Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

AC/DC va anunța un turneu mondial cu Brian Johnson, susțin surse

Brian Johnson va pleca într-un turneu mondial alături de AC/DC. Așa susțin mai multe surse citate de Loudwire și diferite posturi de radio, care dezvăluie că informația ar urma să devină oficială săptămâna viitoare.
Brian Johnson alături de Muse la Reading Festival 2017

Brian Johnson alături de Muse la Reading Festival 2017

Zvonurile că Brian Johnson se va întoarce în AC/DC circulă pe internet de aproape un an. Potrivit unui post de radio din Kansas, V-100, vocalistul este pregătit să susțină un nou turneu mondial alături de colegii săi, iar trupa este hotărâtă să facă anunțul oficial chiar săptămâna viitoare.

Recent, DJ-ul Eddie Trunk (gazda unui popular podcast de la MSG Network) dezvăluia că are surse ce i-au garantat că Brian Johnson va concerta din nou cu AC/DC.

"Am surse care mi-au spus că [AC/DC] vor pleca cu siguranță în turneu cu Brian. Cred că e deja stabilit că AC/DC  va lansa cel puțin un fel de album tribut pentru Malcolm [Young], la fel cum "Back in Black" a fost un tribut pentru Bon [Scott]."

"Trupa este pregătită să anunțe un turneu mondial în perioada 2019-2020"

În ce privește viitorul turneu mondial, cei de la V-100 susțin că totul e deja programat.

"Sursele noastre ne spun că trupa este pregătită să anunțe un turneu mondial în perioada 2019-2020 săptămâna viitoare, miercuri. Acum vom oferi răspunsuri la toate întrebărie voastre despre Brian Johnson. Da, s-a întors în trupă. S-a zvonit luni de zile că lucrează cu trupa și mi s-a spus că aceste zvonuri sunt adevărate. Brian a lucrat cu niște căști special realizate pentru el, astfel încât să poată continua să concerteze fără a-și agrava problemele de auz. Sursa noastră este foarte apropiată de echipa AC/DC și credem că este o sursă credibilă."

Dacă Brian Johnson se va întoarce cu adevărat în AC/DC, acesta va fi primul său show alături de colegii săi de trupă după o pauză de mai bine de 3 ani, ultimul concert având loc în februarie 2016.

Diagnosticat cu probleme grave de auz în martie 2016, Brian Johnson a fost nevoit să renunțe la activitatea sa concertistică alături de AC/DC, fiind înlocuit oficial de Axl Rose pe perioada turneului din 2016. Cu toate acestea, veteranul a anunțat public la scurtă vreme că NU intenționează să se retragă din muzică. În aprilie 2016, acesta promitea publicului că va continua să înregistreze piese alături de AC/DC, urmând să revină și pe scenă, dacă problemele de auz se vor ameliora.

Citește mai multe despre AC/DCBrian Johnson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O statuie uriașă a lui Ed Sheeran a apărut în Moscova - POZE

Ed Sheeran este, aparent, extrem de iubit în Rusia. Înaintea concertului pe care îl va susține în Moscova, artistul britanic...

Închide