Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Coma și Mihaela Glăvan lansează o colecție cu influențe de rock alternativ

Mihaela Glăvan și COMA au lansat colecția capsulă COMA X MIHAELA GLĂVAN, într-un manifest creativ despre identitate muzicală și design urban. Colecția reflectă intersecția celor două personalități artistice ale autorilor – muzicală și fashion – într-o expresie senzorială modernă și sensibilă.
COMA X MIHAELA GLAVAN

COMA X MIHAELA GLAVAN "Un semn" (foto: Mihaela Glăvan)

Colecția capsulă semnată Mihaela Glăvan x COMA pornește de la nevoia de exprimare și regenerare a omului modern; căutările, victoriile sau înfrângerile acestuia sunt dramatizate într-un tablou de piese articulate pe două registre – o zonă minimalistă de sneakers din piele all-black "with the COMA touch" și o zonă artistică mai complexă, cu imagini alb negru din concertele formației.

"Caută-n mine fără să-mi spui… Unele drumuri sunt prea scurte pentru prea multe de ascuns… Norii se-nclină când din lacrimi ies scântei…" sunt câteva dintre versurile care apar printate pe sneakersi sau în interiorul pantofilor, pe bran’ul acestora.

Ce piese vestimentare reunește colecția Mihaela Glăvan x COMA

Colecția reunește 5 modele de sneakersi unisex, 2 în zona minimalistă și 3 în cea complexă, având aproximativ aceeasi structura: slip-on, sneakers și gheată. Complementar, a fost dezvoltat un model de geantă tip borsetă, urmând două abordări stilistice diferite: una în zona minimalistă și alta mai elaborată, cu print alb negru pe textil și broderie de culoare roșie

În urmă cu un an, lansarea colecției Mihaela Glăvan de primăvară-vara 2018 a avut loc în cadrul unui eveniment în care formația COMA a cântat live, iar actrițe din noul val de talente au defilat pe muzica lor.

"Colaborarea cu Mihaela Glăvan ne bucură și ne onorează. Piesele acestei colecții au devenit o nouă oglindă care ne reflectă muzica, iar sentimentul este unul uimitor. Cu atât mai mult cu cât cei care ascultă muzica noastră cu plăcere ne vor “purta” versurile pe drumurile pe care le aleg", au declarat membrii COMA.

"A fost un moment frumos și emoționant pentru mine, întrucât au acceptat cu bucurie această propunere și am creat împreună o experiență senzorială fantastică. De ani de zile merg la concertele lor și mă bucur de energia pe care o transmit prin muzică, iar de curând m-au inspirat să dezvolt această colecție. Cred cu tărie că ceea ce gândim și suntem, muzica pe care o ascultăm și piesele pe care le purtăm sunt legate de fire nevăzute ale emoției umane. Cu ocazia acestei colecții, am ales să le explorez, iar rezultatul este unul spectaculos", explică Mihaela Glăvan.

Colecția semnată COMA X Mihaela Glăvan este disponibilă online pe site-ul Mihaelei Glăvan și poate fi vizionată în showrooom-ul designerului.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Coma
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AWAKE 2019 - Programul pe zile, biletele de o zi, suplimentul de camping și noi surprize în lineup

Festivalul AWAKE revine anul acesta cu cea de-a treia ediție. Află care este programul festivalului, cât costă biletele de o...

Închide