Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Justin Bieber, Mariah Carey și Diplo desfac sticle ingenios acceptând "Bottle Cap Challenge" - VIDEO

O nouă provocare devenită virală a dat tonul la tot felul de clipuri haioase în online, vedetele din muzică intrând și ele în acest joc. Acceptând "Bottle Cap Challenge", Justin Bieber, Mariah Carey și Diplo ne arată cât de cool și de ingenios pot deschide dopul unei sticle.

Publicat

pe

Justin Bieber, Mariah Carey și Diplo acceptă Bottle Cap Challenge
Justin Bieber, Mariah Carey și Diplo acceptă Bottle Cap Challenge

Chiar dacă sunt în vacanță, și artiștii au nevoie de divertisment câteodată. Așa se face că noua găselniță a internetului a picat la țanc. Provocarea care presupune desfiletarea dopului unei sticle altfel decât în mod uzual a ajuns virală, în acest joc intrând și vedete de la Hollywood sau artiști cu hituri pe radiourile de pretutindeni.

Așa cum era de așteptat, Justin Bieber a acceptat "Bottle Cap Challenge" fără să clipească. Recunoscut pentru ușurința cu care se aruncă în tot felul de jocuri fără mize, Justin și-a demonstrat talentul de a desface dopul unei sticle cu piciorul implicându-l în discuție și pe Tom Cruise, pe care nu demult îl provoaca la o luptă în ringul UFC.

"Îi nominalizez pe Tom Cruise și Hailey Bieber", a scris Justin în postarea de pe Instagram, aruncând astfel provocarea către rivalul său închipuit și soția sa, Hailey.

VIDEO: Justin Bieber acceptă "Bottle Cap Challenge"

Aflat în Ibiza, DJ-ul american Diplo a acceptat și el provocarea, rupându-și din timpul său liber pentru a demonstra internetului că are și alte talente, pe lângă "apăsatul de butoane pe scenă".

"Din moment ce nimeni nu mi-a cerut asta (@johnmayer) și totodată pentru că nimeni nu crede că aș fi bun la altceva decât la apăsat butoane pe scenă...iată dovada că fac și karate. Îi provoc pe Prințul Harry și Meghan Markle, Kevin Durant și Obama", a scris Diplo pe Instagram.

VIDEO: Diplo acceptă "Bottle Cap Challenge"

Mariah Carey a intrat și ea în acest joc, găsind o modalitate inedită de a desface dopul unei sticle. Artista a apelat la simțul umorului și principalul ei atu: vocea.

"Provocare acceptată", a scris simplu Mariah pe Twitter.

VIDEO: Mariah Carey acceptă "Bottle Cap Challenge"

Artista britanică Ellie Goulding s-a numărat și ea printre cei care au acceptat provocarea, alegând să folosească această oportunitate pentru a atrage atenția asupra nevoii de a renunța la plastic în favoarea unor materiale biodegradabile.

"Încetați să mai folosiți dopuri de plastic", a scris Ellie pe Instagram.

VIDEO: Ellie Goulding acceptă "Bottle Cap Challenge"

Comentează

Trending