Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Gala Cerbului de Aur 2019 va fi deschisă de musicalul "We will rock you"

Seara de Gală a Cerbului de Aur 2019 va marca o premieră pentru televiziunile din România - un fragment din celebrul musical ”We Will Rock You” va fi pe scena de la Brașov.

Musicalul "We Will Rock You" la Sala Palatului pe 10 aprilie 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie și care fac parte din musicalul "We Will Rock You", scris de Ben Elton în 2002 pe baza a 22 de hituri din repertoriul emblematicei formații, se vor auzi pe 24 august ȋn Piaţa Sfatului.

În show-ul de sâmbătă seara o vom vedea pe Loredana, alături de Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici şi alţi artişti din trupa musicalului. Lor li se vor alătura, la sfârșitul acestui moment, toți cei 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare Cerbul de Aur 2019.

"We Will Rock You", cu fragmente din memorabilele melodii "I Want To Break free", "Killer Queen", "I Want It All",  "We Are The Champions", este o poveste despre puterea extraordinară a muzicii și a dragostei într-o lume a viitorului, pus în scenă de 17 ani cu mare succes, fiind montat în 15 țări, cu peste 20 de milioane de spectatori.

Musicalul "We Will Rock You" la Sala Palatului pe 10 aprilie 2019 (Foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Producția românească a musicalului a fost lansată în România în aprilie 2019, la București, într-o senzatională punere în scenă, semnată de Răzvan Mazilu.

Recomandare: Vezi poze de la premiera musicalului "We Will Rock You"

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile. Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, în perioada 22 - 25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE