Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Cerbul de Aur 2019: Iată ordinea concurenţilor în interpretarea melodiilor româneşti

Cerbul de Aur 2019 este cel mai aşteptat eveniment muzical al finalului de vară. Pe lângă recitalurile unor artişti locali şi internaţionali vom asista și la concursul internațional de interpretare. 12 artişti vor interpreta câte o melodie în limba română, reprezentându-şi fiecare ţara. Aflaţi cum se vor distribui aceste piese în cele două seri de concurs.
Tragere la sorti Cerbul de Aur 2019

Tragere la sorti Cerbul de Aur 2019 (foto: TVR)

Luni, pe 19 august a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea zilelor în care vor cânta concurenţii piesele româneşti. Prima seară de concurs este cea de 22 august, când 6 artişti vor interpreta piese în limba română, iar 6 vor cânta melodiile din repertoriul propriu, cu care au depășit preselecțiile. Vineri, în a doua seară a concursului Cerbul de Aur 2019, rolurile celor 6 se vor interschimba.

Fiecare finalist a extras câte un bilet cu ziua în care urmează să cânte, iar tragerea la sorţi s-a făcut în ordinea alfabetică a ţărilor din care provin concurenţii. Cum 2 dintre ei nu au putut ajunge la Braşov încă, au împuternicit organizatorii să îi reprezinte.

Ordinea concurenţilor din prima seară Cerbul de Aur 2019 şi piesele lor:

 1. Syuzanna Melqonyan (Armenia) - "Pe aripi de vânt" (Delia)
 2. Sara De Blue (Austria) - "Ce are ea" (Delia)
 3. Tamara (Georgia) - "De la capăt" (Voltaj)
 4. Monika Marija (Lituania) - "Mă ucide ea" (Mihail)
 5. Anna Odobescu (Moldova) - "Un actor grăbit" (Laura Stoica)
 6. Florin Răduță (România) - "Dragostea rămâne" (Andra)

În cea de-a doua seară vor cânta următorii:

 1. Alfie Arcuri (Australia) - "Acasă" (Smiley)
 2. Cynthia Verazie (Cipru) - "Cât de frumoasă ești" (Mihai Trăistariu)
 3. Veronica Liberati (Italia) - "Bună seara, iubite" (Loredana)
 4. Eliza G (Italia) - "Creioane colorate" (Feli)
 5. Ralfs Eilands (Letonia) - "Apa" (Loredana)
 6. Renate (România) - "Ploaia și noi" (Doina Badea)

Melodiile au fost selectate dintr-o listă pusă la dispoziție de organizatori.

Câştigătorul trofeului și ceilalți laureați vor fi aflați sâmbătă, pe 24 august, plecând acasă cu premii în valoare totală de 55.000 de euro. Juriul internațional este format din: Loredana Groza, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Lazlo şi Erminio Sinni.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric, cu peste 100 de artişti în program. Cerbul de Aur 2019 are loc între 22 şi 25 august, fiind transmis în direct şi exclusivitate de către TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, începând de la ora 21:00. Totul se desfăşoară pe scena din Piaţa Sfatului, unde vor concerta şi Ronan Keating, Emeli Sande, Ştefan Bănică Jr, Irina Rimes şi Corina Chiriac.

Pe scenă vor urca şi Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye pentru a susţine un moment muzical deosebit. Oliver a câştigat Premiul I anul trecut la Cerbul de aur, în secţiunea Premiul Publicului. Tânărul a ajuns la competiţie la îndemnul tatălui său, care l-a cunoscut pe Jacques Hustin, cântare care a câştigat Cerbul de Aur în 1968.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Anna OdobescuFlorin RăduțăLoredana GrozaRenate Grad
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Autobiografia lui Flea de la Red Hot Chili Peppers apare în noiembrie

Povestea lui Flea, basistul Red Hot Chili Peppers, va prinde contur într-o carte autobiografică de 400 de pagini, intitulată ”Acid...

Închide