Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Când începe cel de-al nouălea sezon Vocea României

Un nou sezon Vocea României debutează pe micile ecrane din toamnă. Competiția vocilor revine cu noi provocări, concurenți care sunt gata să inunde scena cu energie și să demonstreze că au toate atuurile pentru a deveni artiști.
Antrenori Vocea României 2019

Antrenori Vocea României 2019

Păstrând tradiția, Vocea României 2019 va putea fi urmărită la PRO TV în fiecare vineri seară. Primul episod din cel de-al nouălea sezon al emisiunii va fi difuzat pe 6 septembrie, de la 20:30. Ca și în anii anteriori, show-ul de talente va fi prezentat de Pavel Bartoș, concursul având ca primă etapă audițiile pe nevăzute.

Noul sezon vine și cu schimbări în ceea ce privește structura formatului. Anul acesta, show-ul va avea opt ediții de audiții pe nevăzute, patru knockout-uri, o ediție de confruntări și trei show-uri live - două semifinale și marea finală.

Preselecțiile pentru concurs au început încă din luna martie, audițiile desfășurându-se în marile orașe ale țării: Timișoara, Cluj, Iași și București.

Horia Brenciu revine ca antrenor

Lui Tudor, lui Smiley și Irinei li se alătură Horia Brenciu și împreună alcătuiesc formula antrenorilor din competiția vocilor. Toți își doresc să aducă în echipele lor cei mai buni concurenți, așa că vor intra în luptă cu toate armele și, de multe ori, vor ieși scântei în încercarea de a-i convinge pe cei cu abilități vocale impresionante să li se alăture.

Și Pavel Bartoș, gazda show-ului, abia așteaptă să simtă emoțiile participanților și pe ale apropiaților acestora:

"Mai este foarte puțin până începem un nou sezon Vocea României, un sezon așa cum vi-l doriți. Cred că această combinație de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina și Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format și l-a ajutat să crească, iar anul acesta veți descoperi lucruri noi la ei, unii își dozează altfel energia, alții sunt mult mai expansivi. O să fiți surprinși și o să vă bucurați de ceea ce o să vedeți la Vocea începând din 6 septembrie".

Cine a câștigat sezonul 8

Câștigătorul celui de-al 8-lea sezon Vocea României a fost Bogdan Ioan. Acesta a adus pentru a treia oară victoria în echipa lui Smiley.

Pe următoarele poziții s-au plasat Dora Gaitanovici (echipa Irina Rimes), Alma Boiangiu (echipa Tudor) și Mădălina Coca (echipa Andra).

În cadrul finalei de la Vocea României 2018, publicul a avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți (Zdob și Zdub, Feli, Nicolae Furdui Iancu, Ovidiu Anton). Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cerbul de Aur 2019: Programul primei zile, recital Ștefan Bănică Jr.

Ediția din 2019 a Festivalului Cerbul de Aur debutează pe 22 august, iar prima seară a evenimentului promite să fie...

Închide