Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Autobiografia lui Flea de la Red Hot Chili Peppers apare în noiembrie

Povestea lui Flea, basistul Red Hot Chili Peppers, va prinde contur într-o carte autobiografică de 400 de pagini, intitulată ”Acid for the Children”. Volumul va avea prefața scrisă de legendara Patti Smith.

Publicat

pe

Flea, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)
Flea, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Memoriile lui Flea vor fi lansate pe 5 noiembrie și vor purta cititorii în intimitatea anilor de formare ai basistului, petrecuți în Australia, New York și apoi Los Angeles. Publicul se va putea bucura atât de note umoristice și meditații poetice, cât și de incursiuni fantasy, izvorâte din imaginația lui Flea. Experiențele de viață relatate în carte ni-l dezvăluie pe basistul Red Hot Chili Peppers ca artist, om și muzician.

Din rezumatul oficial, lansat pentru a promova cartea ”Acid for the Children”, aflăm din ce perspectivă ne este relatată povestea lui Flea.

Rezumatul oficial al autobiografiei lui Flea

“Proza sa visătoare, plină de jazz, face ca Los Angeles-ul anilor ’70 -’80 să vibreze și să transmită esența unei vieți pline de glorie, cu potențialul ei de distracție, pericol sau surse de inspirație care pândeau la fiecare colț. Aici tânărul Flea, care căuta să scape de o casă turbulentă, și-a găsit familia într-o comunitate de muzicieni, artiști și narcomani care trăiau și ei pe muchie de cuțit. Și-a petrecut cea mai mare parte a timpului petrecând și săvârșind mici infracțiuni. Dar muzica a fost cea care i-a oferit semnificații mai profunde și un loc în care să-și canalizeze frustrarea, singurătatea și dragostea. Astfel i s-a deschis calea către acel moment care i-a schimbat viața, când el și cei mai buni prieteni ai săi, frații de suflet și partenerii în distracție au venit cu ideea de a forma propria trupă, care a devenit ulterior Red Hot Chili Peppers.“

Flea lucrează la această carte din 2014, iar inițial ar fi trebuit să apară pe piață în 2018. Deși lansarea a fost puțin amânată, ”Acid for the Children” este în cele din urmă finalizată și poate fi chiar precomandată de pe Amazon.

Prefața cărții a fost scrisă de buna prietenă a lui Flea, legendara artistă punk rock Patti Smith. Pe copertă îl putem admira pe Flea fumând la o vârstă extrem de fragedă.

”Acid for the Children: A Memoir” (coperta)

”Acid for the Children: A Memoir” (coperta)

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending