Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Rihanna dezvăluie noi detalii despre viitorul album: "Lucrez la ceva cu adevărat distractiv"

În vreme ce fanii Rihannei clocotesc de nerăbdare, artista lucrează la ”ceva cu adevărat distractiv”. Noul ei album ar putea apărea pe piață anul acesta, Riri fiind foarte mulțumită de ce a înregistrat până acum.
Rihanna

Rihanna (foto: Facebook Rihanna)

Rihanna a vorbit cu Sarah Paulson, colega sa din pelicula "Ocean’s 8", despre relația sa cu omul de afaceri Hassan Jameel, felul în care au evoluat business-urile în care este implicată, și nu în ultimul rând, despre planurile muzicale. Potrivit declarațiilor artistei, publicate într-un articol amplu realizat de Interview Magazine, noul album va fi distractiv. Din păcate, însă, niciun single nu va fi lansat până când întregul material nu este finalizat.

"E aiurea că nu poate fi lansat pur și simplu, pentru că lucrez acum la ceva cu adevărat distractiv. Sunt cu adevărat încântată de mare parte a ceea ce am înregistrat până acum, dar nu o să lansez nimic până nu e gata în întregime.

Nu are niciun sens să mă grăbesc, dar îl vreau pe piață. Am ajuns într-un punct în care îmi vine să spun <<Chiar dacă nu am timp să filmez videoclipurile, o să scot albumul pe piață>>", a declarat Rihanna.

Când va fi lansat noul album Rihanna

Deși într-o postare mai veche de pe Instagram, Rihanna anunța că noul disc va fi lansat anul acesta, timpul de așteptare pare a se prelungi mai mult decât anticipaseră fanii. Artista încă înregistrează, așa încât este încă prematur de stabilit o dată a lansării.

"Aș fi vrut să știu [când va fi lansat]. Am rezervat o mare parte din timpul meu pentru studio în luna ce urmează", a detaliat Riri.

Din zvonurile apărute în presă reise că Rihanna ar lucra de fapt la două albume: un LP cu melodii atractive pentru publicul larg, special gândite să urce în topuri, şi unul cu track-uri experimentale şi atmosferice. Până în prezent, aceste informații nu au fost confirmate oficial.

Indiferent, însă, când va fi lansat noul sau noile albume ale Rihannei, situația financiară a artistei rămâne foarte bună. Recent, Riri a fost declarată cea mai bogată cântăreață a lumii, cu o avere ce ajunge la 600 de milioane de dolari.

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Hodgson, vocalistul Supertramp, concertează pentru prima oară în România

Roger Hodgson, compozitorul și vocalistul grupului Supertramp, va susține pe 9 noiembrie 2019 primul său concert în România. Reputatul muzician...

Închide