Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ce noutăți avem în program la Summer Well 2019

Cea de-a noua ediție a festivalului Summer Well va aduce participanților o serie de noutăți în materie de artă, tehnologie și experiențe VIP. Află care sunt activitățile și expozițiile de artă de care te poți bucura la Summer Well 2019.

Publicat

pe

Festivalul Summer Well 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Găsești ultimele update-uri pe aplicația mobilă Summer Well

Folosește aplicația mobilă Summer Well pentru a găsi toate informațiile de care ai nevoie: de la programul detaliat pe zile la ultimele update-uri privind festivalul. Poți achiziționa bilete online și poți afla tot ceea ce trebuie să știi despre accesul la festival, opțiunile culinare, modalități de transport, harta festivalului și multe altele. Aplicația mobilă Summer Well poate fi descărcată gratuit și se poate instala pe Android și iOS.

Colecția de Artă Summer Well aduce festivalierilor piese și expoziții de artă unice

Summer Well este mai mult decât un festival, aducând întotdeauna în România artiști relevanți din diferite domenii conexe muzicii. Anul acesta, organizatorii introduc Colecția de Artă Summer Well, ce le va oferi festivalierilor șansa de a vedea piese de artă impresionante, majoritatea realizate special pentru festival de către artiști recunoscuți la nivel mondial.

Muzeul Lunii

Museum of The Moon

Museum of The Moon │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Colecția de artă Summer Well prezintă Muzeul Lunii, o lucrare a artistului Luke Jerram. Pentru a sărbători 50 de ani de la aselenizarea lui Apollo 11, o sculptură colosală a lunii va călători din loc în loc, adunând noi compoziții muzicale și colecții de răspunsuri personale, povești și mitologii. Fiecare centimetru al sculpturii sferice luminate din interior reprezintă 5 km din suprafața lunii.

De la începutul istoriei umane, luna a acționat ca o „oglindă culturală” pentru credințele, înțelegerea și modalitățile noastre de a vedea lumea. Muzeul Lunii ne permite să observăm și să contemplăm asemănările și diferențele culturale din întreaga lume.

Proiecții luminoase inedite

Proiecții luminoase inedite

Proiecții luminoase inedite │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Artistul Javier Riera explorează relația dintre geometrie și natură, proiectând jocuri de lumină direct pe mediul înconjurător. Formele geometrice sunt proiectate și fotografiate de Riera, care le percepe ca fiind dimensiuni latente sau energii încorporate în mediul natural.

Riera speră ca aceste fotografii să expună privitorului multitudinea de straturi care compun lumea naturală. Acesta își propune să aprofundeze legătura dintre natură și public prin munca sa.

O mare parte a procesului său include cercetarea istoriei peisajelor, inclusiv a persoanelor care o locuiesc sau o vizitează. Studiind peisajul, el dezvoltă și modelul sau structura originală, astfel încât proiecția finală să se potrivească perfect pe formele specifice ale copacilor și ramurile lor.

LABRADORESCENCE

Labradorescence

Labradorescence │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Labradorescence de Tina Fung x Reza Hasni este un omagiu adus celei de-a noua ediții a festivalului Summer Well. Expoziția prezintă o evoluție transformatoare a rătăcirii și a conexiunii umane în spațiul creativ în care festivalul s-a maturizat.

Labradorescence sărbătorește oamenii, relațiile și conexiunile lor și creează experiențe memorabile. Cu o notă de nostalgie, expoziția își propune să ne readucă la sentimentele pe care le-am avut în copilărie.

Lumini din Est

Lumini din Est

Lumini din Est │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Artiștii de la Hanovra și Berlin Thomas Granseuer și Tomislav Topic constituie Quintessenz.

Spațiul este inspirația fundamentală pentru Quintessenz. Având rădăcini atât în ​​cultura graffiti, design grafic și cromatice, combină pictura și imaginea în mișcare. Opera lor nu folosește doar forme și modele găsite în arhitectură, ci interferează cu mediul său, schimbând percepția spectatorului (a spațiului).

