Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO

Cea de-a treia zi a festivalului NEVERSEA 2019 s-a încheiat cu un răsărit unic acompaniat de regele torturilor, Steve Aoki. La un moment dat, acesta a coborât printre fanii aflați în fața scenei principale. Urmăriți o galerie de poze și video-urile live din 6 iulie 2019. Peste 65.000 de fani au fost prezenți în cea de-a treia seară a festivalului.
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019

Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019

Headliner al celei de-a treia zi de festival, Steve Aoki și-a trăit intens momentul de la NEVERSEA 2019. Clipul video live poate fi urmărit mai jos. Artistul s-a aruncat în mulțime, pozându-se alături de fanii din primele rânduri (vezi foto).

VIDEO: Steve Aoki la NEVERSEA 2019

"NEVERSEA se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă UNTOLD. Mi-am dorit foarte mult să vin și în acest an aici pentru că mă simt incredibil și cred că fanii văd și simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici ăi de fiecare dată mă încarc pozitiv la NEVERSEA", a transmis Steve Aoki.

Steve Aoki la NEVERSEA 2019

Steve Aoki la NEVERSEA 2019

Cântăreața britanică Jessie J a fost un alt artist mult așteptat la NEVERSEA 2019. Pe 6 iulie ea le-a oferit un show impresionant fanilor veniți pe plaja din Mamaia. Ca și Steve Aoki, artista a coborât de pe scenă în mijlocul participanților, iar fanii au fost în delir.

"Nu mă așteptam să găsesc atât de mulți oameni în fața scenei. Am avut emoții incredibile, dar constructive pentru că m-am simțit atât de bine pe scenă. Mi-aș dori să revin aici, să cânt în fața acestui public minunat", a declarat Jessie J.

VIDEO: Jessie J la NEVERSEA 2019

DJ-ul american KSHMR le-a oferit o surpriză participanților și a remixat o piesa din repertoriul tradițional românesc, "Noi suntem români", cântată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în extaz și au cântat versurile. Artistul iubește România și a încercat să vorbească în limba română.

Un spectacol nonconformist a avut dj-ul  suedez de origine bosniacă, Salvatore Ganacci, cunoscut pentru stilul său inconfundabil în care se desfășoară atunci când este pe scenă. Acesta a mixat o manea în timpul setului său,  ”Așa sunt zilele mele" (Adrian Minune), momentul generând un val de reacții în social media.

65.000 de spectatori s-au înregistrat la NEVERSEA 2019 în cea de-a treia zi. Pe scena principală au evoluat: Vladimir, Manuel Riva, Delia, Jessie J, KSHMR, Salvatore Ganacci și Steve Aoki.

VIDEO: Manuel Riva la NEVERSEA 2019

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Sublee, Jamie Jones, Dubfire, YOKOO, Marwan, Grasu XXL, CTC+ Friends, Flux Pavilion și mulți alții.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Informații privind sumele încărcate pe instrumentele de plată

Spectatorii își pot recupera banii rămași pe instrumentele de plată pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice CREDIT POINT, până cel târziu, luni, 8 Iulie 2019, ora 10.00. Majoritatea căsuțelor CREDIT POINT vor fi deschise în intervalul 14.00 - 09.00, potrivit organizatorilor.

Cei care au alimentat online pot să solicite refund online până vineri, 12 iulie. Returnarea online se face în cuantumul sumei încărcate prin top-up online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jessie JSteve Aoki
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO

Peste 60.000 de fani din țară și din străinătate au participat în cea de-a doua zi la NEVERSEA 2019. Cel...

Închide