Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Solistul Rammstein a finalizat un nou album cu proiectul Lindemann

Suntem în sezonul proiectelor solo sau secundare, iar după ce Corey Taylor a anunţat că pregăteşte un LP solo, acum aflăm că solistul Rammstein are un nou album "extra curicular". E vorba despre al doilea disc al proiectului Lindermann, despre care aflaţi detalii în articol.

Rammstein in concert la Rock The City pe 28 iulie 2013

Rammstein a lansat albumul "Rammstein" în luna mai a acestui an, dar asta nu l-a oprit pe solistul Till Lindemann să îşi continue şi cariera cu trupa LINDEMANN. Acesta este un duo compus din Till şi Peter Tagtgren, membru al trupelor Hypocrisy şi PAIN. Muzicianul suedez este cunoscut ca un producător talentat şi este capabil să cânte la numeroase instrumente.

Noul album a fost finalizat, după cum confirmă artiştii. A fost mixat chiar de către Tagtgren şi există aluzii că discul ar debuta în 2020 sau poate chiar spre final de an 2019.

Cei doi artişti au lansat un prim album LINDEMANN în 2015, numit "Skills In Pills", care miza pe shock rock şi linii melodice simple, industriale. Toată perversiunea lui Lindemann s-a revărsat pe acel LP, cu versuri despre fetişuri, ladyboys şi tot soiul de fascinaţii bizare. A fost prima tentativă a lui Till de a scrie versuri inclusiv în engleză şi s-a lăsat cu aluzii grosolane la mirosuri de peşte şi cu un single care face apologia avortului.

Motivul pentru care solistului Rammstein îi este greu să compună în engleză e faptul că a crescut învăţând limba rusă. Asta pentru că se afla în copilărie în partea estică a Germaniei, unde se preda rusa ca limbă secundară şi nu engleza. Tânărul Till a avut totuşi şansa să prindă radio-uri din Germania de Vest, ascultând piese din în limba engleză, din Statele Unite şi Marea Britanie.

Till Lindemann a avut şi o piesă lansată sub nume propriu în 2018, colaborarea cu rapperul kurdo-german Haftbefehl "Mathematik". Între timp Rammstein îşi continuă turneul de promovare pentru albumul său cu numărul 7, care a făcut deja valuri în acest an. Următoarea etapă din turneu se petrece în 2020, cu opriri în Austria, Belgia, Olanda, Polonia şi Italia.

Citește mai multe despre HypocrisyLindemannRammsteinTill Lindemann
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fall In Love Festival - Programul pe ore, reguli de acces, transport gratuit

Fall in Love Festival își va deschide porțile în weekendul 31 august - 1 septembrie 2019. Consultă regulile de acces...

Închide