Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Bella Santiago a făcut furori la "Te cunosc de undeva" - VEZI VIDEO

"Te cunosc de undeva" a revenit pe 7 septembrie cu cel de-al 14-lea sezon. Prima ediție a fost câștigată de Bella Santiago, artista filipineză care în urmă cu doar câteva luni era declarată câștigătoarea X Factor România 2018.

Publicat

pe

Bella Santiago la ”Te cunosc de undeva!”
Bella Santiago la ”Te cunosc de undeva!” │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Prezentată și anul acesta de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, emisiunea "Te cunosc de undeva!" a dat startul în forță celui de-al 14-lea sezon. Concurenții au fost jurizați de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Cine sunt concurenții sezonului 14 "Te cunosc de undeva!"

O parte din cei 12 concurenți de anul acesta au fost împărțiți în perechi. Astfel, Monica Anghel și fratele său, Alexandru, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu și Ada și Cornel Palade au urcat pe scenă grupați.

În formulă solo, publicul i-a putut urmări pe Bella Santiago, Sorana Darclee (ex-ASIA), Diana Matei și Grigore Gherman.

Ce personaje au interpretat concurenții în prima ediție a sezonului 14 "Te cunosc de undeva!"

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost mai sexy ca niciodată, deghizându-se în gemenele din trupa Indiggo.

Diana Matei a devenit Liza Minnelli și a interpretat piesa „Mein Herr”. Artista a avut alături de ea o echipă de dansatoare.

Alex și Monica Anghel s-au transformat în Marian și Dorina Nistor. Monica a luat rolul masculin, iar Alex pe cel feminin, cei doi interpretând piesa „Domnișoară”.

Sorana Darclee a fost preț de câteva minute Amy Winehouse, în cadrul emisiunii interpretând piesa „Valerie”.

Cornel Palade și fiica sa, Ada, i-au imitat pe Nosfe și Ruby, copiind scenariul melodiei ”Condimente”.

Grigore Gherman a dat tot ce-a avut mai bun pentru a intra în pielea lui Filip Kirkorov. Acesta a interpretat piesa „Hava Naghila”.

Șerban Copoț și Cezar Ouatu s-au transformat în femei. Cezar a devenit Elena Merișoreanu, iar Șerban Copoț în Daniela Crudu.

Cea mai impresionantă transformare a serii i-a aparținut Bellei Santiago. Artista filipineză a imitat-o pe Beyonce în clipul „Crazy in Love” și a câștigat ediția cu show-ul ei incendiar.

VIDEO: Bella Santiago se transformă în Beyonce

Câștigătoarea X Factor România 2018Bella Santiago a lansat la începutul acestui an “Army of love”, piesă cu care s-a plasat pe poziția a treia în clasamentul final al Selecției Naționale Eurovision 2019.

La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, "Unpredictable". Apoi, în septembrie, a început colaborarea cu trupa Jukebox și a lansat piese precum "Vocea ta" sau "Auzi cum bate".

Trending