Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Evanescence la Arenele Romane - Program și reguli de acces

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se reîntoarce pe 15 septembrie în București, pe scena Arenelor Romane. Află care este programul concertului și consultă regulile de acces.

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Programul concertului Evanescence:

  • Acces - 19:00
  • Chaos Magic - 19:40 - 20:10
  • Veridia - 20:40 - 21:20
  • Evanescence - 21:45

Reguli de acces:

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 19:40. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele Arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Accesul copiilor la concertul Evanescence

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoțiți de un adult care are bilet.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoțiți. Cei sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Categorii de bilete

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

  • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K și E
  • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei, pe teren
  • Categoria Acces General  - Bilete cu loc în Arenă, mai putin în sectoarele K și E

Fanii care au bilete pe scaune se pot plimba dintr-o parte în alta a Arenelor ca să ajungă la zona de merch de pe coronament, dar nu pot intra pe teren (și viceversa - fanii de pe teren nu pot intra în zonele cu scaune). De asemenea, staționarea pe coronament pentru a privi concertul este interzisa din doua motive: 1) nu se aude bine 2) nu trebuie blocate căile de evacuare. Vor fi stewarzi care va vor informa de acest lucru și în timpul concertului.

Este INTERZIS accesul cu:

  • sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie;

Bilete concert Evanescence - 2019

Biletele la concertul Evanescence pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 259 lei și 1533 lei (Meet & Greet Package). Pentru mai multe detalii accesați agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Evanescence
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
INNA lansează INNAMag, propria revistă online

INNA își împlinește un vis lansând INNAMag, propria sa revistă online. În paginile ei, artista scrie despre oameni dragi pe...

Închide