Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Cerbul de Aur 2019: Iată ordinea concurenţilor în interpretarea melodiilor româneşti

Cerbul de Aur 2019 este cel mai aşteptat eveniment muzical al finalului de vară. Pe lângă recitalurile unor artişti locali şi internaţionali vom asista și la concursul internațional de interpretare. 12 artişti vor interpreta câte o melodie în limba română, reprezentându-şi fiecare ţara. Aflaţi cum se vor distribui aceste piese în cele două seri de concurs.

Publicat

pe

Tragere la sorti Cerbul de Aur 2019
Tragere la sorti Cerbul de Aur 2019 │ FOTO: TVR

Luni, pe 19 august a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea zilelor în care vor cânta concurenţii piesele româneşti. Prima seară de concurs este cea de 22 august, când 6 artişti vor interpreta piese în limba română, iar 6 vor cânta melodiile din repertoriul propriu, cu care au depășit preselecțiile. Vineri, în a doua seară a concursului Cerbul de Aur 2019, rolurile celor 6 se vor interschimba.

Fiecare finalist a extras câte un bilet cu ziua în care urmează să cânte, iar tragerea la sorţi s-a făcut în ordinea alfabetică a ţărilor din care provin concurenţii. Cum 2 dintre ei nu au putut ajunge la Braşov încă, au împuternicit organizatorii să îi reprezinte.

Ordinea concurenţilor din prima seară Cerbul de Aur 2019 şi piesele lor:

  1. Syuzanna Melqonyan (Armenia) - "Pe aripi de vânt" (Delia)
  2. Sara De Blue (Austria) - "Ce are ea" (Delia)
  3. Tamara (Georgia) - "De la capăt" (Voltaj)
  4. Monika Marija (Lituania) - "Mă ucide ea" (Mihail)
  5. Anna Odobescu (Moldova) - "Un actor grăbit" (Laura Stoica)
  6. Florin Răduță (România) - "Dragostea rămâne" (Andra)

În cea de-a doua seară vor cânta următorii:

  1. Alfie Arcuri (Australia) - "Acasă" (Smiley)
  2. Cynthia Verazie (Cipru) - "Cât de frumoasă ești" (Mihai Trăistariu)
  3. Veronica Liberati (Italia) - "Bună seara, iubite" (Loredana)
  4. Eliza G (Italia) - "Creioane colorate" (Feli)
  5. Ralfs Eilands (Letonia) - "Apa" (Loredana)
  6. Renate (România) - "Ploaia și noi" (Doina Badea)

Melodiile au fost selectate dintr-o listă pusă la dispoziție de organizatori.

Câştigătorul trofeului și ceilalți laureați vor fi aflați sâmbătă, pe 24 august, plecând acasă cu premii în valoare totală de 55.000 de euro. Juriul internațional este format din: Loredana Groza, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Lazlo şi Erminio Sinni.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric, cu peste 100 de artişti în program. Cerbul de Aur 2019 are loc între 22 şi 25 august, fiind transmis în direct şi exclusivitate de către TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, începând de la ora 21:00. Totul se desfăşoară pe scena din Piaţa Sfatului, unde vor concerta şi Ronan Keating, Emeli Sande, Ştefan Bănică Jr, Irina Rimes şi Corina Chiriac.

Pe scenă vor urca şi Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye pentru a susţine un moment muzical deosebit. Oliver a câştigat Premiul I anul trecut la Cerbul de aur, în secţiunea Premiul Publicului. Tânărul a ajuns la competiţie la îndemnul tatălui său, care l-a cunoscut pe Jacques Hustin, cântare care a câştigat Cerbul de Aur în 1968.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 22 august 2019

Cerbul de Aur 2019

Loc
Piața Sfatului Brașov
Comentează

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending