Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Organizatorii Fall in Love Festival oferă compensare - Care sunt condițiile

Ca urmare a anulării concertului Liam Gallagher, plătitorii de bilete ai Fall in Love Festival primesc compensare din partea organizatorilor evenimentului. Participanții trebuie să respecte câteva condiții și să urmeze o serie de indicații.

Publicat

pe

Liam Gallagher
Liam Gallagher │ FOTO: www.facebook.com

Prima ediție a festivalului Fall in Love, ce s-a desfășurat în perioada 31 august - 1 septembrie 2019, a adus pe cele trei scene amenajate la Palatul Mogoșoaia peste 40 de artiști. Headliner-ul principal, Liam Gallagher, ce ar fi trebuit să concerteze pe Main Stage pe data de 1 septembrie, a refuzat să urce pe scenă cu o jumătate de oră înainte de show, concertul fiind astfel anulat în ultimul moment.

Potrivit organizatorilor, Liam "a decis să se retragă cu câteva minute înainte de începerea prestației", motivele invocate fiind niște probleme tehnice legate de scenă.

În aceste condiții, organizatorii evenimentului, respectiv Alive împreună cu McCann PR, au hotărât să ofere compensare plătitorilor de bilete. Aceștia trebuie să-și exprime pe mail dorința de a fi compensați până la data de 1 octombrie 2019 și să respecte câteva condiții, specificate în Politica de Compensare.

Cum obții compensare la Fall in Love Festival (potrivit Politicii de Compensare)

Participanții la Festivalului „Fall In Love” 2019 vor avea posibilitatea să beneficieze de compensare a biletelor/abonamentelor achiziționate, până la data de 1 octombrie 2019, în următoarele condiții:

  • Participanții care au achiziționat bilete/abonamente în varianta e-ticket prin intermediul www.bilete.ro validarea acordării compensării se va face pe baza comenzii biletelor/abonamentelor cumpărate. Sumele compensate se vor returna prin virament bancar, în contul comunicat de client, în termen de 14 zile lucrătoare, de la solicitarea scrisă participantului;
  • Participanții care au achiziționat bilete/abonamente pe suport hârtie (1) prin intermediul www.bilete.ro (livrate prin curier), (2) din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, Magazine Inmedio, Germanos, Metrou Unirii 1 București, Librăria Eminescu – București sau de la casieriile partenere Bilete.ro) sau (3) de la intrarea în festival, validarea acordării compensării se va face pe baza prezentării biletelor/abonamentelor pe suport hârtie. Sumele compensate se vor returna, în numerar, la casieria Bilete.ro (Hotel Ibis de la Gara de Nord, București), începând cu data de 9 septembrie 2019, până pe 1 octombrie 2019, între orele 12:00 – 17:00.
  • Participanții care se află în imposibilitatea de a se deplasa la casieria Bilete.ro (Hotel Ibis de la Gara de Nord, București), sunt rugați să trimită biletele/abonamentele, prin curier, la adresa: Ion Neculce Nr. 14, Sector 1, București, pana la data de 30 septembrie 2019.
  • Participanții care nu mai dețin biletul/abonamentul pe suport hârtie sau comandă se pot identifica cu anumite date din comandă (ex. email confirmare, număr comandă etc.).
  • Toate biletele/abonamentele pot fi compensate o singură dată. Un bilet/ abonamentul pe suport hârtie care a fost compensat prin prezentarea dovezii de comandă sau prin prezentarea biletului/abonamentul pe suport hârtie, nu mai poate fi compensat a doua oară.

Unde trebuie trimis mail

Indiferent de modalitatea aleasă de compensare a biletelor/abonamentelor, prin virament bancar sau numerar, în vederea acordării compensării, vă rugăm să transmiteți un email la [email protected], până pe 1 octombrie 2019 si veți primi toate instrucțiunile privind compensarea biletelor/abonamentelor.

În ce condiții NU se oferă compensare

  • Nu vor fi acceptate pentru retururi și compensare biletele/abonamentele deteriorate sau care nu au fost achiziționate prin intermediul www.bilete.ro, invitațiile, brățările, biletele achiziționate pentru data de 31 August 2019.
  • După data de 1 octombrie 2019, nicio solicitare pentru compensare nu va mai fi înregistrată și nu se vor mai acorda compensări.

