Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Solistul Rammstein a finalizat un nou album cu proiectul Lindemann

Suntem în sezonul proiectelor solo sau secundare, iar după ce Corey Taylor a anunţat că pregăteşte un LP solo, acum aflăm că solistul Rammstein are un nou album "extra curicular". E vorba despre al doilea disc al proiectului Lindermann, despre care aflaţi detalii în articol.

Rammstein in concert la Rock The City pe 28 iulie 2013

Rammstein a lansat albumul "Rammstein" în luna mai a acestui an, dar asta nu l-a oprit pe solistul Till Lindemann să îşi continue şi cariera cu trupa LINDEMANN. Acesta este un duo compus din Till şi Peter Tagtgren, membru al trupelor Hypocrisy şi PAIN. Muzicianul suedez este cunoscut ca un producător talentat şi este capabil să cânte la numeroase instrumente.

Noul album a fost finalizat, după cum confirmă artiştii. A fost mixat chiar de către Tagtgren şi există aluzii că discul ar debuta în 2020 sau poate chiar spre final de an 2019.

Cei doi artişti au lansat un prim album LINDEMANN în 2015, numit "Skills In Pills", care miza pe shock rock şi linii melodice simple, industriale. Toată perversiunea lui Lindemann s-a revărsat pe acel LP, cu versuri despre fetişuri, ladyboys şi tot soiul de fascinaţii bizare. A fost prima tentativă a lui Till de a scrie versuri inclusiv în engleză şi s-a lăsat cu aluzii grosolane la mirosuri de peşte şi cu un single care face apologia avortului.

Motivul pentru care solistului Rammstein îi este greu să compună în engleză e faptul că a crescut învăţând limba rusă. Asta pentru că se afla în copilărie în partea estică a Germaniei, unde se preda rusa ca limbă secundară şi nu engleza. Tânărul Till a avut totuşi şansa să prindă radio-uri din Germania de Vest, ascultând piese din în limba engleză, din Statele Unite şi Marea Britanie.

Till Lindemann a avut şi o piesă lansată sub nume propriu în 2018, colaborarea cu rapperul kurdo-german Haftbefehl "Mathematik". Între timp Rammstein îşi continuă turneul de promovare pentru albumul său cu numărul 7, care a făcut deja valuri în acest an. Următoarea etapă din turneu se petrece în 2020, cu opriri în Austria, Belgia, Olanda, Polonia şi Italia.

Citește mai multe despre HypocrisyLindemannRammsteinTill Lindemann
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fall In Love Festival - Programul pe ore, reguli de acces, transport gratuit

Fall in Love Festival își va deschide porțile în weekendul 31 august - 1 septembrie 2019. Consultă regulile de acces...

Închide