Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Ozzy Osbourne este "un mutant din punct de vedere genetic", potrivit unui studiu

Există o explicație științifică pentru modul impresionant în care Ozzy Osbourne depășește toate problemele medicale pe care le-a avut în ultimii ani. Un profesor de la Universitatea de Medicină din Indiana este convins că Ozzy este "un mutant din punct de vedere genetic", susținându-și afirmația într-o carte recent publicată.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Oricine a auzit de Ozzy Osbourne și viața sa plină de excese de tot felul s-a întrebat, probabil, măcar o dată, cum se face că veteranul rocker, în vârstă de 70 de ani, e încă într-o formă bună din punct de vedere fizic, susținând în continuare concerte Sold Out.

Și Bill Sullivan și-a pus această întrebare, ducând însă curiozitatea sa la un nou nivel. În calitate de profesor în genetică la Universitatea de Medicină din Indiana, Bill a realizat o întreagă analiză științifică. Și-a publicat apoi concluziile în noua sa carte, "Pleased to Meet Me: Genes, Germs and the Curious Forces that Make Us Who We Are".

În analiza sa, Sullivan folosește un studiu realizat de Gnome, o companie de cercetare din Massachusetts, care a studiat ADN-ul lui Ozzy în 2010, pentru a înțelege cum a reușit legendarul rocker să trăiască atât de mult, în ciuda abuzului de alcool și droguri. În final, profesorul din Indiana ajunge la concluzia că Ozzy Osbourne este într-adevăr "un mutant din punct de vedere genetic", reușind să rămână în viață atâția ani grație unei ciudățenii din ADN-ul său, ce i-a creat imunitate la consumul de narcotice.

Între timp, Ozzy Osbourne face ceea ce știe el cel mai bine: susține comcerte cu casa închisă. În luna aprilie, Ozzy a anunțat că este pregătit să revină pe scenă. După o gripă cu complicații severe și o accidentare petrecută în propria casă, veteranul rocker va reveni în circuitul concertistic începând cu luna ianuarie a anului viitor. Primul show este programat să aibă loc pe 31 ianuarie, în Nottingham, Ozzy urmând să fie însoțit în acest turneu european de Judas Priest.

Ozzy Osbourne a concertat în România în 2010. Muzicianul a cântat la Zone Arena din Bucureşti, show-ul fiind deschis de trupele românești Luna Amară şi Coma.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corina Chiriac aduce sărbătoarea la Cerbul de Aur 2019

Cei 40 de ani de la primul show color al Televiziunii Române vor fi aniversaţi la Braşov. Protagonista de atunci,...

Închide