Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Iritat de replica primită după Fall in Love, Liam Gallagher îl înjură pe clăparul Kaiser Chiefs

Iritat că a fost ironizat și criticat de clăparul Kaiser Chiefs, Liam Gallagher a apelat la un limbaj colorat pentru a-și impune punctul de vedere. Schimbul de replici a avut loc pe fondul anulării concertului lui Liam din cadrul festivalului Fall in Love.
Liam Gallagher

Liam Gallagher

La începutul acestei luni, Liam Gallagher și-a anulat concertul din cadrul festivalului Fall in Love cu doar câteva minute înainte de ora la care era programat show-ul. Publicul a fost anunțat că fostul membru Oasis nu va mai cânta pe scena principală a festivalului din Mogoșoaia din cauza unor probleme tehnice, ulterior aflându-se că Liam ar fi fost sfătuit să nu cânte, pentru că scena nu ar fi respectat condițiile de siguranță.

"Din cauza unor probleme de siguranță cu scena, am fost sfătuiți să nu cântăm la Fall in Love Festival în seara aceasta. Extrem de dezamăgiți că am venit până aici și nu putem cânta pentru voi, dar, ca întotdeauna, siguranța e cea mai importantă", scria Liam pe Twitter în seara concertului.

În aceeași seară, însă, atât Kovacs, cât și Kaiser Chiefs concertaseră pe aceeași scenă, fără niciun incident neplăcut cauzat de vreo nesiguranță a scenei. Acest aspect a fost subliniat de clăparul trupei Kaiser Chiefs, care i-a răspuns lui Liam Gallagher pe Twitter pe un ton ironic, dar bine argumentat.

"Dacă am afla că o scenă nu este sigură, am avertiza și celelalte trupe de pe afiș, nu? Siguranța este cea mai importantă, întotdeauna - pentru toată lumea. Probabil că am rupt-o [scena] susținând un show rock n roll cu 30 de minute înaintea ta", i-a scris Nick ‘Peanut’ Baines lui Liam.

Liam Gallagher, către clăparul Kaiser Chiefs: "P**dele ca tine dau o reputație proastă orașului Leeds"

Această replică l-a iritat vizibil pe Liam, care a recurs câteva zile mai târziu la amenințări pe un limbaj urban colorat, în stilul ce îl caracterizează.

"Asta e pentru idiotul (*PISSFLAP) de la Kaiser Chiefs: toți banii ăia pe care îi cheltuiți pe recuzită, i-aș cheltui pe un manager de turneu decent, care să identifice genul ăsta de lucruri, altfel tu și trupa ta veți rămâne fără job-uri."

Replica aceasta a fost apoi completată de una și mai acidă.

"P**dele ca tine dau o reputație proastă orașului Leeds", a scris Liam pe Twitter.

Aflat la prima ediție, Fall in Love Festival s-a desfășurat în perioada 31 august - 1 septembrie, în parcul Mogoșoaia. Ca urmare a anulării concertului Liam Gallagher, organizatorii festivalului oferă compensare plătitorilor de bilete. Găsiți detalii aici.

Citește mai multe despre Kaiser ChiefsLiam Gallagher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alina Eremia a lansat 3 piese noi: "Printre Cuvinte", "Anotimpuri" şi "Dragoste nu-i" - AUDIO

Alina Eremia tocmai a lansat 3 piese noi, ilustrate cu câte un videoclip cu versuri. E vorba despre "Printre Cuvinte",...

Închide