Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

"Mamma Mia!" revine în octombrie la Sala Palatului

"Mamma Mia!", unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din lume, revine în București, la Sala Palatului, cu două reprezentații în octombrie 2019. Din distribuție fac parte nume celebre și consacrate din lumea artistică românească.

Publicat

pe

Musical Mamma Mia la Sala Palatului pe 25 mai 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Loredana, Horia Brenciu, Ernest Fazekas, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Ana Munteanu, Anca Sigartău, Cornel Ilie și Adrian Nour sunt doar câțiva artiști vibranți și iubiți de publicul din toată țara, care vor interpreta rolurile principale în celebra producție. În cele două reprezentații anunțate, artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori într-o poveste de dragoste romantică plină de energie, entuziasm, amuzament și culoare.

Vezi poze de la premiera musical-ului "Mamma Mia!" din 2018

În fiecare zi, în întreaga lume, au loc cel puțin 7 show-uri "Mamma Mia!",  însumând mii de reprezentații jucate în sute de țări de pe șase continente.

Astfel, pe 30 și 31 octombrie, publicul este așteptat la Sala Palatului pentru a viziona, în două distribuții excepționale, un spectacol viu, plin de aventură. "Mamma Mia!" înseamnă peste 200 de costume pentru toate cele 17 numere scenografice și două distribuții diferite ce poartă numele unor artiști români faimoși.

Musicalul "Mamma Mia!" - lansat în 1999 la Londra și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway

"Mamma Mia!" prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Musicalul "Mamma Mia!" a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Bilete "Mamma Mia!" la Sala Palatului

Biletele pentru reprezentațiile musicalului ce vor avea loc pe 30 și 31 octombrie, la Sala Palatului, pot fi achiziționate în format electronic, la prețuri cuprinse între 99 lei și 289 lei. Pentru mai multe detalii privind categoriile de prețuri accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Musical miercuri, 30 octombrie 2019

Mamma Mia

Loc
Sala Palatului

Muzică și film

Loredana joacă un rol principal în comedia "Mentorii"

Loredana Groza va juca un rol principal alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea în "Mentorii", primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii"
Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker Media House

Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu același nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial. Filmările pentru comedia "Mentorii" vor începe pe 15 august, iar filmul va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior. Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie și puterea dată de pietre prețioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremație împotriva mentorului de Fitness - Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa și împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Personajul Sandra Senzorial este construit astfel încât să pună în evidență șarmul debordant al Loredanei și versatilitatea cu care ne-a obișnuit în multiplele roluri pe care le-a interpretat în filme sau seriale de televiziune, rolul fiind presărat cu momente pline de haz și situații neprevăzute care vor întreține umorul filmului.

"Am primit această propunere de colaborare cu entuziasm! Faptul că lucrez cu o echipă fantastică și în compania unor actori pe care îi apreciez m-a convins din start. Rolul meu mă inspiră. Sandra Senzorial este un mentor foarte cunoscut în domeniul ezotericului cu foarte mulți adepți. Avem în comun pasiunea pentru spiritualitate, misticism și suntem amândouă persoane publice. Nu mi se pare neapărat greu de interpretat, ci mai mult o provocare de a găsi cheia personajului. Sandra Senzorial trăiește într-o lume a ei, între pământ și cer, e un personaj transcendental. Eu va trebui să surprind această componentă eternă din personalitatea ei, dar în același timp să găsesc și contrapunctul, latura comică involuntară pe care ea o transmite. Oamenii ar trebui să vină la cinema să mă vadă în acest rol pentru a mă descoperi într-o postura inedită pe marile ecrane", a mărturisit Loredana Groza.

"Mentorii" are toate elementele să devină o comedie de succes. Umor de calitate, comic de situație, personaje bine conturate și o chimie extraordinară între actori, toate combinate într-o producție care reflectă tendințele și realitățile actuale.

Ideea și scenariul filmului aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-a alăturat, în calitate de producător asociat, labelul de stand-up comedy Headline Management Agency din care fac parte nume de succes precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Au început filmările pentru cel de-al 12-lea sezon Vocea României

Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările viitorului sezon. De astăzi, concurenții vor cânta pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun.

Publicat

pe

Sezonul 12 "Vocea României"
Sezonul 12 "Vocea României" │ FOTO: PRO TV

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

"Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit... pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!", a declarat prezentatorul.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă. Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii - acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vom vedea în cel de-al 12-lea sezon Vocea României.

Citește în continuare

Trending