Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ce noutăți avem în program la Summer Well 2019

Cea de-a noua ediție a festivalului Summer Well va aduce participanților o serie de noutăți în materie de artă, tehnologie și experiențe VIP. Află care sunt activitățile și expozițiile de artă de care te poți bucura la Summer Well 2019.

Publicat

pe

Festivalul Summer Well 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Găsești ultimele update-uri pe aplicația mobilă Summer Well

Folosește aplicația mobilă Summer Well pentru a găsi toate informațiile de care ai nevoie: de la programul detaliat pe zile la ultimele update-uri privind festivalul. Poți achiziționa bilete online și poți afla tot ceea ce trebuie să știi despre accesul la festival, opțiunile culinare, modalități de transport, harta festivalului și multe altele. Aplicația mobilă Summer Well poate fi descărcată gratuit și se poate instala pe Android și iOS.

Colecția de Artă Summer Well aduce festivalierilor piese și expoziții de artă unice

Summer Well este mai mult decât un festival, aducând întotdeauna în România artiști relevanți din diferite domenii conexe muzicii. Anul acesta, organizatorii introduc Colecția de Artă Summer Well, ce le va oferi festivalierilor șansa de a vedea piese de artă impresionante, majoritatea realizate special pentru festival de către artiști recunoscuți la nivel mondial.

Muzeul Lunii

Museum of The Moon

Museum of The Moon │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Colecția de artă Summer Well prezintă Muzeul Lunii, o lucrare a artistului Luke Jerram. Pentru a sărbători 50 de ani de la aselenizarea lui Apollo 11, o sculptură colosală a lunii va călători din loc în loc, adunând noi compoziții muzicale și colecții de răspunsuri personale, povești și mitologii. Fiecare centimetru al sculpturii sferice luminate din interior reprezintă 5 km din suprafața lunii.

De la începutul istoriei umane, luna a acționat ca o „oglindă culturală” pentru credințele, înțelegerea și modalitățile noastre de a vedea lumea. Muzeul Lunii ne permite să observăm și să contemplăm asemănările și diferențele culturale din întreaga lume.

Proiecții luminoase inedite

Proiecții luminoase inedite

Proiecții luminoase inedite │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Artistul Javier Riera explorează relația dintre geometrie și natură, proiectând jocuri de lumină direct pe mediul înconjurător. Formele geometrice sunt proiectate și fotografiate de Riera, care le percepe ca fiind dimensiuni latente sau energii încorporate în mediul natural.

Riera speră ca aceste fotografii să expună privitorului multitudinea de straturi care compun lumea naturală. Acesta își propune să aprofundeze legătura dintre natură și public prin munca sa.

O mare parte a procesului său include cercetarea istoriei peisajelor, inclusiv a persoanelor care o locuiesc sau o vizitează. Studiind peisajul, el dezvoltă și modelul sau structura originală, astfel încât proiecția finală să se potrivească perfect pe formele specifice ale copacilor și ramurile lor.

LABRADORESCENCE

Labradorescence

Labradorescence │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Labradorescence de Tina Fung x Reza Hasni este un omagiu adus celei de-a noua ediții a festivalului Summer Well. Expoziția prezintă o evoluție transformatoare a rătăcirii și a conexiunii umane în spațiul creativ în care festivalul s-a maturizat.

Labradorescence sărbătorește oamenii, relațiile și conexiunile lor și creează experiențe memorabile. Cu o notă de nostalgie, expoziția își propune să ne readucă la sentimentele pe care le-am avut în copilărie.

Lumini din Est

Lumini din Est

Lumini din Est │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Artiștii de la Hanovra și Berlin Thomas Granseuer și Tomislav Topic constituie Quintessenz.

Spațiul este inspirația fundamentală pentru Quintessenz. Având rădăcini atât în ​​cultura graffiti, design grafic și cromatice, combină pictura și imaginea în mișcare. Opera lor nu folosește doar forme și modele găsite în arhitectură, ci interferează cu mediul său, schimbând percepția spectatorului (a spațiului).

Pentru Quintessenz, culoarea este mai mult decât formă. Este conținutul în sine, arta lor creează spațiu pentru culorile sale.

Colecțiile de simboluri semnate Morag & Luke

Morag & Luke

Morag & Luke │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Ediția din acest an a Summer Well va prezenta o nouă colecție specială semnată de Morag Myerscough și Luke Morgan.
Faimoșii designeri britanici, care fac parte din Supergroup Londra, creează o serie de simboluri vibrante, semnătură proprie, care vor fi afișate în timpul festivalului.

Morag & Luke au creat Super Hot, prima expoziție de festival din România, care a fost prezentată în designboom.

Conferințe Visual Playground

Festivalierii sunt invitați să li se alăture lui Mattias Adolfsson și Steve Simpson pentru discuțiile Summer Well x Visual Playground în timpul festivalului.

Conferința lui Mattias Adolfsson va avea loc pe 10 august, în intervalul 19:30 – 20:15, iar conferința lui Steve Simpson se desfășoară pe 11 august, în același interval orar. Ambele conferințe vor avea loc în cortul After Party.

Galeria One Night

Galeria One Night

Galeria One Night │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Cufundați-vă în viziunea creativă a artiștilor români. Plimbați-vă liber în fața ecranului și urmăriți reflexia stilizată în timp real.

La Summer Well, Oglinda Neurală va prezenta artiștii autohtoni Ana Bănică, Alina Marinescu și Pren. Această expoziție unică de artă folosește rețele neuronale și învățare profundă (inteligență artificială) pentru a aplica stiluri vizuale învățate la captarea video în timp real.

WEDINE - Cea mai bună experiență culinară de la Summer Well 2019

Șef Toni Godeanu și ajutorul său, Răzvan Buruiană, invită participanții Summer Well la cea mai impresionană experianță culinară de la Summer Well. Cina specială ”The Summer Well Edition” va fi servită pe 10 august, în intervalul 20:00 - 22:00.

MENIU

ACT 1: 1975 Panzanella
ACT 2: Pale Waves Ceviche
ACT 3: Tender Tournedos Rossini
ACT 4: The National Compote
ACT 5: Black Honey Plum Brulee

Accesul se face în baza unui bilet de zi sau de tipul Full Pass, la care se adaugă suma de 249 lei (+ taxe). Este necesară o rezervare, ce poate fi realizată online, pe site-ul festivalului.

Iarmaroc by Subcarpați

Subcarpaţi transcende muzica în 2019 şi vine cu proiectul Iarmaroc. Summer Well 2019 va găzdui sâmbătă, pe 10 august #măştiiarmaroc, o experienţă în care măştile Culese din Cartier şi Fantome prind viaţă cu ajutorul tehnologiei.

Cu ajutorul realităţii augmentate vor fi upgradate selfie-urile fanilor, fiind aplicate măştile artiştilor. Trebuie doar să scanaţi stickerele din zona de chillout de lângă RED BULL STAGE, putând apoi accesa filtre de Instagram cu noile măşti. Vor mai fi şi alte momente inedite, precum prezentarea meşteşugului cavalelor în segmentul "Cavalele Grozăvescu cu Iulian Grozăvescu". Găsiți programul mai jos, în ziua de sâmbătă a Red Bull Stage.

Red Bull Stage

Scena Red Bull îi aduce anul acesta la Summer Well pe AJ Tracey, IAMDDB, Bobby Basil și Subcarpați prezintă Iarmaroc.

Program Red Bull Stage

Picnic noaptea

Un loc de picnic unde te poți cuibări cu persoana iubită pentru a asculta concertele susținute de Son Lux și Orchestra Simfonică București. Se va întâmpla pe 9 august, iar un bilet costă 145 lei + taxe.

After Party la Summer Well 2019

Festivalierii sunt așteptați pe 10 și 11 august la un After Party funky și electrizant. Pe 10 august îi ascutăm pe SPP și Nicecream FM: Heion, Danaga, TCFC, iar pe 11 august pe David August (Second Stage) și Zimbru.

BELLEVUE - Experiența VIP

Prinde cel mai bun loc. VIP Lounge, pe o structură ridicată, cu vedere scenică perfectă și bar dedicat cu cocktail-uri răcoritoare. Cei care au un bilet Full Pass se pot upgrada la Bellevue Full Pass plătind suma adițională de 200 lei.

