Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ce concurenți au mers mai departe după primul episod Vocea României 2019

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii Vocea României a debutat vineri, 6 septembrie. Competiția vocilor a revenit cu noi momente impresionante și concurenți ce și-au demonstrat calitățile muzicale. Află cum a decurs prima seară a emisiunii și cine a mers mai departe.
Concurenții care au întors scaunele în primul episod Vocea României 2019

Concurenții care au întors scaunele în primul episod Vocea României 2019

Așa cum ne-a obișnuit până acum, show-ul Vocea României a debutat în forță. Primul moment muzical le-a aparținut celor patru antrenori, aceștia interpretând piesa lui Phil Collins, "In The Air Tonight". Melodia s-a împletit cu declarațiile acestora despre ceea ce reprezintă Vocea României pentru fiecare dintre ei.

Opt concurenți au impresionat și merg mai departe

Concurenți dezinvolți, carismatici și cu calități vocale uluitoare au urcat pe scenă. Și-au lăsat emoțiile în culise, au urcat pe scenă hotărâți să uimească antrenorii și să prindă un loc într-una dintre cele patru echipe, iar opt dintre ei au reușit. Tudor, Smiley, Irina și Brenciu nu au ezitat să apeleze la toate armele atunci când a fost vorba de voce. S-au făcut auziți și au luptat până în ultima secundă pentru concurenții lor favoriți.

Mădălina Lefter - This Is A Man's World

Mădălina are 21 de ani şi a fost concurenta ce a deschis seara cu un moment intens, reuşind să întoarcă toate scaunele.

"Ai cântat cu o maturitate extraordinară! Frumos! Se simte talentul natural, dar şi studiul. Mi-ai dat o stare extraordinară, îți mulțumesc pentru asta!", a spus Irina Rimes.

Tudor a mărturisit că era să nu se întoarcă pentru că a arătat prea mult pe acest cântec. Interpretarea ar fi trebuit dozată corespunzător. Horia, din contră, a apreciat acest aspect al momentului. "Taifunul de sunete", aşa cum a caracterizat interpretarea, a avut o putere de convingere, făcându-l să apese butonul.

"Ai plecat de la minus, dar în ochii mei ai ajuns la plus 100", a adăugat Smiley.

Mădălina a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Zoe Grigoraş - We Found Love

Originară din Piteşti, Zoe are 23 de ani și este profesoară de pian. Interpretarea sensibilă şi dulce a piesei i-a cucerit pe Irina şi Smiley.

"Super surprinzătoare interpretarea ta. Super bine dozat, mi se pare că ești o tipa super creativă", i-a spus Smiley concurentei.

"Ai o voce frumoasă. Inițial nu știam dacă să mă întorc sau nu. Ai nişte nuanțe foarte draguțe în voce", a spus Irina, adăugând că tocmai acele nuanțe au convins-o să apese butonul.

Zoe a ales echipa Smiley.

Bogdan Dumitraş - Grace Kelly

Bogdan are 25 de ani şi este originar din Botoşani. Este de profesie percuționist şi lucrează la Filarmonica din Ploieşti. Momentul său a reuşit să întoarcă toate scaunele.

"Interpretarea ta de azi a avut bucuria de a cânta", a comentat Chirilă.

"Ai fost exceptional! Şi mie mi-a plăcut bucuria cu care ai cântat", a adăugat Smiley.

Irina l-a invitat în echipa Cosmos, în timp ce Brenciu i-a sugerat să rămână cu picioarele pe pământ şi să câştige împreună cu el Vocea României. Bogdan a ales Cosmosul, spunând că a avut un vis în care mergea în echipa Irinei.

Iuliana Preda - Lost On You

Tânăra de 26 de ani nu doar că a avut un moment impresionant, dar și povestea sa de viață este demnă de menționat. Părinții săi au divorțat, Iuliana mutându-se cu mama sa în Suedia. Acolo a lucrat ca femeie de serviciu până într-o zi când cineva a auzit-o cântând și i-a spus că ar trebui să urmeze calea muzicii. Iuliana s-a întors în România ca să înceapă o carieră în muzică.

Interpretarea piesei lui LP, "Lost On You" i-a făcut pe Smiley și Irina să apese butonul. Ambii antrenori au fost atinși de emoția transmisă prin intermediul melodiei.

"Am simțit că o cânți din suflet", a spus Smiley.

