Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Gala Cerbului de Aur 2019 va fi deschisă de musicalul "We will rock you"

Seara de Gală a Cerbului de Aur 2019 va marca o premieră pentru televiziunile din România - un fragment din celebrul musical ”We Will Rock You” va fi pe scena de la Brașov.

Publicat

pe

Musicalul "We Will Rock You" la Sala Palatului pe 10 aprilie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie și care fac parte din musicalul "We Will Rock You", scris de Ben Elton în 2002 pe baza a 22 de hituri din repertoriul emblematicei formații, se vor auzi pe 24 august ȋn Piaţa Sfatului.

În show-ul de sâmbătă seara o vom vedea pe Loredana, alături de Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici şi alţi artişti din trupa musicalului. Lor li se vor alătura, la sfârșitul acestui moment, toți cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare Cerbul de Aur 2019.

"We Will Rock You", cu fragmente din memorabilele melodii "I Want To Break free", "Killer Queen", "I Want It All",  "We Are The Champions", este o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei într-o lume a viitorului, pus în scenă de 17 ani cu mare succes, fiind montat în 15 țări, cu peste 20 de milioane de spectatori.

Musicalul "We Will Rock You" la Sala Palatului pe 10 aprilie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Producția românească a musicalului a fost lansată în România în aprilie 2019, la București, într-o senzatională punere în scenă, semnată de Răzvan Mazilu.

Recomandare: Vezi poze de la premiera musicalului "We Will Rock You"

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile. Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, în perioada 22 - 25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00.

Muzică și film

Loredana joacă un rol principal în comedia "Mentorii"

Loredana Groza va juca un rol principal alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea în "Mentorii", primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii"
Loredana Groza joacă în filmul "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker Media House

Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu același nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial. Filmările pentru comedia "Mentorii" vor începe pe 15 august, iar filmul va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior. Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie și puterea dată de pietre prețioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremație împotriva mentorului de Fitness - Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa și împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Personajul Sandra Senzorial este construit astfel încât să pună în evidență șarmul debordant al Loredanei și versatilitatea cu care ne-a obișnuit în multiplele roluri pe care le-a interpretat în filme sau seriale de televiziune, rolul fiind presărat cu momente pline de haz și situații neprevăzute care vor întreține umorul filmului.

"Am primit această propunere de colaborare cu entuziasm! Faptul că lucrez cu o echipă fantastică și în compania unor actori pe care îi apreciez m-a convins din start. Rolul meu mă inspiră. Sandra Senzorial este un mentor foarte cunoscut în domeniul ezotericului cu foarte mulți adepți. Avem în comun pasiunea pentru spiritualitate, misticism și suntem amândouă persoane publice. Nu mi se pare neapărat greu de interpretat, ci mai mult o provocare de a găsi cheia personajului. Sandra Senzorial trăiește într-o lume a ei, între pământ și cer, e un personaj transcendental. Eu va trebui să surprind această componentă eternă din personalitatea ei, dar în același timp să găsesc și contrapunctul, latura comică involuntară pe care ea o transmite. Oamenii ar trebui să vină la cinema să mă vadă în acest rol pentru a mă descoperi într-o postura inedită pe marile ecrane", a mărturisit Loredana Groza.

"Mentorii" are toate elementele să devină o comedie de succes. Umor de calitate, comic de situație, personaje bine conturate și o chimie extraordinară între actori, toate combinate într-o producție care reflectă tendințele și realitățile actuale.

Ideea și scenariul filmului aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-a alăturat, în calitate de producător asociat, labelul de stand-up comedy Headline Management Agency din care fac parte nume de succes precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu.

Citește în continuare

Trending