Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Urmărește momentul oferit de Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye în prima seară a festivalului Cerbul de Aur 2019., inclusiv coverul după "Nothing Else Matters" din repertoriul Metallica. Vezi fotografiile de la finalul articolului.

Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye la Cerbul de Aur 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Momentul muzical oferit de Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye a constituit practic primul recital de la Cerbul de Aur 2019. A fost o premieră pentru cei trei, chiar dacă Laura și Olivier s-au mai întâlnit pe scenă, iar toți trei au concurat la Selecția Națională pentru Eurovision 2019.

Laura Bretan - finalista "America's Got Talent" și câștigătoarea "Românii au talent", Ester Peony - reprezentanta României la Eurovision 2019, și Olivier Kaye - Premiul I și Premiul Publicului în cadrul concursului de interpretare din 2018, au cântat împreună trei piese: "Nessun Dorma", "Hallelujah" și "You Raise Me Up", fiind acompaniați  de Big Band-ul Radio şi Orchestra Operei din Braşov, sub conducerea dirijorilor Ionel Tudor şi Andrei Tudor.

Fiecare solist a interpretat separat câte o piesă, Laura Bretan uimind audiența cu un cover după hitul rock "Nothing Else Matters" din repertoriul Metallica. Piesa poate fi auzită în live-ul de mai jos, de la min. 15 și 15 secunde.

Ester Peony a cântat piesa românească "De-ai fi tu salcie la mal", belgianul optând pentru "SOS d'un terrien en détresse" (Daniel Balavoine, 1978).

În deschiderea cântecului "You Raise Me Up", un violonist a cântat de la înălțimea Turnului cu ceas din Piața Sfatului din Brașov. Urmăriți înregistrarea mai jos:

Laura Bretan va urca pe scena Cerbului de Aur și în ultima seară, cea dedicată folclorului, alături de Paula Seling, Gheorghe Zamfir, Vali Boghean Band şi orchestra condusă de Nicolae Botgros.

Accesează galeria de poze cu Laura, Ester și Olivier

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Laura Bretan - finalista "America's Got Talent" și câștigătoarea "Românii au talent"

Finalistă "America's Got Talent" din 2016, unde s-a clasat pe locul 6, Laura Bretan este născută în Chicago şi are o carieră de succes în întreaga lume. În acelaşi an, a câştigat „Românii au talent” şi, de atunci, a susţinut concerte în Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Elveţia, Belgia, Israel, Dubai şi, evident, în România şi USA.

RECOMANDARE: Urmărește cel mai recent interviu acordat de Laura pentru InfoMusic

Încurajată de mama sa, Laura a început să cânte în biserică, la vârsta de numai 4 ani, iar la 5 ani începea să studieze pianul și să participe la concursuri muzicale, pe multe câştigându-le. A cântat în duet cu numeroşi artişti internaţionali, printre care: David Foster, Il Volo, Matteo Bocelli, The Tenors, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri şi, cel mai recent, Michael Bolton, iar în finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2019 a ocupat primul loc la televoting.

Ester Peony - reprezentanta României la Eurovision 2019

În vârstă de 25 de ani, Ester Alexandra Creţu, cunoscută ca Ester Peony, şi-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie, atunci când locuia împreună cu familia sa în Montreal, Canada. A început cursurile de canto jazz la 8 ani, iar patru ani mai târziu, când a revenit în ţară, a început să studieze la „Dinu Lipatti” din Piteşti. În 2013, se înscrie la Facultatea de Interpretare Muzicală din Bucureşti. În următorii ani, compune pentru artişti precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy şi Pepe.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video acordat de Ester pentru InfoMusic

În 2015, Ester și-a lansat primul single - „Sub aripa ta” (feat. Vescan), iar un an mai târziu, în 2016, a colaborat cu Phelipe. Videoclipul „1000 de motive” a strâns aproape 3 milioane de vizualizari pe YouTube. La începutul anului 2018, lansează „Dig it”, un EP ce conţine patru piese: „On My Way”, „So Fine”, „Leaving Tomorrow” şi „Dig It”, iar cateva luni mai tarziu, compune, alături de Alexandru Şerbu şi Ioana Victoria Badea, „On a Sunday”, piesă cu care a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2019.

Olivier Kaye adoră să cânte, să joace în musicaluri, iubește cărțile și mâncarea

Olivier Kaye este cunoscut în România pentru participarea la Cerbul de Aur, ediţia 2018, unde a câştigat premiul întâi. Olivier a fost, de asemenea, preferatul publicului de la Cerbul de Aur, conform sondajului online. Tânărul a ajuns să participe la competiţie la îndemnul tatălui său, care l-a cunoscut pe Jacques Hustin, cântăreţ care a câştigat Cerbul de Aur în 1968. Olivier a participat şi la The Voice Belgia,în 2016, pentru ca un an mai târziu să fie văzut drept reprezentantul belgian la Eurovision 2017, la Kiev, însă competiția națională a fost adjudecată de Blanche. Belgianul a participat în Finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2019 piesa "Right Now", compusă de Ovidiu Jacobsen, Shani Kfir şi Rasmus Bosse.

Citește mai multe despre Ester PeonyLaura BretanOlivier Kaye
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum poti vota concurentul favorit de la Cerbul de Aur 2019 și cât valorează premiile

Fanii concursului internaţional Cerbul de Aur îşi pot vota favoriţii. Startul votului va fi dat de prezentatori după ultima interpretare...

Închide