Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Whitechapel la București: Program și reguli de acces

Trupa americană de deathcore Whitechapel va cânta în premieră la București pe 4 iulie, în Quantic Club, pe scena open air. În deschidere va urca pe scenă formația Crimena. Află programul și regulile de acces.

Publicat

pe

Whitechapel
Whitechapel │ FOTO: www.facebook.com

PROGRAM:

19:00 - Deschiderea porților

19:30 - 20:00 - Crimena

20:30 - 22:00 - Whitechapel

REGULI DE ACCES:

  • Accesul în zona de concert Opean Air Quantic se va face începând cu ora 19:00, iar concertele debutează la ora 19:30.
  • Accesul va fi permis până la finalul concertului, astfel puteți veni la orice ora doriți să vă vedeți trupele preferate.
  • Accesul se face dinspre Intrarea Grozăvești ocolind perimetrul zonei de concert și este permis doar în baza unui bilet valid. Având în vedere ca show-ul va fi în spațiu Open Air, fumatul va fi permis în zona de concert.

INFORMAȚII UTILE:

Este INTERZIS în zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul locației.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)

- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

- animale de companie

Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar organizatorii se bazează pe buna educație și bunul simț al participanților la concert.

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI

-să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor din incinta clubului Quantic

-să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburătoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;

-publicului ii este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta clubului, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;

-să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate și marcate (adică în exteriorul locației)

Prețuri bilete concert Whitechapel în Club Quantic:

  • Presale - 80 lei
  • La intrare - 90 lei

Whitechapel vin din Tennesse, Statele Unite, însă și-au luat numele de la cartierul londonez în care activa Jack the Ripper. Au peste 10 ani de activitate, timp în care au lansat 6 albume. Sunt considerați o formație etalon pentru scena deathcore, însă stilul lor variază, încorporând și elemente specifice metalului scandinav. Printre formațiile care i-au influențat se numără Amon Amarth, Deicide, Bloodbath, Carcass, dar și nume precum Slipknot, Pantera sau Gojira.

Membrii trupei spun că muzica lor este rezultatul influențelor pe care death metalul, black metalul și hardcoreul le-au avut asupra lor ca artiști. De-a lungul timpului au urcat pe scene mari peste tot în lume, cântând alături de formații precum Slayer, Cannibal Corpse, Behemoth, Trivium, Parkway Drive sau King Diamond.

Crimena este o trupă de groove metal violent din Craiova, înființată la sfârșitul anului 2012. Până în momentul de față trupa a lansat un EP (neoficial) în 2015 numit "Genesis VI:XIII", precum și un album full length "CHAPTER ONE: Divine Betrayal" în 2016.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 4 iulie 2019

Whitechapel

Loc
Quantic Club

Trending