Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Cum sună "The Devil in I" de la Slipknot interpretată de copii - VIDEO

Rock-ul are viitor, iar printre viitorii metaliști se numără și un grup de copii din America, fani Slipknot, ce-o au ca vocalistă pe Taylor Jade Campbell, în vârstă de doar 8 ani. Recent, grupul a înregistrat un cover al piesei "The Devil in I", pentru care a filmat și un videoclip.
Copii interpretând o piesă Slipknot

Copii interpretând o piesă Slipknot

Pasiunea pentru muzică se cultivă de la vârste fragede, iar The O'Keefe Music Foundation (OMF) se ocupă exact de acest lucru. Organizația susține tinerele talente furnizând copiilor instrumente și producând coveruri și videoclipuri muzicale.

Acesta este și cazul grupului de copii care a realizat de curând un cover al piesei "The Devil in I" de la Slipknot. Fani ai genului heavy metal, tinerii artiști și-au pus amprenta pe single-ul din 2014 al formației.

Deși melodia nu mai sună poate la fel de heavy, vocalista de doar 8 ani a grupului, Taylor Jade Campbell, face față cu brio partiturii dificile a piesei. De remarcat este și faptul că toți cei din grup sunt minori, din componență făcând parte și Nate Tharp (tobe) - 14 ani,  Anna I (pian) - 14 ani, Noah Williams (Bas) - 15 ani, Eli Dykstra (chitară solo) - 17 ani, Aiden Combs (chitară ritmică) - 17 ani. Copiii care susțin partea de backup vocals au vârste cuprinse între 5 și 18 ani.

Coverul beneficiază de un videoclip în stil rock and roll finanțat de OMF și filmat în doar 3 ore. Nu a fost necesar ca fondurile OMF să acopere și stricăciunile din video. Ușa de garaj distrusă în clip era veche de 30 de ani și trebuia oricum înlocuită.

Regia clipului este semnată de Aaron O'Keefe, echipamentul cu care a fost filmat acest video fiind donat de Mr. Lee și Javi Cuadrado, cărora li se mulțumește în descrierea de pe YouTube.

VIDEO: Copii interpretând "The Devil in I" de la Slipknot

Citește mai multe despre Slipknot
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ARTmania 2019, locul de întâlnire a 10.000 de festivalieri pe zi

Cea de-a 14-a ediție a ARTmania Festival din Sibiu a fost locul de întâlnire a 10.000 de fani ai muzicii...

Închide