Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Untold 2019: Abonamentele General Acces sunt SOLD OUT, biletele de o zi se vând rapid

Abonamentele pentru 4 zile la ediția aniversară Untold s-au epuizat, iar biletele de o zi se vând în ritm accelerat. Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca, între 1 și 4 august, din lineup făcând parte artiști precum Robbie Williams, Busta Rhymes, David Guetta, Armin Van Buuren, Martin Garrix și Dimitri Vegas & Like Mike.

Publicat

pe

Festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca
Festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca │ FOTO: UNTOLD untold.com

Ultima șansă pentru cei care doresc să ajungă în august la Untold 2019 sunt abonamentele VIP, vândute în proporție de peste 90%, și biletele de o zi. Odată cu epuizarea abonamentelor General Access, biletele de o zi se vând într-un ritm accelerat, care depășește toate așteptările.

Bilete la UNTOLD 2019:

Cei care nu vor să rateze ediția aniversară sunt invitați să consulte programul festivalului, și să opteze în cel mai scurt timp fie pentru abonamentul VIP, fie pentru biletele de o zi:

 • Ziua 1 - 57 euro + taxe (300, 97 lei)
 • Ziua 2 - 73 de euro + taxe (385,43 lei)
 • Ziua 3 - 73 de euro + taxe (385,43 lei)
 • Ziua 4 - 73 de euro + taxe (385,43 lei)
 • Bilete VIP pentru o zi: 169 de euro plus taxe (892,32 lei)

Beneficiile unui bilet VIP:

 • Timp redus de așteptare la acces și zonă specială de check-in
 • Zonă cu vizibilitate bună către scena principală
 • Meniu mâncare și băuturi premium
 • Posibilitatea de a rezerva o masă
 • Toalete premium
 • Serviciu concierge 24h
 • Șansa de a te întâlni și a petrece timpul cu artiștii de la festival (18+)

Verifică Agenda InfoMusic și cumpără bilete!

Prețul biletelor de o zi va crește în perioada imediat următoare.

Povestea Festivalului UNTOLD

Fiecare ediție a festivalului UNTOLD a dezvăluit până acum câte un nou capitol din povestea nespusă a Tărâmului Nopții și Magiei. Legenda spune că doar cei care cred în magie văd cu adevărat lumea și îi înțeleg în totalitate misterele.

De-a lungul celor 4 ani de UNTOLD, fanii festivalului au parcurs mai multe probe inițiatice la finalul cărora au reușit să privească lumea diferit. Au trăit aventuri fantastice și, fie că au realizat sau nu, fiecare dintre ei a simțit și a trăit magia, în diverse forme.

Anul acesta, odată cu aniversarea a 5 ani de UNTOLD, fanii festivalului vor asista la ceva cu adevărat extraordinar - dezvăluirea unui secret bine păstrat, poarta către o lume a cunoașterii nelimitate. Ediția aniversară din acest an va aduna, pentru o celebrare de neuitat, toate personajele cu care fanii festivalului au făcut cunoștință în toți acești ani: Magicianul, Dragonul, Regele Războinic, Preoteasa Înțelepciunii, Bufnițele, Zânele și toate viețuitoarele magice care trăiesc în acest tărâm.

LINEUP-UL UNTOLD 2019

Cea de-a cincea ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca, în primul weekend din luna august, între 1 și 4 august 2019. Organizatorii pregătesc anul acesta ediția aniversară a festivalului, line-up-ul fiind unul pe măsură.

Vezi programul complet pe zile și scene la UNTOLD 2019

Carismaticul artist britanic Robbie Williams va urca pe scena principală a festivalului din Cluj-Napoca și va susține un show incendiar, din a cărui producție vor face parte peste 50 de muzicieni și dansatori.

Lui Robbie Williams, prezentat drept surpriza festivalului, i se alătură artiști precum Busta Rhymes, David Guetta, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf și mulți alții. Vezi lineup-ul complet aici.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 1 august 2019

UNTOLD Festival 2019

Loc
Cluj Arena
PUBLICITATE
Comentează

Trending