Irina a avut un discurs emoționant în care a prezentat viața precum o carte. Treci prin diverse capitole, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, dar fiecare capitol merită citit, iar finalul poate fi neașteptat. Cele două au avut și un moment în care au cântat piesa Irinei, "Visele". Cu toate acestea, Iuliana a decis să meargă în echipa lui Smiley.

Mălina Ciarnău - Tennessee Whiskey

Mălina are 19 ani și lucrează ca ospătar. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică pe când era în școala generală. Tânăra a spus că așteaptă de mult să vină la Vocea României și dorește să demonstreze că poate. Interpretarea Mălinei i-a convins pe Tudor și Horia.

"Este cel mai frumos dozaj pe care l-am auzit vreodată", a spus Brenciu.

Și Tudor a fost cucerit de moment. A încercat să o convingă pe concurentă să vină în echipa sa, însă alegerea Mălinei a fost Horia Brenciu.

Daniel Tudor - The Real Slim Shady

Originar din Timișoara, Daniel are 23 de ani și este patiser. Nu are studii muzicale, însă își dorește să urmeze această cale și să ajungă să își câștige existența din muzică. Momentul său antrenant a întors trei scaune: cele ale Irinei, Horia și Smiley.

Lui Smiley i-a plăcut dicția și faptul că a stat bine pe ritm. Antrenorul a scos un as din mâneca și a vorbit despre Silviu Pașca, un concurent Vocea României din echipa sa ce a cântat tot rap. Smiley a insistat pe faptul că el este antrenorul perfect pentru că are experiență în acest sens.

Irina a fost de părere că Daniel a adus culoare la Vocea României, iar Horia Brenciu a avut un mic slogan: "Depășește-ți limitele, alege-mă mine!". Daniel a fost convins de vorbele lui Smiley pentru că a ales sa meargă în echipa acestuia.

Luiza Constantin - Rehab

Luiza este din Craiova și are 26 de ani. Este stabilită în Roma de câțiva ani și cântă pe stradă. Interpretarea Luizei de la Vocea României a întors toate scaunele în ultimele secunde. Antrenorii au fost impresionați de emoția transmisă. Concurenta a ales echipa lui Horia Brenciu.

Bogdan Ghirău - Come Together

Studentul de 21 de ani a impresionat juriul cu un moment perfect pentru a încheia prima seară a audițiilor pe nevăzute. Bogdan a urcat pe scenă plin de entuziasm, bucuros că pentru prima dată va cânta pe scenă alături de o trupă și a reușit să cucerească trei antrenori: Tudor, Irina și Horia Brenciu.

"Mie mi-a plăcut că, după ce ne-am întors noi, tu nu ai avut nicio treabă, nici măcar nu știu dacă am făcut eye contact. În schimb te-ai întors la public și le-ai mulțumit, și le erai recunoscător lor și ăsta e cel mai sincer lucru care se poate întâmpla acolo pe scenă. Tu ai cântat sincer și ai cântat pentru ei, nu neapărat pentru noi", a spus Irina Rimes.

"Tu ești minunea de care aveam nevoie aici, la Vocea României", a spus Horia.

Bogdan a decis că cel mai bine se potrivește în echipa lui Tudor Chirilă.

Ceilalţi concurenţi care nu au întors scaunele sunt următorii:

  • Țugui Florian Bogdan - studentul de 22 care a interpretat "Sex Bomb"
  • Dana Markitan - cântăreața de 36 ani ce a cântat "Arlekino"
  • Camelia Miloș - concurenta de 19 ani ce a venit la audiții cu piesa "Give It To Me Right"
  • Liana Grigorescu - medicul psihiatru ce a interpretat un mashup "Senorita" & "Lose Yourself"

Echipele de la Vocea României 2019 arată astfel:

  • Smiley: Zoe Grigoraș, Iuliana Preda, Daniel Tudor
  • Irina Rimes: Bogdan Dumitraș
  • Tudor Chirilă: Mădălina Lefter, Bogdan Ghirău
  • Horia Brenciu: Mălina Ciarnău, Luiza Constantin

Audiența primului episod Vocea României 2019:

Prima ediție a sezonului 9 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.7 puncte de rating și 36.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 11.7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:50, peste 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă VAMA, "Victoria ta", baladă rock marca Tudor Chirilă - AUDIO

VAMA a lansat un nou single numit "Victoria Ta", o baladă rock pe care Tudor Chirilă cântă sensibil despre dragoste....

Închide