Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

One! Festival - Programul pe zile în weekendul 16 - 18 august

Ultimul weekend al One! Festival îi aduce în Piața Ovidiu din Constanța pe Grasu XXL, Holograf, Delia, Randi, Guess Who. Vezi lista completă a artiștilor confirmați și programul pe zile al festivalului.
ONE! Festival 2019

ONE! Festival 2019

ONE! Festival este un eveniment dedicat muzicii autohtone. Timp de 4 weekenduri, Piața Ovidiu din Constanța se transformă în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc.

În cel de-al patrulea weekend, respectiv 16 - 18 august, publicul îi va putea asculta live pe Grasu XXL, Delia, Holograf, Robin and the Backstabbers și pe mulți alții. Intrarea la concerte este liberă.

Vineri, 16 august

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. La ONE! Festival, Horia va interpreta piese cunoscute ca  "Funky Party", "Cine ești tu?", "Septembrie, luni" sau "Prolog", dar și melodii mai noi, precum "Ochelari de soare".

Delia reușește să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni.

Timp de 14 ani, membrii formației - Victor, Alex, Nicu și Cornel - au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine VUNK. Astăzi, VUNK înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Daniel Ionuț Onel și Gabi Maga, iar la One! Festival publicul îi va putea asculta piese ca "Pleacă", "Așa și", "Scapă-mă de ea",  "Numai la doi", dar și melodii mai noi precum "Aoleo, ce bine" și "Mi-e dor de tine".

Formația Compact B a luat naștere în 1988 și are la activ trei materiale discografice: "Cine ești tu, oare?" (1991), "Mă voi întoarce" (1994) și "Compact '88-'95" (1996).

Trupa Bere Gratis a fost înfiinţată în 1998 de Mihai 'Miţă' Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), trei băieţi ce cântau la acea vreme în formaţia "Ghost". Împreună cu Mihai 'Magga' Suciu (tobe) şi Marius Mirea (bass) au pus bazele unei noi formaţii pe care au numit-o Bere Gratis la sugestia unui bun prieten, Alexandru Catona (Cato). În cei peste 20 de ani de carieră, Bere Gratis a lansat 14 albume.

Sâmbătă, 17 august

Grasu XXL cântă de la vârsta de 14 ani, provenind dintr-o familie cu tradiție în domeniu. Primul material discografic al cântărețului a fost "Personajul negativ" și a fost o colaborare cu Paco 10 Grei; cei doi au fost uniți sub numele XXL & 10 Grei.  Cel mai recent album a apărut în septembrie 2018, artistul lansând în colaborare cu Guess Who discul "În Labirint".

Marius Moga are în palmares 12 Discuri de Aur și Platina și 5 premii MTV. În momentul de față, Marius are propriul studio în Bucuresti, dar și unul în L.A, fiind într-o continuă căutare de noi artiști pe care să-i producă și să-i lanseze în această industrie.

Guess Who (Laurențiu Mocanu) a devenit cunoscut publicului larg odată cu lansarea single-ului “Locul Potrivit“, o piesă cu un puternic mesaj social. Single-urile “Manifest” și “Tot Mai Sus” lansate ulterior au menținut o linie ascendentă în ceea ce privește popularitatea artistului.

Urmărește interviul video cu Guess Who: "Nu pot să mă cenzurez"

Recent, Guess Who a lansat în colaborare cu Grasu XXL piesa "Șoareci în Labirint".

MIRA a ajuns în atenția publicului din România în 2012, după ce a apărut în cadrul show-ului „Vocea României”, făcând parte din echipa antrenorului Marius Moga. Odată lansată, MIRA și-a continuat cariera muzicală cu o serie de piese de succes: „Like”, „Bella” și „Baladă de iubire”, melodii pe care le va interpreta și pentru publicul ONE! Festival.

Randi este unul dintre cei mai de succes producători muzicali și soliști din România, însumând un total de peste 180 de milioane de vizualizări pe YouTube la piese precum ”Până vara viitoare’” (Jo feat. Randi), ”Prietena ta” (Randi feat. Uddi & Nadir), ”Dansăm” (Randi) sau ”Ochii ăia verzi” (Randi).

Urmărește interviul video cu Randi: "Am trecut de vârsta la care mă îndrăgosteam..."

Sâmbătă, 18 august - Rock Night

Holograf, una dintre cele mai apreciate trupe din România, și-a început activitatea în 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern.

Discografia formației Holograf cuprinde peste 25 de materiale audio și video, cel mai recent fiind albumul de studio, "Life line", lansat în 2015.

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth sau WASP.

În toamna anului trecut, trupa IRIS a aniversat 40 de ani de activitate alături de prieteni, fani și colegi din industria muzicală românescă. Primul concert aniversar IRIS40 a fost presărat cu flori de iris și cu o mulțime de alte surprize special pregătite pentru fanii trupei. Concertul aniversar a marcat și începutul unui nou capitol din povestea IRIS.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers.

Citește interviul cu Robin Proca: "Cucerirea mainstreamului ne-ar putea lărgi în mod catastrofal audiența"

Trupa a concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală. Formația a cântat, de asemenea, în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.

Programul ONE! Festival în weekendul 4 (16 - 18 august)

În fiecare seară, concertele încep de la ora 20:00 și se încheie la ora 23:00.

  • 16 AUGUST: Horia Brenciu // Delia // Trupa Vunk // Compact B // Bere Gratis
  • 17 AUGUST: Grasu XXL // Marius Moga // Guess Who // Mira // Randi
  • 18 AUGUST (Rock Night): Holograf // Trooper // Iris // Robin and the Backstabbers

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bere GratisCompact BDelia MatacheHolografIrisMarius MogaMIRARandiRobin and the BackstabbersTrooper
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Denis Roabeș lansează Bursa The Motans: "Construim prezentul pentru a iubi și viitorul"

The Motans a ajuns în punctul în care simte că-și poate folosi notorietatea pentru a schimba câte puțin societatea. Denis...

Închide