Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și activități la Revolution Festival 2019

În perioada 8 - 10 august, Revolution Festival aduce la Timișoara trupe și artiști precum Kosheen, Unkle, Idiotape, Maika și mulți alții. Consultă programul și află care sunt activitățile de care te poți bucura la festival.

Publicat

pe

Sian Evans, solista Kosheen in concert in Club Panic Bucuresti pe 13 octombrie 2012
Sian Evans, solista Kosheen in concert in Club Panic Bucuresti pe 13 octombrie 2012

A cincea ediție Revolution Festival aduce la Casa Verde din Timișoara artă, concerte fenomenale și multe surprize. Zece scene și zone de festival vor asigura trei zile de neuitat. Pe întreaga durată a festivalului (8 - 10 august), porțile vor fi deschise între orele 19:00 și 03:00.

Kosheen vine la Revolution Festival pe 8 august

Starul primei zilei a Revolution Festival este faimoasa trupă din Bristol, Kosheen. Grupul va urca pe Main Stage în formulă completă, iar vizitatorii vor putea să asculte live hituri precum: "Catch", "Hide U", "Suicide" sau "Empty Skies".

Tot pe 8 august, direct din Seul, ajunge la Timișoara Idiotape, un trio electro pe care criticii îl compară cu Daft Punk.

Programul primei zile (joi, 8 august)

Main Stage:

 • 20:30 Maika
 • 21:30 KAL
 • 23:00 Kosheen
 • 00:30 Idiotape

Electric Apex

 • 21:00 Perpetual
 • 00:00 Mahony B2B Marko Nastic (5 ore)

Vinyloteca

 • 18:00 CSABI
 • 20:00 Christine
 • 22:00 Micko B2B Mr. H
 • 00:00 Soulmaze
 • 02:00 Newgotti
 • 04:00 Robotel
Revolution Festival 2019 - Programul primei zile

Revolution Festival 2019 - Programul primei zile

UNKLE urcă pe Main Stage vineri, 9 august

Pe 9 august, festivalul îi aduce în prim-plan pe britanicii de la Unkle. Trupa, care s-a format în anii 90, a colaborat de-a lungul anilor cu nume răsunătoare precum: DJ Shadow, Tom York, Jason Newsted sau Nick Cave. Astfel, cu o asemenea istorie, nu este de mirare că Unkle este considerată una dintre cele mai importante trupe trip hop din Europa.

Formația gypsy punk Maika se întoarce la Timișoara și în 2019 și promite un show excentric, pe care nimeni nu o să-l uite prea curând. Li se alătură Kal, care aduce la Revolution un sound interesant, cu influențe din toate colțurile lumii.

Dejan Vučetić Vuča (Darkwood Dub), chitaristul Vladimir Đorđević Vlaca (Sila, Lira Vega), producătorul Boris Mladenović (Jarboli, Škrtice, Veliki prezir) și DJ Rahmanee, adică Minilinija, una dintre cele mai tari trupe din Serbia, se alătură line-up-ului din acest an.

Electric Apex Stage, care se numără printre cele mai îndrăgite scene Revolution, este locul perfect pentru cei care nu se mai satură de electro. Pentru ei pregătesc show-uri Amorf live, Atipic showcase, Livio & Robi, Praslea și nu numai.

Gaia Trance Zone aduce în fața publicului o combinație interesantă de DJs români și sârbi, precum: Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma sau Zenesis.

Noua locație Revolution Festival

R:EVOL:UTION Festival are loc în acest an la Casa Verde, unul dintre cele mai frumoase locuri din Timișoara. Publicul este așteptat într-o adevărată oază de verdeață, iar decorul, care pare desprins din povești, va fi completat de fascinante show-uri de mapping.

Tematicile festivalului

Fiecare zi a festivalul are o temă diferită. Prima este o retrospectivă a edițiilor precedente ale Revolution. A doua este un tribut dedicat lui Keith Flint, iar tema pentru ultima zi este ecologia.

Activități Revolution Festival 2019

Pe lângă programul atent pregătit pentru scenele principale, vizitatorii se vor putea bucura și de excelente selecții de vinyluri, cover-uri la pian după melodii celebre, numeroase zone chill, ghost party, silent disco și multe alte surprize

Anul acesta R:EVOL:UTION se transformă în casa performerilor din toată lumea. Astfel, identitatea vizuală a festivalul a fost creată de un grup de artiști din Chile, MEDU1A, care s-a implicat și în celebrul Primavera Festival. Se alătură și DEV9T, una dintre cele mai importante platforme de artiști din Balcani.

Trending