Politica de Compensare, prezentată succint mai sus, este valabilă până la data de 1 octombrie și este disponibilă și pe site-ul oficial al festivalului Fall in Love. Suma care se oferă prin compensare nu este specificată în această politică.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Liam și Noel Gallagher vor fi producătorii unui nou documentar despre trupa Oasis

Universul Oasis revine în atenția fanilor cu un nou documentar intitulat "Oasis Knebworth 1996". Filmul va fi lansat în toamna acestui an. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Liam și Noel Gallagher
Liam și Noel Gallagher │ FOTO: captură YouTube

"Oasis Knebworth 1996" va fi lansat în cinematografe pe 23 septembrie. Lansarea filmului coincide cu aniversarea a 25 de ani de la legendarele concerte de la Knebworth. Regizat de Jake Scott, câștigător al premiilor Grammy și produs atât de Noel, cât și de Liam Gallagher, "Oasis Knebworth 1996" promite să fie o documentație detaliată a concertelor din Knebworth ale trupei, care rămân unele dintre cele mai marcante momente din istoria rockului.

"Knebworth pentru mine a fost Woodstock-ul anilor '90. Totul era despre muzică și despre oameni. A fost divin!", a declarat Liam.

Potrivit unui comunicat de presă, "Oasis Knebworth 1996" spune povestea relației speciale dintre Oasis și fanii lor, relație ce a făcut posibilă organizarea unuia dintre cele mai mari concerte din anii '90. Documentarul este prezentat din perspectiva fanilor care au participat la evenimente, dar și cu ajutorul unor imagini de arhivă nemaivăzute până acum, interviuri cu formația și cu organizatorii concertelor.

Cele două concerte de la Knebworth au avut loc pe 10 și 11 august 1996, ca parte a turneului de promovare a albumului "(What's The Story) Morning Glory?". Materialul s-a vândut în peste 14 milioane de exemplare în întreaga lume, dintre care 4,2 milioane doar în Marea Britanie. În 2010, discul a câștigat premiul Brit pentru cel mai bun album din ultimii 30 de ani.

Anul 2020 a marcat a 25-a aniversare a celui de-al doilea album de referință Oasis, "(What’s the Story) Morning Glory?", iar Liam Gallagher a sărbătorit evenimentul cu o interpretare rară a piesei "Hello", extrasă de pe acest material.

În ceea ce îl privește pe Noel, acesta declara la începutul lui 2021 că lucrează la un nou album Oasis, fără Liam, însă.

Citește în continuare

Muzică și film

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și alți muzicieni vor apărea într-un nou documentar

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și mai multe celebrități apar în noul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm", ce va fi lansat pe 14 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne
Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne

Printr-o suită de imagini de arhivă, documentarul va spune povestea faimosului studio de înregistrări din Țara Galilor. De-a lungul anilor, trupe importante din Marea Britanie, cum ar fi Black Sabbath, Queen, Oasis și Coldplay, au înregistrat la Rockfield, înființat acum aproape 60 de ani.

Osbourne, Plant, Gallagher și Chris Martin (Coldplay) sunt intervievați, reflectând asupra experienței lor la Rockfield. Documentarul este regizat de Hannah Berryman și a fost deja prezentat la SXSW și la alte festivaluri de film. Compania Abramorama a câștigat drepturile de distribuție a filmului și îl va lansa direct către consumator înainte de a ajunge pe alte platforme digitale.

"Dintr-un anumit punct de vedere, filmul este despre dinamica trupelor și profunzimea înregistrărilor de acel tip, ceea ce, cu tehnologia de astăzi, este în declin. Această intensitate aproape a despărțit unele trupe, dar a și produs piese care au rezistat testului timpului și publicul poate auzi tot ce s-a întâmplat la această fermă izolată", a declarat regizoarea Hannah Berryman.

https://www.instagram.com/p/CCyrdt_gXYJ/

Studioul Rockfield este cunoscut mai ales pentru fermele sale și a fost înființat de doi frați, Kingsley și Charles Ward, care visau să facă muzică în timp ce mulgeau vacile. Într-un final, cei doi au transformat ferma familiei într-un studio funcțional, iar locația rurală și izolată i-a cucerit pe artiștii care căutau un mediu de lucru liniștitor.

Trailer "Rockfield: The Studio on the Farm":

Citește în continuare

Trending