Pentru Quintessenz, culoarea este mai mult decât formă. Este conținutul în sine, arta lor creează spațiu pentru culorile sale.

Colecțiile de simboluri semnate Morag & Luke

Morag & Luke

Morag & Luke │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Ediția din acest an a Summer Well va prezenta o nouă colecție specială semnată de Morag Myerscough și Luke Morgan.
Faimoșii designeri britanici, care fac parte din Supergroup Londra, creează o serie de simboluri vibrante, semnătură proprie, care vor fi afișate în timpul festivalului.

Morag & Luke au creat Super Hot, prima expoziție de festival din România, care a fost prezentată în designboom.

Conferințe Visual Playground

Festivalierii sunt invitați să li se alăture lui Mattias Adolfsson și Steve Simpson pentru discuțiile Summer Well x Visual Playground în timpul festivalului.

Conferința lui Mattias Adolfsson va avea loc pe 10 august, în intervalul 19:30 – 20:15, iar conferința lui Steve Simpson se desfășoară pe 11 august, în același interval orar. Ambele conferințe vor avea loc în cortul After Party.

Galeria One Night

Galeria One Night

Galeria One Night │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Cufundați-vă în viziunea creativă a artiștilor români. Plimbați-vă liber în fața ecranului și urmăriți reflexia stilizată în timp real.

La Summer Well, Oglinda Neurală va prezenta artiștii autohtoni Ana Bănică, Alina Marinescu și Pren. Această expoziție unică de artă folosește rețele neuronale și învățare profundă (inteligență artificială) pentru a aplica stiluri vizuale învățate la captarea video în timp real.

WEDINE - Cea mai bună experiență culinară de la Summer Well 2019

Șef Toni Godeanu și ajutorul său, Răzvan Buruiană, invită participanții Summer Well la cea mai impresionană experianță culinară de la Summer Well. Cina specială ”The Summer Well Edition” va fi servită pe 10 august, în intervalul 20:00 - 22:00.

MENIU

ACT 1: 1975 Panzanella
ACT 2: Pale Waves Ceviche
ACT 3: Tender Tournedos Rossini
ACT 4: The National Compote
ACT 5: Black Honey Plum Brulee

Accesul se face în baza unui bilet de zi sau de tipul Full Pass, la care se adaugă suma de 249 lei (+ taxe). Este necesară o rezervare, ce poate fi realizată online, pe site-ul festivalului.

Iarmaroc by Subcarpați

Subcarpaţi transcende muzica în 2019 şi vine cu proiectul Iarmaroc. Summer Well 2019 va găzdui sâmbătă, pe 10 august #măştiiarmaroc, o experienţă în care măştile Culese din Cartier şi Fantome prind viaţă cu ajutorul tehnologiei.

Cu ajutorul realităţii augmentate vor fi upgradate selfie-urile fanilor, fiind aplicate măştile artiştilor. Trebuie doar să scanaţi stickerele din zona de chillout de lângă RED BULL STAGE, putând apoi accesa filtre de Instagram cu noile măşti. Vor mai fi şi alte momente inedite, precum prezentarea meşteşugului cavalelor în segmentul "Cavalele Grozăvescu cu Iulian Grozăvescu". Găsiți programul mai jos, în ziua de sâmbătă a Red Bull Stage.

Red Bull Stage

Scena Red Bull îi aduce anul acesta la Summer Well pe AJ Tracey, IAMDDB, Bobby Basil și Subcarpați prezintă Iarmaroc.

Program Red Bull Stage

Picnic noaptea

Un loc de picnic unde te poți cuibări cu persoana iubită pentru a asculta concertele susținute de Son Lux și Orchestra Simfonică București. Se va întâmpla pe 9 august, iar un bilet costă 145 lei + taxe.

After Party la Summer Well 2019

Festivalierii sunt așteptați pe 10 și 11 august la un After Party funky și electrizant. Pe 10 august îi ascutăm pe SPP și Nicecream FM: Heion, Danaga, TCFC, iar pe 11 august pe David August (Second Stage) și Zimbru.

BELLEVUE - Experiența VIP

Prinde cel mai bun loc. VIP Lounge, pe o structură ridicată, cu vedere scenică perfectă și bar dedicat cu cocktail-uri răcoritoare. Cei care au un bilet Full Pass se pot upgrada la Bellevue Full Pass plătind suma adițională de 200 lei.

Muzeul POP-UP Origami

POP UP Origami

POP UP Origami │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Icarus.Mid.Air creează piese origami din ce în ce mai complexe. Obiectele spectaculoase vor fi expuse pe tot parcursul festivalului, iar publicul se va putea bucura chiar de o demonstrație live a modului în care realizează aceste mici piese de origami, care sunt un miracol al plierii hârtiei.

Shopping la Summer Well 2019

Festivalierii pot merge la Târgul Summer Well, o piață de modă și stil de viață de tip boutique. Aici vor găsi articole cool care vor merge bine cu ținuta de festival.

O altă opțiune este Magazinul Summer Well Pop Up, unde publicul va găsi o nouă colecție de haine și accesorii ce captează starea de spirit a festivalului.

Activități pentru copii

Toată lumea se distrează la Summer Well. De aceea, organizatorii au creat o zonă dedicată pentru copii, cu jocuri interactive, unde copiii pot avea propria lor petrecere.

Cea de-a noua ediție a festivalului Summer Well va avea loc în perioada 10-11 august 2019, pe Domeniul Știrbey de la Buftea. The 1975, The National, Jungle și Razorlight sunt headlinerii de pe scena principală. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 9 august 2019

Summer Well 2019

Loc
Domeniul Știrbey
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Cum a fost a treia zi de UNTOLD 2021: 75.000 de fani şi David Guetta în mare formă

Publicat

pe

David Guetta Concert UNTOLD 2021
David Guetta Concert UNTOLD 2021 │ FOTO: Foto PR

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD a umplut stadionul Cluj Arena, dar si celelalte 6 scene din festival. Zeci de mii de fani au venit să-l vadă pe DJ-ul numărul 1 al lumii, David Guetta. Francezul și-a uimit fanii, veniți din peste 100 de țări acu un show incredibil, plin de emoție, pe parcursul căruia și-a declarat recunoștința pentru momentul pe care-l trăiește pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, acesta fiind singurul mare festival care are loc în Europa în acest an.

Ce a declarat David Guetta:

În acești doi ani fără evenimente, idea de a sta acasă a fost înfricoșătoare la început, dar ulterior s-a dovedit a fi una minunată. Mi-am permis să petrec timp alături de familie. Revenirea a fost destul de dificilă, a fost greu să mă acomodez. M-am întrebat: cum am făcut asta timp de 20 de ani? Dar ceea ce se întamplă în momentul în care urci pe scenă, emoțiile tale și ale fanilor, sunt sentimente incredibile. Asta am experimentat la UNTOLD, am trăit fiecare secundă, m-am bucurat de fiecare minut. Le mulțumesc tuturor pentru că au fost parte din călatoria mea.

Experiența UNTOLD a însemnat reunirea familiei din toate punctele de vedere pentru DJ-ul belgian Lost Frequencies, care a ajuns la Cluj-Napoca însoțit de părinții săi. Acesta a declarat că și-a dorit să-și aducă mama la festivalul pe care-l iubește.

Un alt moment în premieră pentru Lost Frequencies s-a petrecut în cursul zilei de ieri, când a facut probele de sunet. Ultimul single al producătorului belgian, intitulat ,"Where Are You Now" a fost realizat în colaborare, de la distanță, cu artistul britanic Calum Scott. În cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, față în față. Calum Scott a fost una dintre surprizele pregătite de Lost Frequencies pentru fanii festivalului.

Belgianul s-a bucurat de magia UNTOLD, încă din prima zi a festivalului, când a urcat pe scena Alchemy alături de Netsky, pentru o noua versiune remix a piesei ,"Here With Me", o alta premieră care a entuziasmat fanii.

