Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Fiica lui Adrian Minune a stârnit reacții demne de admirat la audițiile de la Vocea României 2019

Adriana Simionescu a urcat pe scena emisiunii Vocea României în cea de-a treia seară a audițiilor pe nevăzute. Scopul tinerei este să devină cunoscută pentru că poate cânta, nu pentru că este fiica lui Adrian Minune. Mai multe detalii în articol.
Adriana Simionescu - audiții Vocea României 2019

Adriana Simionescu - audiții Vocea României 2019

Adriana Simionescu are 16 ani și este pasionată de muzică. Acest domeniu este predominant în familia sa. Tatăl concurentei este cântărețul de manele Adrian Minune, iar sora sa este, de asemenea, cântăreață. Cu numele de scenă Karmen, aceasta a devenit cunoscută publicului în 2015, cu hit-ul "Domino".

Concurenta a vorbit despre cum e să faci parte dintr-o familie cunoscută. Este atât un privilegiu, cât și o povară. Ca să dobândească o identitate și să fie recunoscută strict pentru talentul ei, Adriana trebuie să muncească mai mult decât un adolescent "normal". Pe lângă încercările dificile ale Adrianei de a se separa de imaginea tatălui său, aceasta s-a confruntat și cu fenomenul de bullying. Încă de când era mică, a fost marginalizată de copii, de oamenii din jur și chiar de profesori pentru că este romă. Cu toate acestea, pasiunea Adrianei pentru muzică este mai puternică decât orice altceva. A impulsionat-o de-a lungul timpului și a făcut-o să participe la Vocea României 2019.

Adolescenta a interpretat piesa lui Emeli Sandé, "My Kind of Love" și a reușit să întoarcă un scaun. Horia Brenciu a fost antrenorul care a văzut potențial în vocea concurentei. De îndată ce s-au întors toți antrenorii, Irina Rimes a recunoscut-o pe Adriana:

"Dar eu te cunosc pe tine". Apoi, antrenoarea i s-a adresat colegului Horia: "Ce-ți spune <<Adriana Simionescu>>? Fii atent, Adriana Simionescu are o soră foarte frumoasă, o cheamă Karmen și un tată celebru. Un tată pe care-l cunoști foarte bine".

Întrebată de Horia cum de s-a gândit să vină la Vocea României, Adriana a spus că își dorește să arate lumii că premiile câștigate și lucrurile pe care le-a făcut sunt ale sale și nu s-au datorat numelui tatălui ei. Declarația tinerei l-a impresionat pe Chirilă, care a avut de spus câteva vorbe:

"Eu aș vrea să-ți mulțumesc pentru faptul că tu consideri Vocea României locul în care este, fără discuții, faptul că ascensiunea unui concurent nu ține decât de evoluția lui și în niciun caz de jocuri de culise. Întotdeauna lumea de acasă crede că noi suntem niște păpuși în niște scaune, care am putea să acceptăm diverse manevre de culise vizavi de ascensiunea unuia sau altuia dintre concurenți și mă bucur că vine un tânăr ca tine care spune <<am venit la Vocea României ca să scap de povara tuturor comentariilor care vin să spună despre mine că nu sunt produsul muncii mele, ci produsul relațiilor tatălui meu>>. Știu ce-nseamnă să duci povara unui nume, te admir pentru dorința ta de a demonstra lucrul ăsta și îmi pare foarte bine că Horia s-a întors și vă doresc mult succes împreună. Bravo!"

"Domnișoara Simionescu, care ulterior am aflat că este fiica lui Adrian Minune, a intrat pe frecvența mea. Și într-adevăr are o voce mare. Ea, cred că, a așteptat un om ca mine cu care să vorbească pe îndelete: <<ce să fac, cum să transmit o melodie?>>, a încheiat Horia Brenciu.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE