Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Snow Patrol a lansat EP-ul aniversar "Crack The Shutters"

Snow Patrol își bucură fanii cu lansarea primului dintre cele două EP-uri ce conțin reinterpretări ale unor piese clasice din repertoriul formației. EP-ul "Crack The Shutters" marchează aniversarea a 25 de ani de la înființarea grupului.
Snow Patrol

Snow Patrol

Primul dintre EP-uri reunește varianta originală a piesei "Time Won’t Go Slowly", dar și versiuni reinterpretate ale unor piese mai vechi, precum "Open Your Eyes" și "Chocolate".

Tracklist Snow Patrol - EP "Crack The Shutters":

  1. Time Won’t Go Slowly
  2. Chocolate (Reinterpretat)
  3. Crack The Shutters (Reinterpretat)
  4. Open Your Eyes (Reinterpretat)

La începutul acestei luni, "Chasing Cars" a fost desemnată cea mai ascultată piesă de pe radiourile din Marea Britanie a acestui secol. Imediat după acest anunț, "Chasing Cars" a urcat pe poziția a doua în clasamentul UK iTunes.

"Wildness", albumul lansat de Snow Patrol anul trecut, a venit după 7 ani de pauză și a reușit să se claseze pe poziția a doua în topurile de albume din UK, obținând discul de aur.

De curând, trupa a susținut un concert memorabil pentru cei 35.000 de oameni prezenți în cadrul propriului ei festival, Ward Park 3, ce are loc în orașul lor natal, din Irlanda de Nord. Ediția din 2019 a festivalului a găzduit 11 artiști irlandezi și a inclus un show excepțional susținut de Snow Patrol, dar și o apariție surpriză a lui Bono.

După 25 de ani de carieră, Snow Patrol și-a câștigat un loc de cinste în industria muzicală internațională. Încă de la albumul de debut al trupei, "Songs for Polarbears", Snow Patrol a stârnit un val de aprecieri și critici pozitive, reușind să vândă 16 milioane de albume, să fie ascultată de peste 1 miliard de ori, să primească 5 discuri de platină în UK, un premiu Ivor Novello și să fie nominalizată la Grammy și Mercury Music Prize.

Citește mai multe despre Snow Patrol
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scena Festivalului Cerbul de Aur 2019 va fi inundată de ecrane LED

Clasică, dar şi versatilă şi glamour. Aşa va fi în acest an scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, pe care...

Închide