Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Andre se reunește și lansează piesa "Reset la inimă" - TEASER VIDEO

După o pauză de 17 ani, trupa Andre se reunește și va lansa în curând o nouă piesă, intitulată "Reset la inimă". Videoclipul melodiei a fost deja filmat, fanii având ocazia de a urmări un teaser ce le anunță revenirea.
Andre

Andre

Reunirea Andre nu va consta doar în lansarea noii piese "Reset la inimă", ci și în susținerea unei serii de concerte, ce se anunță a fi <<wow>>, potrivit Andreei Bălan.

"O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani"

"Andre reprezintă copilăria și adolescența mea. Am trăit foarte intens acea perioadă și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună, și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. Andre înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!", declară Andreea Bălan.

"Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă trupa Andre a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în mințile noastre pentru totdeauna."

"Revenirea Andre înseamnă să retrăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața! Au fost cei mai intenși ani, iar faptul că sunt din nou alături de Andreea Bălan sub umbrela Andre, stârnește emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au însemnat și lacrimi de fericire, pentru că, da, Andre a fost și proiectul tatălui meu, care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus!

Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă trupa Andre a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în mințile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu și Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleași emoții, poate chiar mai mari, cu aceeași determinare, suntem în măsură să aducem acum în fața celor ce ne iubesc, trupa Andre. Andre este despre noi, Andre este pentru voi, să-nceapă Andre, capitolul 2", adaugă Andreea Antonescu.

Videoclipul melodiei ce anunță revenirea Andre, "Reset la inimă", va fi dezvăluit pe 9 iulie, până atunci fanii putând urmări un teaser.

TEASER VIDEO: Andre - "Reset la inimă"

Trupa Andre și-a început activitatea în 1999, când a lansat single-ul "Liberă la mare" și odată cu el a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații.

Fenomenul Andre înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, 1.500.000 de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate. În anul 2001, Andre este desemnată "Cea mai buna trupă pentru adolescenți", iar cele două fete sunt numite "Reginele muzicii dance".

După hitul "Liberă la mare", urmează "Noapte de vis", "Lasă-mă papa la mare", "Prima iubire", "Am să îmi fac de cap", "Flori de tei", "Fac ce vreau", "Prima iubire" și multe alte piese de succes care au devenit imnuri adolescentine.

Citește mai multe despre AndreAndreea AntonescuAndreea Balan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program şi reguli de acces la concertul Ed Sheeran de la Arena Naţională

Pe 3 iulie 2019, Ed Sheeran va sosi în România pentru cel mai aşteptat concert al anului. Evenimentul se desfăşoară...

Închide