de la UNTOLD 2019 se află pe primul loc în topul Billboard. Avem detalii despre performanţă în articol.
Armin van Buuren la UNTOLD 2019

UNTOLD 2019 (foto: UNTOLD Festival)

Topul american Billboard s-a diversificat în ultimii ani, cu sub-secţiuni dedicate transmisiunilor live prin social media. Ei bine în această categorie domină Armin cu live-ul de la UNTOLD din acest an. DJ-ul olandez ocupă locul întâi în Top Billboard Facebook Live. E vorba despre un set de peste 7 ore de mixaj, împărţit în două video-uri Facebook Live.

Primul conduce plutonul de clipuri pe luna august 2019. Ierarhia publicată de Billboard recapitulează activitatea pe Facebook Live pe luna august 2019. Este realizat prin tracking de către compania de analytics media Shareablee. Pentru a stabili clasamentul se iau în calcul reacţii, comentarii, partajări şi vizualizările din primele 7 zile.

Armin van Buuren îşi începea stream-ul de pe 2 august cu următoarea postare pe Facebook:

Mândru să fiu aici la aniversarea de 5 ani de UNTOLD. Hai să facem asta o noapte de neuitat!

Postarea a fost însoţită de un clip transmis live, cu lungime de 5 ore, prima parte a setului său. A doua parte este şi ea luată în calcul de topul Billboard ocupând locul 9 pe luna august. Set-ul lui Armin a strâns peste 30.000 de comentarii, peste 7000 de partajări şi 22.000 de reacţii în primele 7 zile. În aceeaşi perioadă a fost vizionat de 535.000 de ori.

Cele mai multe reacţii le-a avut totuşi Alicia Keys, cu un upload de reprezentaţie live de pe 25 august. Slipknot se află de asemenea în clasament, atât pe locul 3, cât şi locul 6 şi pe locul 10. În august trupa a lansat albumul "We Are Not Your Kind", iar concertele sale transmise pe Facebook au strâns zeci de mii de vizualizări, reacţii şi comentarii.

La începutul acestei luni puteam asculta şi imnul UNTOLD 2019, "Something Real", de la Armin van Buuren şi Avain Grays, cu un videoclip filmat la festivalul din acest an. La ediţia aniversară din 2019 au mai făcut senzaţie şi Robbie Williams, David Guetta şi Steve Aoki.

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nepoata lui Carlos Santana i-a cucerit pe antrenorii de la Vocea României 2019

În cea de-a treia seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, Renee Santana a avut o interpretare excepțională,...

Închide