Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Jasmina Răsădean, "minunea" de 16 ani care a vrăjit juriul de la Vocea României - VIDEO

"Cum te numești, minune?", a întrebat-o Irina pe Jasmina Răsădean după o interpretare electrizantă a piesei "I Put a Spell On You". Tânăra de 16 ani a întors 4 scaune, stârnind o discuție aprinsă între jurații de la Vocea României, dornici să o aibă în echipele lor.
Jasmina Răsădean la Vocea României

Jasmina Răsădean la Vocea României

În vârstă de 16 ani, Jasmina Alexandra Răsădean este din Arad și studiază canto - muzică ușoară la Liceul de Arte "Sabin Drăgoi", în clasa a XI-a. La Vocea Românei a interpretat piesa "I Put a Spell On You", iar interpretarea sa a avut un efect puternic asupra celor 4 jurați. Cu toții au apăsat pe buton, complet răstălmăciți de maturitatea și forța vocii Alexandrei.

Așa cum era ușor de anticipat, apariția Jasminei a declanșat o luptă aprigă între Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu. Cel care a dat startul negocierilor a fost Horia, acesta încercând să empatizeze cu mama concurentei, prezentă în culise.

"Mami, te rog frumos un singur lucru: o să vină în echipa mea. Trebuie să ai încredere că totul o să fie în regulă. Nu pot să certific asta pentru cei doi derbedei din partea dreaptă. Dar din punctul meu de vedere, o să am grijă de ea. Și alături de mine va câștiga Vocea României", a spus Horia Brenciu, încercând să joace cartea autorității părintelui.

A urmat Irina Rimes, care i-a amintit Alexandrei că ea s-a întors prima. Discursul a căpătat apoi o notă de feminism.

"Eu cred că sunt singura care ar putea să comunice cu tine altfel, așa cum ai nevoie tu. Că un bărbat poate să-ți explice, dar niciodată n-o s-o facă așa cum poate s-o facă o femeie", a menționat Irina Rimes.

"Când văd un moment atât de bine pregătit, mi se pare absolut extraordinar"

Tudor Chirilă a punctat performanța pe care tânăra artistă a reușit să o atingă la o vârstă atât de fragedă, punându-se în slujba șlefuirii talentului ei.

"Eu te felicit, în primul rând, pentru că știu sigur că la 16 ani nu aș fi avut maturitatea de a mă prezenta pe orice scenă așa. De aceea, când văd un moment atât de bine pregătit, mi se pare absolut extraordinar. Pe de altă parte, mi se pare că 16 ani e o vârstă foarte complicată, mai ales din perspectiva alegerilor. Eu aș vrea să fiu muncitorul ăla care pune cărămidă de cărămidă, sau un mic arhitect, care să te ajute pe tine să devii o voce mult mai bună decât ești acum", a specificat Tudor Chirilă.

"Alexandra, știi câte clădiri neterminate au rămas după Vocea României?"

Smiley a încercat să o aducă în echipa sa amintindu-i că după concurs vine o perioadă și mai dificilă, pe care mulți concurenți nu o iau în calcul.

"Dacă vorbim despre șantiere, Alexandra, știi câte clădiri neterminate au rămas după Vocea României? Foarte multe. Unele au rămas și terminate și abandonate. Eu sunt unul dintre oamenii care după Vocea României nu și-a abandonat clădirile așa. (...) Orice ai alege în seara asta, vei merge mai departe la Vocea României. Asta e foarte important pentru tine. Și oricum parcursul tău la Vocea României va depinde foarte mult de tine", i-a amintit Smiley.

În final, Jasmina Răsădean a ales cu inima. A mers în echipa lui Tudor Chirilă, mărturisind că "are o atracție" față de el.

VIDEO: Jasmina Răsădean cântă "I Put a Spell On You" la Vocea României

În aceeași seară, au mers mai departe alți 6 concurenți, cu toții extrem de talentați. Găsiți detalii despre ei în rezumatul episodului 2 din cel de-al 9-lea sezon al emisiunii Vocea României.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lucia deschide concertul byron de la Arenele Romane

Pe 9 noiembrie, formația byron va lansa la Arenele Romane din București un nou album de studio. Primii invitați speciali...

Închide