Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Cerbul de Aur 2019: Iată ordinea concurenţilor în interpretarea melodiilor româneşti

Cerbul de Aur 2019 este cel mai aşteptat eveniment muzical al finalului de vară. Pe lângă recitalurile unor artişti locali şi internaţionali vom asista și la concursul internațional de interpretare. 12 artişti vor interpreta câte o melodie în limba română, reprezentându-şi fiecare ţara. Aflaţi cum se vor distribui aceste piese în cele două seri de concurs.

Publicat

pe

Tragere la sorti Cerbul de Aur 2019
Tragere la sorti Cerbul de Aur 2019 │ FOTO: TVR

Luni, pe 19 august a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea zilelor în care vor cânta concurenţii piesele româneşti. Prima seară de concurs este cea de 22 august, când 6 artişti vor interpreta piese în limba română, iar 6 vor cânta melodiile din repertoriul propriu, cu care au depășit preselecțiile. Vineri, în a doua seară a concursului Cerbul de Aur 2019, rolurile celor 6 se vor interschimba.

Fiecare finalist a extras câte un bilet cu ziua în care urmează să cânte, iar tragerea la sorţi s-a făcut în ordinea alfabetică a ţărilor din care provin concurenţii. Cum 2 dintre ei nu au putut ajunge la Braşov încă, au împuternicit organizatorii să îi reprezinte.

Ordinea concurenţilor din prima seară Cerbul de Aur 2019 şi piesele lor:

 1. Syuzanna Melqonyan (Armenia) - "Pe aripi de vânt" (Delia)
 2. Sara De Blue (Austria) - "Ce are ea" (Delia)
 3. Tamara (Georgia) - "De la capăt" (Voltaj)
 4. Monika Marija (Lituania) - "Mă ucide ea" (Mihail)
 5. Anna Odobescu (Moldova) - "Un actor grăbit" (Laura Stoica)
 6. Florin Răduță (România) - "Dragostea rămâne" (Andra)

În cea de-a doua seară vor cânta următorii:

 1. Alfie Arcuri (Australia) - "Acasă" (Smiley)
 2. Cynthia Verazie (Cipru) - "Cât de frumoasă ești" (Mihai Trăistariu)
 3. Veronica Liberati (Italia) - "Bună seara, iubite" (Loredana)
 4. Eliza G (Italia) - "Creioane colorate" (Feli)
 5. Ralfs Eilands (Letonia) - "Apa" (Loredana)
 6. Renate (România) - "Ploaia și noi" (Doina Badea)

Melodiile au fost selectate dintr-o listă pusă la dispoziție de organizatori.

Câştigătorul trofeului și ceilalți laureați vor fi aflați sâmbătă, pe 24 august, plecând acasă cu premii în valoare totală de 55.000 de euro. Juriul internațional este format din: Loredana Groza, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Lazlo şi Erminio Sinni.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric, cu peste 100 de artişti în program. Cerbul de Aur 2019 are loc între 22 şi 25 august, fiind transmis în direct şi exclusivitate de către TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, începând de la ora 21:00. Totul se desfăşoară pe scena din Piaţa Sfatului, unde vor concerta şi Ronan Keating, Emeli Sande, Ştefan Bănică Jr, Irina Rimes şi Corina Chiriac.

Pe scenă vor urca şi Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye pentru a susţine un moment muzical deosebit. Oliver a câştigat Premiul I anul trecut la Cerbul de aur, în secţiunea Premiul Publicului. Tânărul a ajuns la competiţie la îndemnul tatălui său, care l-a cunoscut pe Jacques Hustin, cântare care a câştigat Cerbul de Aur în 1968.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 22 august 2019

Cerbul de Aur 2019

Loc
Piața Sfatului Brașov
Comentează

Trending