Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Solistul Rammstein a finalizat un nou album cu proiectul Lindemann

Suntem în sezonul proiectelor solo sau secundare, iar după ce Corey Taylor a anunţat că pregăteşte un LP solo, acum aflăm că solistul Rammstein are un nou album "extra curicular". E vorba despre al doilea disc al proiectului Lindermann, despre care aflaţi detalii în articol.

Publicat

pe

Rammstein in concert la Rock The City pe 28 iulie 2013

Rammstein a lansat albumul "Rammstein" în luna mai a acestui an, dar asta nu l-a oprit pe solistul Till Lindemann să îşi continue şi cariera cu trupa LINDEMANN. Acesta este un duo compus din Till şi Peter Tagtgren, membru al trupelor Hypocrisy şi PAIN. Muzicianul suedez este cunoscut ca un producător talentat şi este capabil să cânte la numeroase instrumente.

Noul album a fost finalizat, după cum confirmă artiştii. A fost mixat chiar de către Tagtgren şi există aluzii că discul ar debuta în 2020 sau poate chiar spre final de an 2019.

Cei doi artişti au lansat un prim album LINDEMANN în 2015, numit "Skills In Pills", care miza pe shock rock şi linii melodice simple, industriale. Toată perversiunea lui Lindemann s-a revărsat pe acel LP, cu versuri despre fetişuri, ladyboys şi tot soiul de fascinaţii bizare. A fost prima tentativă a lui Till de a scrie versuri inclusiv în engleză şi s-a lăsat cu aluzii grosolane la mirosuri de peşte şi cu un single care face apologia avortului.

Motivul pentru care solistului Rammstein îi este greu să compună în engleză e faptul că a crescut învăţând limba rusă. Asta pentru că se afla în copilărie în partea estică a Germaniei, unde se preda rusa ca limbă secundară şi nu engleza. Tânărul Till a avut totuşi şansa să prindă radio-uri din Germania de Vest, ascultând piese din în limba engleză, din Statele Unite şi Marea Britanie.

Till Lindemann a avut şi o piesă lansată sub nume propriu în 2018, colaborarea cu rapperul kurdo-german Haftbefehl "Mathematik". Între timp Rammstein îşi continuă turneul de promovare pentru albumul său cu numărul 7, care a făcut deja valuri în acest an. Următoarea etapă din turneu se petrece în 2020, cu opriri în Austria, Belgia, Olanda, Polonia şi Italia.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending