Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Justin Bieber, Mariah Carey și Diplo desfac sticle ingenios acceptând "Bottle Cap Challenge" - VIDEO

O nouă provocare devenită virală a dat tonul la tot felul de clipuri haioase în online, vedetele din muzică intrând și ele în acest joc. Acceptând "Bottle Cap Challenge", Justin Bieber, Mariah Carey și Diplo ne arată cât de cool și de ingenios pot deschide dopul unei sticle.

Publicat

pe

Justin Bieber, Mariah Carey și Diplo acceptă Bottle Cap Challenge
Justin Bieber, Mariah Carey și Diplo acceptă Bottle Cap Challenge

Chiar dacă sunt în vacanță, și artiștii au nevoie de divertisment câteodată. Așa se face că noua găselniță a internetului a picat la țanc. Provocarea care presupune desfiletarea dopului unei sticle altfel decât în mod uzual a ajuns virală, în acest joc intrând și vedete de la Hollywood sau artiști cu hituri pe radiourile de pretutindeni.

Așa cum era de așteptat, Justin Bieber a acceptat "Bottle Cap Challenge" fără să clipească. Recunoscut pentru ușurința cu care se aruncă în tot felul de jocuri fără mize, Justin și-a demonstrat talentul de a desface dopul unei sticle cu piciorul implicându-l în discuție și pe Tom Cruise, pe care nu demult îl provoaca la o luptă în ringul UFC.

"Îi nominalizez pe Tom Cruise și Hailey Bieber", a scris Justin în postarea de pe Instagram, aruncând astfel provocarea către rivalul său închipuit și soția sa, Hailey.

VIDEO: Justin Bieber acceptă "Bottle Cap Challenge"

Aflat în Ibiza, DJ-ul american Diplo a acceptat și el provocarea, rupându-și din timpul său liber pentru a demonstra internetului că are și alte talente, pe lângă "apăsatul de butoane pe scenă".

"Din moment ce nimeni nu mi-a cerut asta (@johnmayer) și totodată pentru că nimeni nu crede că aș fi bun la altceva decât la apăsat butoane pe scenă...iată dovada că fac și karate. Îi provoc pe Prințul Harry și Meghan Markle, Kevin Durant și Obama", a scris Diplo pe Instagram.

VIDEO: Diplo acceptă "Bottle Cap Challenge"

Mariah Carey a intrat și ea în acest joc, găsind o modalitate inedită de a desface dopul unei sticle. Artista a apelat la simțul umorului și principalul ei atu: vocea.

"Provocare acceptată", a scris simplu Mariah pe Twitter.

VIDEO: Mariah Carey acceptă "Bottle Cap Challenge"

Artista britanică Ellie Goulding s-a numărat și ea printre cei care au acceptat provocarea, alegând să folosească această oportunitate pentru a atrage atenția asupra nevoii de a renunța la plastic în favoarea unor materiale biodegradabile.

"Încetați să mai folosiți dopuri de plastic", a scris Ellie pe Instagram.

VIDEO: Ellie Goulding acceptă "Bottle Cap Challenge"

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Justin Bieber suferă de paralizie facială pe jumătate de faţă din cauza sindromului Ramsay Hunt

Fanii erau îngrijoraţi după ce Justin Bieber şi-a anulat câteva concerte la început de luna iunie, iar artistul a dezvăluit motivul acestor anulări pe Instagram. Tânărul de 28 de ani se luptă cu o boală numită Sindromul Ramsay Hunt, care i-a lăsat jumătate de faţă paralizată.

Publicat

pe

Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt
Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt │ FOTO: Justin Bieber www.instagram.com

Într-o postare video pe Instagram Justin Bieber a dezvăluit că paralizia facială de care suferă e provocată de Sindromul Ramsay Hunt. În clip artistul le arată fanilor că nu poate clipi cu unul dintre ochi şi nu poate zâmbi cu o parte a feţei. Acest sindrom este un efect secundar provocat de Zona Zoster, atunci când boala se manifestă la nivelul nervilor faciali din zona urechilor. Bieber a anunţat pe Instagram şi că acesta e modul corpului său de a îi spune să o lase mai moale o perioadă.

Muzicianul a adăugat şi că face exerciţii faciale pentru a reveni la normal, dar nu ştie cât timp îi va luă până îşi va reveni. Trebuia să cânte la Toronto şi în Washington DC în ultimele zile, dar avea şi concerte planificate pentru New York şi Los Angeles în iunie 2022. Pe lângă simptomele de paralizie facială, uneori sindromul mai sus amintit poate provoca surzenie în urechea din zona afectată. Partea bună e că pentru majoritatea celor afectaţi problemele sunt doar temporare.

Justin nu e singurul cu probleme de sănătate, deoarece soţia sa, Hailey Bieber a fost recent internată în spital pentru un cheag de sânge pe creier şi a suferit o operaţie pentru îşi repara un defect cardiac. Era vorba despre un orificiu în inimă cu diametru de 12-13 milimetri, care i-a provocat un mini atac cerebral, transportând acel cheag de sânge la creier.

Justin Bieber se afla în plin turneu global, după ce The Justin Bieber World Tour a fost amânat în 2021 din cauza pandemiei. A fost repornit în 2022 ca The Justice World Tour şi a fost din nou amânat în februarie, când artistul a fost testat pozitiv cu Covid-19. Piesele lansate de artist în ultimele luni includ colaborarea cu Don Toliver "Honest" şi "Up at Night" cu Kehlani. Justin a fost nominalizat la 8 categorii la Premiile Grammy din 2022, dar nu a luat nici un trofeu. În cariera sa de 13 ani are până acum 2 premii Grammy.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending