Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mark Stam lansează piesa "Ultima oară" - LYRIC VIDEO

Mark Stam lansează piesa "Ultima oară", o poveste despre relațiile toxice și formele iubirii. Melodia beneficiază de un lyric video pe care îl găsiți disponibil în articol.

Publicat

pe

Mark Stam - Ultima oară
Mark Stam - Ultima oară

Melodia este compusă de Mark Stam, Alexandru Cotoi și Irina Kupko, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi și Mark Stam.

Începutul piesei este unul suav, Mark metamorfozând istoria comună pe care un cuplu o construiește: "Orice relație este inițial ca un turn. Apoi se transformă într-un castel. Fiecare problemă care apare este ca o cameră nouă a construcției. Când treci prin viață, construiești mai multe încăperi și monumente. Circumstanțele ajung uneori să te separe, iar construcția se topește în valurile vieții", a spus artistul.

"Inițial, am avut în minte o imagine vizuală, ca un video, cu un om care se topea de parcă ar fi fost din ceară. Stătea în fața unei persoane care îl rănea și se topea într-un mod suav, scurgându-se la picioarele ei. Piesa e foarte diferită acum față de prima variantă. Dintr-o idee inițială din trecut s-a născut ceva mult mai bun. Așa cum omida face un cocon și se transformă în fluture, draftul inițial a fost un cocon pentru melodia finală, "Mă topesc" – unde am putut să îmi exprim trăirile din prezent. Practic, draftul și trăirile din prezent au fost coconul din care a ieșit piesa", a adăugat Mark Stam.

La fel ca toate piesele sale, și aceasta este una sensibilă, intimă și dezvăluie personalitatea lui Mark:

Aș vrea ca oamenii să știe că îmi place să mă deschid prin muzică, aici sunt cel mai cinstit. Vreau să mă cunoască prin melodiile mele. Dacă îmi ascultă muzica, înțeleg cine sunt eu cu adevărat. Ard de nerăbdare să le arăt piesa <<Ultima oară>> tuturor, să o împart cu lumea întreagă!", a spus Mark.

Cântăreț, compozitor și dansator originar din Republica Moldova, Mark Stam a avut succes pe piața muzicală cu piese precum "Impar", "Vina mea" sau "Nesimțit". După participarea în 2013 la concursul-show "Moldova are talent" și lansarea în 2018 a piesei "Doar noi" în colaborare cu Alina Eremia, Mark Stam s-a făcut remarcat în muzica românească și de aici până la difuzări pe radio și milioane de view-uri pe YouTube a fost numai un pas. Azi este considerat unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu un debut impresionant și o ascensiune pe măsură, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube și piese cu un vibe aparte.

Comentează

Trending