Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Dragoș Moldovan - "Superman" de la Vocea României ce a ridicat publicul în picioare

Dragoș Moldovan a încheiat cea de-a patra seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României cu un moment remarcabil, ce a cucerit atât publicul, cât și antrenorii. Găsești detalii în articol.
Dragoș Moldovan în cadrul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019

Dragoș Moldovan în cadrul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019

Dragoș este din Timișoara și are 21 de ani. Se ocupă cu dresajul canin și cu muzica, cea din urmă aflându-se pe primul loc în viața lui. Face parte din două trupe de muzică rock și studiază chitara la Facultatea de Muzică. În 2016, Dragoș a suferit un accident auto, iar viața lui s-a schimbat în urma acelui eveniment. A stat în coma două săptămâni, a suferit două operații (la cap și la mână). Medicii au fost nevoiți să îi extragă bucăți din osul cranian, dar tânărul a reușit să treacă peste acest episod traumatic, și să fie impulsionat și mai mult să se bucure de plăcerile vieții. Muzica este una dintre acestea, iar Dragoș demonstrează, prin talent și muncă, că este omul potrivit pentru scenă. În cea de-a patra seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019, concurentul a interpretat melodia "Feeling Good". A ridicat publicul în picioare și a întors toate scaunele.

Horia Brenciu a fost atât de impresionat de vocea concurentului, încât și-a găsit cu greu cuvintele. În cele din urmă, antrenorul a reușit să își pună la punct discursul:

"Ai o voce, cred că una dintre cele mai spectaculoase voci pe care am auzit-o. Parcă erai Superman cu vocea asta a ta. Oricum ai fi început melodia asta, cu vocea asta în piano, aia de Metallica, vocea aia de sus, ești formidabil! Ești senzațional! Asta e menirea ta - să cânți. Domnu' Moldovan, cu vocea ta se poate face absolut orice, vocea ta e un spectacol! Bravo! Nu sunt aplauze destule pentru vocea ta!"

A venit rândul lui Smiley:

"Dragoș, am așteptat până la sfârșit pentru că am auzit piesa asta în atât de multe interpretări și le aveam, cumva, impregnate în urechi, în timpane, în creier. Cumva, versiunea ta a fost una imperfectă. În momentul în care mi-am dat seama că am de a face cu un tip care cântă rock, care simte rock, atunci am șters toate variantele și am zis <<ok, tre' să ascult vocea asta din altă perspectivă>> și sunt impresionat de vocea ta. Aș vrea foarte tare să te am în echipă".

Tudor Chirilă a simțit că are de-a face cu o voce rock:

"Știi, de fiecare dată când mă întorc la o voce ca a ta, am sentimentul că între noi e o potriveală absolut incredibilă, dar cred că știu care trebuie să fie traseul unei voci rock, și mai ales cred că știu care trebuie să fie surpriză pe care o voce rock s-o aducă la un moment dat. Ce m-a impresionat pe mine a fost momentul în care tu ai dozat foarte, foarte, foarte jos și ai trecut din fortissimo într-un piano aproape șoptit. Acolo mi s-a părut o calitate extraordinară a intuiției tale și cred că știu să, adică îmi doresc să lucrez cu intuiția ta. E un avantaj pentru oricare dintre noi. Mi-as dori foarte tare să putem să facem un parcurs nu neapărat rock, dar un parcurs care să pună în valoare vocea asta a ta".

Ultima la microfon a fost Irina Rimes:

"Dragoș, eu m-am întors pentru că eu am văzut și am auzit, de aici din partea asta, o voce care s-ar putea să fie câștigătoare. Poate nu am skill-urile lui Tudor de a alege piesele rock, dar asta nu e o problemă pentru că putem să facem același lucru împreună. Din momentul ăsta al competiției, eu caut o voce câștigătoare și caut o voce care ar putea să mă ajute să facem numere interesante".

Deși antrenorii s-au luptat în în vorbe și strategii de convingere, muzica rock a tras la muzica rock. Dragoș a mers în echipa lui Tudor Chirilă.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află cine a mers mai departe după cea de-a patra seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019

Află ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al patrulea episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României...

Închide