Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Indila, "Parle à ta tête" - AUDIO

Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit publicul cu hitul "Derniere Danse", a lansat piesa "Parle à ta tête", primul single extras de pe următorul album al artistei. Melodia vorbește despre infinitatea timpului universal.

Publicat

pe

Concert Indila - Bucuresti 2014
Concert Indila - Bucuresti 2014 │ FOTO: Daniel Alexandrescu / InfoMusic.ro

"Parle à ta tête" este o piesă de o profunzime copleșitoare, care combină o paletă vastă de sunete, a căror armonie reușește să contureze perfect mesajul piesei, comprimat chiar de către Indila prin afirmația: "A fi este a visa".

"Parle à ta tête" vorbește despre infinitatea timpului universal și despre înțelegerea faptului că viața noastră pe pământ este limitată. Dialogul cu propria persoană devine aici cheia fericirii și condiția unei existențe neumbrite de regret.

Prin acest single, Indila ne introduce direct în centrul propriei ei lumi, care ni se va releva treptat, prin mult-așteptata lansare a următorului său album, cel de-al doilea din carieră.

AUDIO: Indila - "Parle à ta tête"

Indila nu are vârstă. S-a născut odată cu muzica sa și acesta este singurul lucru care contează pentru ea, orice alte informații privind viața sa personală trecând într-un con de umbră. În puținele interviuri pe care le-a acordat, artista a dezvăluit doar că are origini algeriene si indiene, astfel putând fi explicate rezonanțele orientale prezente în piesele sale. Numele său real este Adila Sedraia, jurnaliștii francezi numind-o "artista fără trecut".

Primul său album, "Mini world", a fost lansat pe 24 februarie 2014, înregistrând vânzări de peste 40.000 de exemplare în doar prima săptămână. Videoclipul single-ului de debut, "Derniere Danse", a devenit viral, strângând peste 33 de milioane de vizualizări în doar 3 luni de la lansare. Piesa "strânge parcă toată durerea şi eliberarea unui suflet de artist", susțin fanii Indilei, care au oferit diverse interpretări versurilor scrise de artistă.

La nivel internațional, Indila este considerată un fenomen muzical, iar în România, unde a susținut două concerte în 2014, a câştigat admiraţia unui număr impresionant de fani.

Trending