Muzeul POP-UP Origami

POP UP Origami

POP UP Origami │ FOTO: Summer Well www.summerwell.ro

Icarus.Mid.Air creează piese origami din ce în ce mai complexe. Obiectele spectaculoase vor fi expuse pe tot parcursul festivalului, iar publicul se va putea bucura chiar de o demonstrație live a modului în care realizează aceste mici piese de origami, care sunt un miracol al plierii hârtiei.

Shopping la Summer Well 2019

Festivalierii pot merge la Târgul Summer Well, o piață de modă și stil de viață de tip boutique. Aici vor găsi articole cool care vor merge bine cu ținuta de festival.

O altă opțiune este Magazinul Summer Well Pop Up, unde publicul va găsi o nouă colecție de haine și accesorii ce captează starea de spirit a festivalului.

Activități pentru copii

Toată lumea se distrează la Summer Well. De aceea, organizatorii au creat o zonă dedicată pentru copii, cu jocuri interactive, unde copiii pot avea propria lor petrecere.

Cea de-a noua ediție a festivalului Summer Well va avea loc în perioada 10-11 august 2019, pe Domeniul Știrbey de la Buftea. The 1975, The National, Jungle și Razorlight sunt headlinerii de pe scena principală. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 9 august 2019

Summer Well 2019

Loc
Domeniul Știrbey

Concerte & turnee

Subcarpați este cap de afiș la Oxigen Planting Festival 2024

Subcarpați și Floare de maidan, TUMBE, Ioana Milculescu și Cred Că Sunt Extraterestru vor concerta la Oxigen Planting Festival, un eveniment care îmbină plantarea de copaci cu experiența unui festival ce presupune muzică live, activități în aer liber pentru toate vârstele, artă, educație sustenabilă și food and drinks.

Publicat

pe

Subcarpați in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cei care vor să ajute la plantarea unei "Păduri de Caval" sunt așteptați la Șag, la 15 kilometri de Timișoara. În cele două zile de eveniment, vor fi plantați 15.000 de copaci, din speciile frasin, arțar și cireș sălbatic. Plantarea este gratuită, iar puieții și uneltele sunt puse la dispoziție de organizatori. Mai mult, cei care vor participa la acțiunea de plantare vor fi îndrumați îndeaproape de pădurari care vor întregi experiența cu sfaturi utile. Cei care doresc să participe, sunt rugați să completeze acest formular.

"Anul acesta venim cu un concept inovator împreună cu partenerii noștri de la Centrul Cultural Subcarpați de care să se bucure întreaga comunitate. Ne dorim, pe lângă muzică, să întinerim pădurea, dar să aducem și oamenii mai aproape de misiunea noastră de protejare a naturii", a declarat Victor Balaniuc, General Manager CODRU Festival.

Ce artiști urcă pe scenă la Oxigen Planting Festival

Cei care vor participa la acțiunile de plantare din cadrul evenimentului vor fi răsplătiți cu relaxare în aer liber, experiențe culinare inedite oferite de cele mai îndrăgite food truck-uri și de concerte ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști români. Distracția în codru va începe în cele două zile de festival cu concertele trupelor precum Subcarpați și Floare de maidan, TUMBE, Ioana Milculescu și Cred că sunt extraterestru. În ambele zile, spectacolul va fi întregit de muzică mixată de DJ.

Experiențe pentru întreaga familie la Oxigen Planting Festival

Oxigen Planting Festival este un eveniment care pune accent pe educație, sustenabilitate, artă, cultură și entertainment. Este un festival dedicat întregii familii, de aceea experiențele pe care le pune la dispoziție sunt gândite pentru toate vârstele.

Cei care iubesc sunetul autentic al cavalului românesc vor putea afla tainele acestui instrument chiar de la reprezentanții Centrului Cultural Subcarpați, în cadrul workshop-ului organizat în cele două zile. Copiii vor fi răsfățați în zona CODRU Carnival, unde se vor bucura de aventuri și jocuri creative, în cadrul cărora vor învăța mai multe despre ecologie și protejarea naturii. Alături de reprezentanţii mai multor organizații, copiii vor crea obiecte decorative din hârtie reciclată și lemn.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age se numără printre artiștii care vin la Electric Castle 2024

Moș Nicolae a fost darnic cu fanii festivalului Electric Castle și a venit cu anunțarea primului val de artiști. Printre aceștia se găsesc Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age, Chase & Status și alții. Te invităm să descoperi întreaga tranșă din lineup.

Publicat

pe

Deschiderea festivalului Electric Castle 2023 pe 19 iulie │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Electric Castle va reveni în 2024 cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au oferit o idee despre ce promite festivalul anul viitor și au anunțat primii artiști care vor urca pe scena de la Castelul Banffy.

Lineup Electric Castle 2024 (primul val de artiști)

  • Massive Attack
  • Bring Me the Horizon
  • Queens of the Stone Age
  • Chase & Status Live
  • Marc Rebillet
  • Nina Kraviz
  • DJ Shadow
  • Bonobo
  • Khruangbin
  • Camo & Krooked
  • Carlita
  • Jayda G
  • Kenya Grace
  • Eats Everything
  • DJ Diesel (Shaquille O'Neal)
  • Sleaford Mods
  • Subcarpați
  • Vița de Vie
  • Coma
  • Calibre
  • Ahmed Spins
  • Priya Ragu
  • Irina Rimes
  • DJ Krush
  • Fulu Miziki
  • Kings of the Rollers
  • Genesis Owusu
  • Daxta
  • Unglued
  • Degs
  • INJA
  • Anais
  • Hoax
  • PVC

Au pus bazele trip hop, unul din cele mai influente stiluri muzicale ale ultimelor decade, și au inspirat o întreagă generație de artiști prin extraordinara lor putere creativă în muzică, arte vizuale și activism. Massive Attack își merită pe deplin statutul de trupă cult, iar organizatorii Electric Castle sunt onorați să ofere publicului șansa de a asculta, live, piese emblematice precum "Teardrop", "Angel" sau "Unfinished Sympathy".

Bring Me The Horizon revin la Electric Castle, în plin turneu de promovare a unui nou album ce va surprinde fanii cu un sound diferit. La prima prezență a trupei în România, Queens of The Stone Age promite un masterclass în rock. QOTSA este pregătită cu un show ce trece prin toate perioadele din carieră, de la hituri precum "Nobody Knows" și "I Sat By The Ocean", la recentul "Carnavoyeur".

Cu 3 piese simultan în topurile din întreaga lume, Chase and Status sunt, în prezent, în formă maximă. Unii dintre cei mai buni artiști d'n'b vor fi la castel în formulă live, ceea ce se întâmplă foarte rar pentru duo-ul britanic. Două legende, ambele cu rădăcini în trip hop și o carieră impresionantă în spate: DJ Shadow, omul ce a transformat sampling-ul în artă, și Bonobo, producătorul a cărui discografie e o întreagă călătorie între stiluri muzicale, sunt, de asemenea, pe afișul Electric Castle 2024.

Pandemia i-a priit de minune lui Marc Rebillet, când o lume întreagă i-a descoperit set-urile improvizate în propria sufragerie. Între timp, "Loop Daddy", porecla inspirată de tehnicile de live-looping pe care le folosește, a trecut la concerte sold out și pregătește un show unic pentru Electric Castle, în timp ce Nina Kraviz va aduce în festival stilul ei unic ce combină house și techno. Una dintre cele mai recognoscibile figuri din lume, indiferent dacă e pe terenul de baschet sau în spatele platanelor: Shaquille O'Neal e pe afișul EC ca DJ Diesel, omul ce a convertit energia din sport în set-uri intense de dubstep.

Două trupe de ascultat pe repeat până la concertele lor la EC: Khruangbin, un amestec molipsitor de soul, funk și rock psihedelic, și Sleaford Mods, trupa britanică ce probează că muzica punk continuă să evolueze. Dintre prezențele feminine în line-up, fanii tinerei Kenya Grace așteaptă să descopere varianta de concert "Strangers", no. 1 în Marea Britanie în această toamnă. După o nominalizare la premiile Grammy, Jayda G, producătoarea care a lansat remix-uri pentru nume mari ca Taylor Swift sau Dua Lipa, își face debutul și la EC.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile la prețul de 119 Euro, în ofertă specială până la data de 20 decembrie, cu posibilitatea de achiziție în 6 rate. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending