Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Organizatorii Fall in Love Festival oferă compensare - Care sunt condițiile

Ca urmare a anulării concertului Liam Gallagher, plătitorii de bilete ai Fall in Love Festival primesc compensare din partea organizatorilor evenimentului. Participanții trebuie să respecte câteva condiții și să urmeze o serie de indicații.

Publicat

pe

Liam Gallagher
Liam Gallagher │ FOTO: www.facebook.com

Prima ediție a festivalului Fall in Love, ce s-a desfășurat în perioada 31 august - 1 septembrie 2019, a adus pe cele trei scene amenajate la Palatul Mogoșoaia peste 40 de artiști. Headliner-ul principal, Liam Gallagher, ce ar fi trebuit să concerteze pe Main Stage pe data de 1 septembrie, a refuzat să urce pe scenă cu o jumătate de oră înainte de show, concertul fiind astfel anulat în ultimul moment.

Potrivit organizatorilor, Liam "a decis să se retragă cu câteva minute înainte de începerea prestației", motivele invocate fiind niște probleme tehnice legate de scenă.

În aceste condiții, organizatorii evenimentului, respectiv Alive împreună cu McCann PR, au hotărât să ofere compensare plătitorilor de bilete. Aceștia trebuie să-și exprime pe mail dorința de a fi compensați până la data de 1 octombrie 2019 și să respecte câteva condiții, specificate în Politica de Compensare.

Cum obții compensare la Fall in Love Festival (potrivit Politicii de Compensare)

Participanții la Festivalului „Fall In Love” 2019 vor avea posibilitatea să beneficieze de compensare a biletelor/abonamentelor achiziționate, până la data de 1 octombrie 2019, în următoarele condiții:

  • Participanții care au achiziționat bilete/abonamente în varianta e-ticket prin intermediul www.bilete.ro validarea acordării compensării se va face pe baza comenzii biletelor/abonamentelor cumpărate. Sumele compensate se vor returna prin virament bancar, în contul comunicat de client, în termen de 14 zile lucrătoare, de la solicitarea scrisă participantului;
  • Participanții care au achiziționat bilete/abonamente pe suport hârtie (1) prin intermediul www.bilete.ro (livrate prin curier), (2) din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, Magazine Inmedio, Germanos, Metrou Unirii 1 București, Librăria Eminescu – București sau de la casieriile partenere Bilete.ro) sau (3) de la intrarea în festival, validarea acordării compensării se va face pe baza prezentării biletelor/abonamentelor pe suport hârtie. Sumele compensate se vor returna, în numerar, la casieria Bilete.ro (Hotel Ibis de la Gara de Nord, București), începând cu data de 9 septembrie 2019, până pe 1 octombrie 2019, între orele 12:00 – 17:00.
  • Participanții care se află în imposibilitatea de a se deplasa la casieria Bilete.ro (Hotel Ibis de la Gara de Nord, București), sunt rugați să trimită biletele/abonamentele, prin curier, la adresa: Ion Neculce Nr. 14, Sector 1, București, pana la data de 30 septembrie 2019.
  • Participanții care nu mai dețin biletul/abonamentul pe suport hârtie sau comandă se pot identifica cu anumite date din comandă (ex. email confirmare, număr comandă etc.).
  • Toate biletele/abonamentele pot fi compensate o singură dată. Un bilet/ abonamentul pe suport hârtie care a fost compensat prin prezentarea dovezii de comandă sau prin prezentarea biletului/abonamentul pe suport hârtie, nu mai poate fi compensat a doua oară.

Unde trebuie trimis mail

Indiferent de modalitatea aleasă de compensare a biletelor/abonamentelor, prin virament bancar sau numerar, în vederea acordării compensării, vă rugăm să transmiteți un email la [email protected], până pe 1 octombrie 2019 si veți primi toate instrucțiunile privind compensarea biletelor/abonamentelor.

În ce condiții NU se oferă compensare

  • Nu vor fi acceptate pentru retururi și compensare biletele/abonamentele deteriorate sau care nu au fost achiziționate prin intermediul www.bilete.ro, invitațiile, brățările, biletele achiziționate pentru data de 31 August 2019.
  • După data de 1 octombrie 2019, nicio solicitare pentru compensare nu va mai fi înregistrată și nu se vor mai acorda compensări.

Politica de Compensare, prezentată succint mai sus, este valabilă până la data de 1 octombrie și este disponibilă și pe site-ul oficial al festivalului Fall in Love. Suma care se oferă prin compensare nu este specificată în această politică.

Comentează

Trending