Faimoasa trupă The Script a oferit fanilor un festival de emoții, de la lacrimi, până la zâmbete și râs, piesele lor fiind cântate la unison de cei care au venit să îi vadă. Unul dintre momentele preferate ale fanilor a fost acela când solistul trupei, Danny O’Donoghue, a luat telefonul unei participante din public și i-a sunat fostul iubit în timp ce interpreta piesa ,,Nothing”.

Ce le-a spus solistul trupei The Script fanilor:

A trecut prea mult timp de când nu am mai fost în fața unui public atât de mare și frumos. Pentru noi, este prima în ultimii doi ani, când avem o astfel de ocazie și vă mulțumim! Cu siguranță ne vom revedea, aici, pe scena UNTOLD, 

Alături de acești artiști mult așteptați de public, pe scena principală a UNTOLD au mai urcat AZTEK, Subcarpați, TCHAMI, Danny Avila.

ARTIȘTII DE LA SCENELE GALAXY ȘI ALCHEMY AU FĂCUT SENZAȚIE

DJ-ul Raresh, Paul Kalkbrenner,și Rhadoo au urcat sâmbătă pe scena GALAXY în a doua zi de festival. La ALCHEMY, artiști români și internaționali precum DJ Snow & MC Agent, NANE, Macanache, Paraziții, Cabral Ibacka- Faibo X, Camo & Krooked sau DChase & Status DJ Set au făcut un show spectaculos. Pe toate celelalte scene au concertat alți peste 20 de artiști.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Sâmbătă, 11 septembrie,  din toate cele peste 7470 de persoane testate la cele 28 de centre medicale din întreaga țară, acreditate UNTOLD, doar 10 persoane au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19. Toate cele 10 persoane depistate pozitiv în centrele medicale nu s-au mai deplasat spre zona festivalului și au urmat protocolul medical prestabilit de autorități. Abonamentele sau biletele lor au fost anulate pentru ediția din acest an urmând a primi vouchere valorice sau bilet de 1 zi pentru ediția din 2022 a festivalului UNTOLD.

Accesul la festival se face exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate UNTOLD. În plus, ca o extra măsură de siguranță și minorii de peste 7 ani se supun aceluiași triaj epidemiologic.

Reamintim faptul că după primele zile de festival a reieșit faptul că 75% dintre fanii prezenți la ediția din acest an sunt vaccinați. Media înregistrată la UNTOLD este una impresionantă fiind aproape de trei ori mai mare față de media imunizării la nivel național. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul UNTOLD din acest an reprezintă cel mai sigur loc public din România, dar și faptul că festivalul este un stimulent bun pentru cei care se vaccinează.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Subcarpaţi cântă în deschiderea iMapp Bucharest 2021 pe 18 septembrie

Luna septembrie se anunţă cea mai aglomerată din punct de vedere al concertelor şi festivalurilor din ultimii 2 ani. Într-un interval de doar câteva zile avem SAGA Festival, UNTOLD, Maximum Rock Festival, dar şi iMapp Bucharest 2021 şi concertul lui Armin van Buuren în Piaţa Constituţiei. În acest material avem detalii despre iMapp 2021, deschis de o reprezentaţie Subcarpaţi.

Publicat

pe

iMapp Bucharest 2021
iMapp Bucharest 2021 │ FOTO: iMapp

iMapp Bucharest 2021 are loc pe 18 septembrie, iar intrarea va fi liberă. În deschidere va concerta Subcarpaţi, aducând o doză serioasă de "Pankăreală" evenimentului desfăşurat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. iMapp este cel mai mare eveniment de new media art din ţara noastră şi a fost inclus în repetate rânduri în topul concursurilor de video mapping. E vorba despre proiecţii de anvergură pe clădiri istorice, folosind opere de artă digitală.

