Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Cum poti vota concurentul favorit de la Cerbul de Aur 2019 și cât valorează premiile

Fanii concursului internaţional Cerbul de Aur îşi pot vota favoriţii. Startul votului va fi dat de prezentatori după ultima interpretare din acestă seară de concurs (23 august 2019), publicul putându-şi exprima votul până la finalul recitalului/concertului serii.

Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye la Cerbul de Aur 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Spectatorii şi telespectatorii pot vota printr-un sistem sigur și transparent care oferă imagine în timp real. Este accesibil de pe smartphone sau laptop/desktop. Se votează cu profil de utilizator Facebook preexistent (printr-un POLL publicat pe pagina oficială de Facebook a Festivalului), care nu necesită acţiuni suplimentare din partea userilor.

Pentru a putea vota, publicul trebuie:

  1. Să acceseze adresa web indicată pe pagina de Facebook oficială a Festivalului - www.facebook.com/CerbulDeAur.ro
  2. Să selecteze caseta de votare din dreptul concurentului favorit şi să dea clik pe butonul "Votează".

Pentru ca votul să poată fi înregistrat, utilizatorul trebuie să se înregistreze cu contul său de Facebook. Votarea se încheie când se termină genericul de final al Festivalului din seara de 23 august. Rezultatul votului poate fi urmărit în timp real.

De asemenea, pe lângă votului publicului, mai există și votul jurnaliștilor acreditați. Aceștia pot vota într-o secţiune special creată pentru ei. Ca şi în cazul votului publicului, sesiunea de vot va fi deschisă imediat după ce ultimul concurent va coborî de pe scenă şi se va închide în aceeaşi seară, la terminarea recitalului/concertului.

În acest an, Premiul publicului este acordat de Primăria Braşov, iar cel al presei, de către de Consiliul Judeţean Braşov. Acestea valorează 2.500 euro fiecare.

Ediția din acest an a Festivalului Cerbul de Aur a debutat joi, 22 august și se va încheia duminică, cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. Echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o gală de premiere, evenimente adiacente și recitaluri ale unor artiști precum Ronan Keating, Emeli Sandé, Irina Rimes, Ștefan Bănică, Corina Chiriac.

Evenimentul este transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cerbul de Aur 2019: Programul celei de-a doua zile, recital Emeli Sandé

În a doua seară a festivalului, cei 12 concurenți vor urca din nou pe scenă, interpretând atât piese în limba...

Închide