Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Pasărea Rock, "Descântec" - AUDIO

Anul acesta, proiectul PASĂREA ROCK aniversează 5 ani de activitate în jurul aceleiași constante – muzica. Cu acest prilej, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Nicu Patoi și Sorin Voinea lucrează intens la definitivarea următorului album și lansează o nouă melodie intitulată „Descântec”.

Publicat

pe

Pasărea Rock
Pasărea Rock

Compoziția îi aparține lui Josef Kappl, prin versurile inspirate ale poetului și textierului Cătălin Răcilă și vocea lui Narcis Tran-Korsar, având caracter de imn.

"Descântec" exprimă cu multă fantasmă ceea ce reprezintă, de fapt, Pasărea Rock. Odată cu această colaborare, Narcis Tran-Korsar (voce și chitară acustică) din București și poetul și textierul Cătălin Răcilă din Sibiu, vor livra un plus de energie, inspirație și prospețime, alăturându-se trupei Pasărea Rock.

În această nouă componență, Pasărea Rock va lansa un nou material discografic care se va numi "Cavalcada" și va cuprinde melodii precum: "Marea Unire", "Cometa Stea", "Descântec", "Cavalcada", "Viața în Boxă" și "Memorii" și o trilogie din legendarul album Phoenix - "Cantafabule", fiind vorba de "Vasiliscul și aspida", "Sirena" și "Pasărea calandrinon", prezentate într-un aranjament rock simfonic.

AUDIO: Pasărea Rock - "Descântec"

Proiectul Pasărea Rock  a fost pornit în 2014 de către Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică. După patru ani și jumătate de la înființare, Pasărea Rock este într-o formă de zile mari, datorită artiștilor extraordinari care întregesc formula - Sorin Voinea și Nicu Patoi. De-a lungul acestei perioade, artiștii au muncit, au compus, au reochestrat și au lansat pe piață primul album, intitulat LEGENDA. De la înființare, Pasărea Rock a mai lansat două EP-uri, "Călușandra" și "Hora fără de hotar".

După succesul primului albumul, intitulat "Legenda", Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Nicu Patoi și Sorin Voinea lucrează la definitivarea celui de-al doilea material discografic ce urmează a fi lansat anul viitor, cu prilejul împlinirii celor 5 ani de la debutul proiectului Pasărea Rock.

Trending