Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Kosheen vine la R:evol:ution Festival Timișoara 2019

A cincea ediție a R:EVOL:UTION festival prezintă o nouă locație, noi date, dar aceeași energie electrizantă. Festivalul va avea loc între 8 și 10 august, starurile electronice ale Bristol-ului, Kosheen, fiind invitații principali ai ediției.
Sian Evans, solista Kosheen in concert in Club Panic Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Sian Evans, solista Kosheen in concert in Club Panic Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Noul loc de petrecere al R:evol:ution Festival Timișoara este Liceul Silvic din Timișoara. La fel ca în edițiile precedente, cele 10 zone și scene de festival vor aduce mulți artiști și interpreți, din România și din afara țării.

Noua locație R:evol:ution Festival

Liceul Silvic are unul dintre cele mai atrăgătoare parcuri din Timișoara, cu decorațiile naturale și căsuțe ca din basm, și o școală-castel, ale cărui pereți vor fi aduși la viață cu o incredibilă mapare video. Situat chiar lângă gazda noastră precedentă, Pădurea Verde a orașului își va sufla energia asupra festivalierilor, în timp ce activitățile la care te invităm vor asigura că această ediție a R:EVOL:UTION te va lăsa cu experiențele incredibile cu care te-am obișnuit.

Kosheen, celebra formație electronică din Bristol, va urca pe 8 august pe Main Stage a festivalului. Vocea ușor de recunoscut a solistei Sien Evans vine pentru prima dată în Timișoara alături de formație, într-un show live remarcabil și hituri de neuitat precum „Catch”, „Hide U”, „Suicide”, „Empty Skies” și multe altele.

După succesul vertiginos al primului lor album (Resist) și multe premii prestigioase, Kosheen a adus satisfacție auditivă fanilor cu următoarele lor albume, (Kokopelli, Damage, Independence și Solitude). In diferite interviuri, Sien Evans adesea menționează show-ul de la EXIT Festival drept una dintre favoritele sale, și evidențiază energia uimitoare pe care o resimțea, în timp ce fanii cântau alături de ea. Pregătește-te pentru un nou val de drum and bass și un nou show de neuitat alături de Kosheen.

Pentru cei care iubesc sunetul electronic, celebra scenă Electric Apex are plăcerea să găzduiască cea mai bună selecție de DJ români și reprezentații live: Amorf live, Atipic showcase (Arapu, Mihigh, Vincentiulian, Priku), Livio & Robi și Prâslea.

Gaia Trance Zone va oferi sunetul psihedelic deja cunoscut, cu decorații fenomenale în culori fluorescente irezistibile. Combinația perfectă dintre artiști sârbi și români — precum Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma and Zenesis — va oferi vizitatorilor o experiență cosmică.

Bilete R:evol:ution Festival Timișoara 2019:

Biletele se pun în vânzare astăzi, 18 iulie.

  • Abonament (3 zile) - 79 de lei (în early bird)
  • Bilete de o zi - 59 lei (număr limitat de bilete)

Citește mai multe despre Kosheen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Firma și Gramofone deschid concertul Bon Jovi de la București

Bon Jovi revine pe 21 iulie la București cu un nou show de proporții. În deschiderea concertului vor cânta formațiile...

Închide