Lucrările artistice din acest an vor fi proiectate pe faţada Palatului Parlamentului, având şi acompaniament muzical. 23.000 de metri pătraţi sunt puşi la dispoziţie pentru proiecţii. iMapp Bucharest ajunge în 2021 la ediţia cu numărul 7, iar festivalul a câştigat un premiu "AV Inaction" la premiile AV Londra 2020. Tema concursului din acest an este "The Show Must Go On", referindu-se la artă, muzică, sport, educaţie, turism, care îşi revin după perioada de pandemie.

iMapp Bucharest 2021 va include participarea următoarelor echipe, câştigătoare ale evenimentelor partenere de mapping:

 • Flightgraf (câştigător în SUA)
 • Jonas Denzel (câştigător în Germania)
 • Fabio Volpi (câştigător în Ucraina)
 • Li Cheng (câştigător în Japonia)
 • Ricardo Silveira Cancado (câştigător în Ungaria)

Cele 5 echipe vor fi însoţite de câştigătorul premiului juriului din ediţia iMapp 2019, Michele Pusceddu. Publicul va putea intra începând cu ora 17:00, iar accesul va fi permis celor vaccinaţi cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei complete, dar şi celor care prezintă un rezultat negativ al unui test RT-PCR (valabil 72 de ore) sau antigen (valabil 24 de ore). Au permis şi cei care au făcut Covid-19, dar se află în perioada între a 15-a şi zi a 180-a ulterioară infectării.

iMapp Bucharest s-a ţinut doar online în 2020, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart.One Story. Pe atunci a ţinut 4 zile, între 16 şi 19 septembrie, incluzând şi o expoziţie de artă urbană. Ziua Bucureştiului a fost marcată de proiecţii video pe faţadele a 3 clădiri din centrul Capitalei.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Arad Open Air Festival 2021 are loc în august; Vezi lineup-ul și regulile de acces

Cea de-a 5-a ediție a Arad Open Air Festival va avea loc în luna august. Din lineup fac parte artiști și formații precum Dragoș Moldovan, Cargo, CTC, Golan și Subcarpați.

Publicat

pe

MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019
MC Bean, Subcarpati, Red Bull SoundClash 2019 │ FOTO: Mihnea Ratte

Arad Open Air își deschide porțile în perioada 13 - 15 august, pe Aeroportul Arad, un spațiu optim pentru a scrie povestea verii 2021 alături de gașca de distracție.

Reguli de acces:

Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de COVID-19, pot participa la evenimente în aer liber următoarele categorii de persoane:

 • care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
 • care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
 • care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului;
 • care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Organizatorii vor amplasa un punct medical de testare rapidă la Aeroportul Arad, locația festivalului. Participantul va plăti la casierie costurile procedurii - 30 lei.

Program Arad Open Air Festival 2021

Main Stage - Concerte Live

 • Basska (14 august), Cargo (15 august), CTC (14 august), Dragoș Moldovan (15 august), Gojira & Planet H (14 august), Golan (15 august), Kings Are Overrated (14 august), Outlandish (13 august), Andi Țolea & Rules of Silence (15 august), RUA (13 august), Subcarpați (13 august), The Case (13 august), ZEZE (13-15 august)

DJ Live Act

 • Brooks (13 august), Chris Hype (14 august), Dirty Nano (15 august), John Trend & Jay Ko (15 august), Julian Jordan (14 august), Mahmut Orhan (15 august), Mike Kross (13-15 august), Pascal Junior (15 august), Paul Damixie (14 august), DJ Shiver (14 august), Vali Bărbulescu (15 august)

ABC STAGE -13/14 august 2021

 • Raresh, Root, Paul K, Sepp, Nu Zau, Cruz, Ze Salvador, Herck, Timirash, Bread & Butter, Somesan, Sandru, Asael Weiss

Drum & Bass Stage 15 august 2021

 • Elarith, Freqax, Memphys, Noxious, SyN, The Flo

Arad Open Air înseamnă libertatea de a gândi, de a acționa, de a crea, de a ne respecta unii pe alții, prin implicare, voluntariat și distracție. Arad Open Air înseamnă depășirea stărilor obișnuite de percepție și limitărilor de orice fel prin dans, muzică și artă.arad

Abonamente și bilete la Arad Open Air Festival 2021:

Prețurile abonamentelor pornesc de la 149 lei, iar ale biletelor de la 75 de lei. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending